Fiecare dintre noi foloseste zilnic cel putin un aparat care-i face treaba si viata mai usoara, mai placuta sau pur si simplu mai distractiva. De la gear de gaming la ceasuri desprinse din filmele sci-fi sau vreo plita fabuloasa cu inductie, ceva tot trebuie sa stea pe primul loc in topul preferintelor personale.
Ca sa exploram acest domeniu, va invitam la un concurs alaturi de prietenii de la evoMAG.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti care e gadget-ul vostru preferat si de ce.
Apoi noi va premiem cu 3 vouchere de 300, 200 si 100 de lei, dar si 3 stick-uri USB de 4GB de la Intel, toate oferite de evoMAG.ro.
Va asteptam raspunsurile pana duminica, 29 septembrie. Apoi anuntam castigatorii. Cele mai interesante 3 raspunsuri isi vor adjudeca voucherele, iar stick-urile vor fi acordate prin tragere la sorti.
Mult succes!
Cred ca multa lume o sa spuna ca smartphone-ul e cea mai buna inventie de pana acum, pentru ca aduna tot folosul si distractia din alte gadget-uri. Chiar si aici, nu orice smartphone, pentru ca trebuie sa recunoastem, unele nu fac decat sa incurce lucrurile mai rau (si ma refer de exemplu la Galaxy Plus, care uimeste prin lipsa de capabilitati).
Dar este un dispozitiv demult uitat de toata lumea, care a trezit interesul multor copii pentru tehnologie, si anume acel "game-boy" chinezec, cu ecran alb-negru cat poza de pasaport, pe care eu unul am jucat Tetris pana s-au dus bateriile si cand i-am pus altele, am luat-o de la capat:))
http://images01.olx.ro/......Jocuri.jpg
Telefonul de ultima generatie.De ce? Poti scrie un sms sau da un apel rapid, este antiplictiseala si este mai simplu sa navighezi pe internet
Imi place fonepad_ul fiindca este un gadget super din toate punctele de vedere.Pe langa acest aspect fonepad_ul desavarseste asteptarea celor care credeau ca epoca telefoanelor tip caramida a disparut si fiindca este poate combinatia perfecta pentru pasionatii de high_tech care vroiau un screen generos si bine intretinut de o platforma hardware si software suficient de bine optimizata ca sa raspunda chiar si celor care nu erau fanii terminalelor cu aspect mare...eh uite ca se poate foarte bine metamorfoza tehnologia destul de accentuat si numai cei care stiu ce vor putea aprecia un asemenea gadget.Mie unul chiar imi place fiindca l_am testat la cineva si cred ca m_a castigat de client.Pe voi nu?
Cel mai de pret aparat din viata mea e ceasul desteptator. E prietenul meu si cel care imi este alaturi in fiecare dimineata. Sincer, fara el nu stiu unde as fi fost acum. El m-a trezit pentru prima zi de scoala, de facultate, pentru primul interviu si prima zi la job. El mi-a amintit ca am avionul spre prima mea vacanta cu logodnica mea si el imi spune cand e prea tarziu pentru a sta treaz. Singurul lucru de care are nevoie de la mine, e sa-l "trag".
Gadget-ul meu preferat este tableta, fie ea Ipad sau alt brand pentru ca o poti intrebuinta in multiple scopuri(e-mail, redactat diverse) si mai ales pentru ca iti ofera mobilitate
Gadgetul meu preferat este un smartphone. poate fii Iphone 5, Galaxy S4, Nokia Lumia,nu conteaza; in zilele noastre un smartphone a ajuns sa inlocuiasca pc-ul si laptop-urile,am ajuns sa le folosim oriunde,pe strada,acasa,la scoala,chiar si la w.c.(chiar daca nu recunoastem).iti poti petrece timpul liber cu el,sa te joci,sa citesti, sa faci poze de calitate, de nici nu-ti mai trebuie aparat foto, a devenit cel mai bun prieten, care e mereu langa tine, pana te lasa bateria
STIKURILE de memorie sau pentru conectare la internet.Nu iti mai trebuie absolut nimic. Daca nu poti sa te incadrezi in memoria alocata, poti folosi stiku de conexiune la internet si transfera datele acolo unde stii numai tu!
Smartphone-ul, deoarece e mic(ca dimensiune), dar si mare in acelasi timp(faci de toate cu el).
