CONCURS: Care e gadget-ul tau preferat?

CONCURS: Care e gadget-ul tau preferat?

Fiecare dintre noi foloseste zilnic cel putin un aparat care-i face treaba si viata mai usoara, mai placuta sau pur si simplu mai distractiva. De la gear de gaming la ceasuri desprinse din filmele sci-fi sau vreo plita fabuloasa cu inductie, ceva tot trebuie sa stea pe primul loc in topul preferintelor personale.

Ca sa exploram acest domeniu, va invitam la un concurs alaturi de prietenii de la evoMAG.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti care e gadget-ul vostru preferat si de ce.

Apoi noi va premiem cu 3 vouchere de 300, 200 si 100 de lei, dar si 3 stick-uri USB de 4GB de la Intel, toate oferite de evoMAG.ro.

Va asteptam raspunsurile pana duminica, 29 septembrie. Apoi anuntam castigatorii. Cele mai interesante 3 raspunsuri isi vor adjudeca voucherele, iar stick-urile vor fi acordate prin tragere la sorti. 

Mult succes!

196 răspunsuri:
| Badea_Laurentiu_1984 a răspuns:

Iphone-ul. Este complet, poti face poze, poti filma, poti citi, suna, asculta muzica. Ai si jocuri, chiar gratuite. Este un gadget interesant si util.

| RobertoA a răspuns:

Incarcatorul solar pentru telefon mobil.
Este evident de ce este util. Nu raman in pana cand mi-e lumea mai draga.

| Ashmy a răspuns:

Gadget-ul meu preferat este smartphone-ul.De ce? Pentru ca m-a ajutat sa cunosc datorita aplicatiilor sale unul dintre cele mai frumoase orase din lume.Parisul a fost pur si simplu superb. Turnul Eiffel, magazinele Louis Vuitton si Yves Saint Laurent, in care desigur doar m-am uitat, Arcul de Triumf, Champs-Élysées au fost doar cateva dintre elementele perfectiunii care mi-au facut vacanta de neuitat.Cafenelele vechi de pe Champs-Élysées impanzite cu articole de moda despre Coco Chanel intregeau atmosfera anilor ’50.Magazinele de moda care au scris istoria Parisului au avut si ele o contributie la realizarea perfectiunii vacantei, incantandu-mi privirile.A fost pur si simplu superb sa urc in Turnul Eiffel si sa vad capitala atat de celebra acum, Bucurestiul, adoptand si el numele orasului care a consacrat lumea modei si de ce nu, lumea intreaga.

| ionutbosukiler a răspuns:

Leptop-ul Laptop APPLE MacBook Pro cu afisaj Retina me665ro/a Intel Core i7 2.7GHz, 15.4", 16GB, 512GB, nVIDIA GeForce GT 650M 1GB GDDR5, OS X Mountain Lion.

Este un laptop pe care eu nu mi-l permit dar imi place foarte mult, are tot ce iti trebuie...Nu ai ce sa ii reprosezi!

| mdaria a răspuns:

Sunt mai multe in lista preferentiala, insa pe primul loc este laptopul. Acest gadget ma tine ocupata o mare parte din timp. Imi este util si atunci cand caut sa ma relaxez, dar si atunci cand vine vorba de planul material. Cu laptopul nu am cum sa ma plictisesc deoarece ma ajuta sa imbin utilul cu placutul si munca cu tot ceea ce inseamna divertisment. Cu un laptop in fata, ideile iau nastere mult mai usor happy

| florinRS a răspuns:

Un smartphone pentru ca este util zi de zi...insa ii lipseste o aplicatiehee hee cea de teleportare, ca sa pot vizita cat mai multe locuribig grin
(Acum... poate voi ati vrea pentru altcevahee hee))

| Moja_Oana_1986 a răspuns:

Cred ca un Samsung s4 ar fi foarte util...nu am nici un gadget pentru ca nu imi permit dar din ce am vazut Samsung-ul este din punctul meu de vedere cel mai ok din toate punctele de vedere

| lilipop a răspuns:

Aparatul foto al copilului ii face viata mai frumoasa cand fotografiaza revistele preferate

| misterioaѕa a răspuns:

Bună,TPU!
Gadget-ul meu preferat este Iphone-ul 5.Sunt complet impresionată de capacităţile sale : camera foto, viteza la internet, rezoluţia mare, display-ul de 4 inch, touchcreen-ul capacitiv ce dezvoltă 15 mil. de culori, şi multe altele.Sistemul de operare folosit este IOS 6 cu un procesor dual-core de 1.2 Ghz, oricine şi-ar dori aşa telefon, părerea mea.Mulţi visează la el,este ceva unic şi de neînchipuit.În doua cuvinte : telefon complex.
Sunt pasionată de smartphone-urile adevărate.
De ce mi-ar plăcea să-l posed?
În primul rând,aş comunica cu familia şi prietenii mult mai uşor,fără ca bateria să se termine şi să se blocheze mesajele,apelurile ş.a.m.d.
În al doilea rând, ar face ca pozele mele să fie reuşite.
Sunt multe lucuri de spus, dar mă opresc aici!
Nu mai sunt copil să i-l cer Moşului, nici nu plâng după el, dar nu ar trebui să lipsească din casa omului, aşa cred.
Numai bine!

| HardCore7750 a răspuns:

Telefoanele cu android, sa ma joc cat mai mult, doar am gamingul in sange

| raluka66 a răspuns:

Gadgetul meu preferat este smartphone-ul meu (Samsung Galaxy S2). De ce? Pentru ca pot sa comunic cu oricine, am internet pe mobil oriunde m-as afla si aplicatii cu care sa imi petrec timpul liber. De asemenea am mult spatiu pentru muzica.
Pentru mine e foarte util laughing

| Popa_Laurentiu_1958 a răspuns:

Gadget-ul meu preferat este tableta serioux S710tab visiontab.Cu ea pot sa vad filme si sa-mi citesc Email-urile!

| Yaony_Ioana_1989 a răspuns:

Gadget-ul meu preferat este smartphone-ul :este un telefon mobil multimedia multifuncțional, conectat la o rețea GSM sau UMTS. Dispunând și de o tastatură reală sau virtuală, el oferă funcționalitățile de PDA, agendă, calendar, navigare GPS, eventual și e-mail, minicalculator, aparat foto, aparat de filmat și altele. De obicei el dispune și de un ecran sensitiv la atingere de tip touchscreen.

Totuși cea mai spectaculoasă aplicație realizată deja pentru majoritatea modelelor de smartphone este conexiunea la Internet, de ex. în cadrul unei rețele rapide de tip UMTS/HSDPA (3G). În acest caz, smartphone-ul necesită desigur și o aplicație browser specială, care mijlocește utilizatorului o mare parte din gama enormă de posibilități ale webului.

| Danilov a răspuns:

Imi doresc foarte mult ca noua tehnologie a ochelarilor inteligenti sa devina accesibila la pret cat mai curand. Google ne ofera Google Glass, insa exista si o versiune putin mai ieftina pe nume Glass Up care promite sa aiba aceleasi performante ca ale celor de Google. Acesti ochelari filmeaza HD, avand o capacitate de stocare destul de mare, preiau rolul castii bluetooth si din punct de vedere estetic arata foarte bine. Dan Basangiu

| Ginell a răspuns:

Laptopul e gadgetul meu preferat si nu doar preferat, cel mai utilizat. Are tot ce am nevoie incorporat si e foarte usor de transportat, nu ca un telefon, dar e mult mai util.

| Adina_Radu_1987 a răspuns:

Gadgetul meu preferat este ipad 4. Imi place pentru ca orice aplicatie se deschide imediat, totul merge foarte repede. Sistemul de operare este mereu imbunatatit

| Viziteu_Victor_1986 a răspuns:

Iphone 5 deoarece ma caracterizeaza

| Sandu_Adrian_1974 a răspuns:

Smartphone. Dimensiuni reduse, mobilitate, autonomie mare, pret mic, conectivitate buna, multe aplicatii pe Google Play, posibilitati actualizare firmware.

| Mary_Anne_1990_jWVc a răspuns:

Iphon-ul pentru ca este foarte practic si usor de folosit.

| Antonio_Nastase_1968 a răspuns:

Leap Motion- gadgetul care-ti permite sa controlezi calculatorul fara tastatura si fara mouse.

| Anotherusername a răspuns:

Cel mai interesant gadget mi se pare telefonul mobil care a schimbat lumea si care a fost foarte benefic omenirii. Si computerele au fost foarte mult de ajutor in aceasta lume.Prin acest gadget mii de oameni pot socializa pot sa-si trimita e-mailuri pot cumpara... pot face foarte multe lucruri chiar si sa salveze oameni pot deoarece ele monitorizeaza bataile inimii si se poate afla astfel daca omul mai traieste sau a murit dar cel mai interesant gadget care l-am vazut cel mai interesant a fost BECUL. Acest mic gadget care ne ajuta zi de zi la scris la facut mancare la citit... la foarte multe lucruri dar oamenii au uitat de el dar daca s-ar gandi ca fara el nu ar fi existat foarte multe lucruri care ne plac. Unii oameni cand se uita la bec vad doar un simplu instrument electric care nu este prea frumos, prea cool sau prea de valoare. Acesta a fost raspunsul meu si mi-as dori foarte mult sa castig unul dintre voucherele oferite de evoMag.

| positivity a răspuns:

Sinceră să fiu, pentru mine, aparatul care-mi face viața relativ mai ușoară, este laptop-ul. Orice fac depinde de el! De la comunicatul cu prietenii pe diferite site-uri de socializare, până la tastatul temelor în word.
E un gadget destul simplu, este foarte ușor de folosit și de un ajutor apreciabil din toate punctele de vedere!

| cooldreams a răspuns:

Nu stiu sincer ce sa aleg. Mai nou, gadget-rile sunt pasiunea mea. Totusi, daca ar fi sa aleg cred ca pe primul loc ar fi telefonul (ma rog, smartphone). Si de ce nu? E cel mai cumparat gadget de pe piata. Daca acum 15 ani nu puteai sa suni cu caramizile alea pe care ei le numeau atunci "telefoane", acum cu telefonul poti face ORICE: sa navighezi pe net, sa vorbesti, sa te joci, sa faci poze, sa calculezi, sa aflii cursul valutar, sa inregistrezi, sa asculti muzica, sa navighezi cu GPS-ul etc. Practic e ca un calculator in buzunar. Daca ar fi sa aleg modelul meu preferat de telefon, mi-ar fi cam greu sa aleg intre brandurile Samsung (Galaxy S III si IV), LG (Optimus L9), Sony (Xperia E, S, Z), Nokia (Lumia) sau HTC (One X). Cat despre tableta - ce sa zic? - e ca un telefon mai mare, un hibrid dintre laptop si smartphone. (Mi-ar prinde bine o Galaxy Tab 2, sincer...). Insa, cel mai puternic gadget ramane PC-ul/laptopul, datorita procesorului mai puternic, displayului mai bun etc. In concluzie, clasamentul meu este PC/laptop, smartphone, tableta.

| dimola a răspuns:

Gadget-ul meu preferat este tableta mea, la care pot sa ma uit la seriale, filme, programe tv online, si la care pot sa citesc si ebook-uri.

| norbac a răspuns:

Gadget-ul meu preferat este smartphone-ul pentru ca pot face foarte multe cu el cum ar fi poze, sama joc, facebook, mail, internet, vizionez trailere, etc!

| Marian_Mihaila_1973 a răspuns:

Cand voi avea banii mi-as lua de la eMAG un frigider si o centrala termica.Mi-ar face viata si iarna mai usoara.

| Λndrei a răspuns:

Eu cred că pentru mine cel mai important gadget este chiar smartphone-ul meu, un Samsung Galaxy Note 2, (GT-N7100).Sunt foarte mulțumit de el, chiar dacă are un an de la apariție încă poate să se descurce în aproape orice condiții.
Motivul?
Ar fi pentru că este un phablet! Nici mare, nici mic, potrivit pentru buzunarul meu, mâinile mele chiar laughing; exact de ceea ce am nevoie.Seara pot să-l utilizez verificând site-urile de socializare în care sunt implicat, e-mailurile mele, pot să caut informații pe internet necesare mie sau prietenilor ş.a.m.d.
De ce telefon și nu altceva?
Este mai ușor, și acum chiar aş putea spune că mai bun decât un laptop,(nu ca cele din zilele noastre), așa că de ce să țin 3kg+ în brațe în loc de 150g+ dacă poate să-mi îndeplinească aceleași nevoi?
Ți-ai dori ceva mai mult de la el?
Nu, nu cred. Până acum am fost extrem de mulțumit de el...se poate chiar să nu fac vreun upgrade, până la Galaxy Note 4 îmi este suficient acest phablet.
Recomanzi acest gadget și altora?
Dacă nu sunt deranjați de mărimea sa eu cred că este un gadget formidabil, potrivit pentru orice situație!
Și ghiciți ce...am scris acest răspuns chiar de pe gadgetul meu preferat big grin

| Chisan_Gelu_1987 a răspuns:

Media playerul Mini PC cu Android Kworld SP1200.Pentruca transforma orice televizor intrunul smart.

| Paul_Costin_1978 a răspuns:

Laptop

| Kiki_8537 a răspuns:

Gadgetul meu preferat este periuta de dinti electrica. Nu mai trebuie sa dau stanga-dreapta-stanga-dreapta, ea face tot