Gadgetul meu preferat este smartphone-ul, un Samsung Galaxy Young, deoarece petrec majoritatea timpului facand ceva la el, citind mail-uri, scriind mesaje, vorbind la telefon, navigand pe net sau jucand anumite jocuri. Il am mereu cu mine, si nu cred ca m-as putea desparti vreodata de el, desi este putin depasit
Cstile hi-fi grado sr 60i cu pad-uri schimbate cu cele de la sennheiser hd414. Pur si simplu imi "baga" o coloana sonora in filmul vietii. Sunt superbe.
Gadget pereferat: Smartphone
De ce? : Deoarece este mic si il poti duce cu tine unde vrei, pe el poti face tot ce iti doresti, de exemplu putem sa ne uitam la filme, sa ascultam muzica, sa vorbim la el, trimitem mesaje, navigam pe internet + ca avem aplicatii foarte ajutatoare si jocuri cum imi place mie sa spun: "Anti-plictiseala" Stiu ca toate astea le putem face si pe alte gadget-uri dar nu cred ca o sa avem un laptop sau o tableta intotdeauna la noi Dar un telefon sigur ca o sa il avem.
Samsung galaxy note 2 pentru ca este un super smartphone, il poti folosi si ca telefon dar si ca tablet
Eu ma impac destul de bine cu orice telefon cu Android. Momentan am un Samsung, asa, ca de buzunarul meu. Mi se pare util, practic, plin de aplicatii interesante. Nu cred ca m as putea intoarce acum la un telefon doar cu functiile de baza.
Gadget-ul meu preferat este smartphone-ul meu dintr-un singur motiv: am posibilitatea sa dau check-in-uri de oriunde as fi. Pentru celelalte functii (apeluri, poze, muzica) as putea foarte bine sa am un telefon de 100 de lei, un aparat foto sau un mp3. Dar e la moda smartphone-ul Ne adaptam.
Hmm,cate comentarii fascinatoare, fiecare se lauda cu ce este mai bun, cu atatea electronice care de mai care, eu n-am venit sa ma laud cu ce bijuterie de telefon /calculator sau alt lucru care il am si care nu stiu ce, eu ma pot lauda cu un telefon care pe vremea asta e un jaf Sony Ericsson K310, dar pentru mine este mai bun decat un Iphone / Samsung / Nokia sau alte telefoane, de ce?, pentru ca-s mandru de el, il am de atatia ani, ma duce bateria cateva zile bune si isi face treaba cea mai buna, am avut si eu bijuterii mai bunicele dar nu era perioada sa se strice ceva la el, asa ca tot pe vechituri si ieftinituri o sa raman, numai bine.
Nu cred ca am un gadget preferat deoarece fiecare gadget pe care il folosesc ma ajuta intr-un anumit fel incepand de la Laptop, Telefon, Play Station, Mp4 s.a. imi satisfac diferite nevoi fiecare gaget are rolul lui, nu consider ca am un gadget preferat imi plac multe gadgeturi desi nu dispun de ele, fiecare gadget este unic in felul lui! Se incearac acum crearea gadgetu-lui suprem care sa satisfaca tote nevoile, insa este greu de realizat acest gadget, fiecare gadget este special in felul lui este foarte greu de realizat derorece fiecare are ceva special pentru utilizator care poate nu il gaseste la alt gadget! Insa nu este imposibil de realizat gadgetul suprem!
Cel mai util gadget este smartphone-ul deoarece este foarte important ca poti sa suni, sa intri pe internet cand ai urgent nevoie, sa faci poze, sa trimiti mesaje.
Iphonul pentru mine este cel mai util deoarece am pe el aplicatii cate vreau imi verific mailul tot timpul facebook. google cand am nevoie sa aflu ceva imediat dau o cautare pe google, gps, harti. vreau sa ajung pe o strada nu stiu cum intru repede o aplicatie cu harti, gps, etc..Jocuri,de accea este gadget-ul meu preferat pentru ca este foarte util si pot face multe cu el si incape in buzunar il iau cu mine oricunde
gadget-ul meu preferat este Samsung I9300 GALAXY S3, pentru ca imi ofera o experiență de comunicare la cele mai înalte standarde.Prietenii stiu de ce!
MADLENAcandy întreabă: