CONCURS: Care e gadget-ul tau preferat?

CONCURS: Care e gadget-ul tau preferat?

Fiecare dintre noi foloseste zilnic cel putin un aparat care-i face treaba si viata mai usoara, mai placuta sau pur si simplu mai distractiva. De la gear de gaming la ceasuri desprinse din filmele sci-fi sau vreo plita fabuloasa cu inductie, ceva tot trebuie sa stea pe primul loc in topul preferintelor personale.

Ca sa exploram acest domeniu, va invitam la un concurs alaturi de prietenii de la evoMAG.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti care e gadget-ul vostru preferat si de ce.

Apoi noi va premiem cu 3 vouchere de 300, 200 si 100 de lei, dar si 3 stick-uri USB de 4GB de la Intel, toate oferite de evoMAG.ro.

Va asteptam raspunsurile pana duminica, 29 septembrie. Apoi anuntam castigatorii. Cele mai interesante 3 raspunsuri isi vor adjudeca voucherele, iar stick-urile vor fi acordate prin tragere la sorti. 

Mult succes!

196 răspunsuri:
| krysstal a răspuns:

Nokia lumia 920, poate fi folosit pe post de camera, calitate superioara poze, are office, deci poate fi folosit pentru crearea si modificarea documentelor. Are gps, Memorie interna 32 gb, poate fi folosit pe post de stick, deci e bun la toate, tot ce ai nevoie in zilele noastre.

| Anca_Camelia_1992 a răspuns:

Dintre toate prefer laptopul. Este prietenul meu de ceva timp si nu as pleca nicaieri fara el. Oricand am nevoie de el. Fie in vacanta, fie acasa, fie la facultate este un prieten neconditionat si un aliat de nadejde.

| Ileana_Petre_1973 a răspuns:

Tableta si telefonul mobil, sunt cele mai uzuale in zilele noastre.

| Ileana_Petre_1973 a răspuns:

Tableta si telefonul mobil deoarece sunt indispensabile in ziua de azi!

| Caprioru_Ralu_1992 a răspuns:

Orice gadget cu internet si youtube pentru a-mi tine fetita ocupata are toata simpatia meahappy

| Marutz79 a răspuns:

Ca lectura nu degeaba
S-a inventat, se vede treaba,
Caci din slovele maiestre
Povestea se desluseste,
Iar gadgetul potrivit
Pofta-ti face de citit,
Cand de Kindle-i branduit.
Spre lectura m-a ademenit
Cu rezolutia-i clara,
Cu E-link, Wi Fi si iar
Zic ca EvoMag gazduieste
Numai gadgeturi de poveste.

| LiviuAlexoiu a răspuns:

Gaming Headset Natec Genesis HX55

| Lazăr_Adi_1980 a răspuns:

Tableta Apple iPad generatia a 4-a deoarece este nemaipomenit. Performant si cu foarte multe functii.

| SexycoldVamp a răspuns:

Gadget-ul meu preferat e telefonul.Viata mea nu ar fi la fel fara el, mai ales pentru ca suntem intr-un secol in care tehonlogia este foarte importanta.
In primul rand, telefonul ma ajuta sa pastrez legatura cu toti cei dragi si sa ii aud pe cei carora le duc dorul de cate ori simt nevoia.In zilele noastre telefonul este indispensabil in ceea ce priveste comunicarea.Pentru mine telefonul meu e mult mai mult decat un aparat prin care comunic la distanta cu ceilalti.Pentru mine telefonul este ceas desteptator, ma trezesc asa de greu dimineata si daca nu as avea alarma pusa sa sune...cred ca as intarzia zilnic la scoala, este mp3, eu una ascult muzica aproape in fiecare moment al zilei.Aceasta ocupa un loc special in viata mea,si pentru ca am telefonul cu mine oriunde ma duc am si muzica! De asemenea telefonul inseamna si aparat de fotografiat,caci,dupa mine, momentele importante, care te fac fericit, fie spontane, fie banale, trebuie imortalizate.Pe langa toate acestea,telefonul ma tine la curent cu toate noutatile prin aplicatiile si dotarile sale, iar atunci cand vreau sa-mi notez ceva, imi notez pe telefon petru ca e mai usor.
Iata de ce telefonul este gadget-ul meu preferat si de ce il consinder indispensabil!
Este adevarat, daca stam sa ne gandim, exista ceasuri desteptatoare, mp3-uri,aparate de fotografiat, dar telefonul le contine pe toate, ceea ce inseamna mai putine cheltuieli, simplu si compact!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Telefonul mobil.

| pepalaura a răspuns:

Gadget-ul meu preferat este laptop-ul, bineinteles...Consider ca e cel mai satisfacator, din toate punctele de vedere...si cred ca va ramane gadget-ul preferat al multora pentru mult timp comparativ cu altele, care se reinoiesc cam des.

| claudiaoo a răspuns:

Telefonul este gadget-ul meu preferat pentru ca este acel gadget la care nu as putea renunta niciodata.

| Andy_Andrei_1996 a răspuns:

Gadgetul meu preferat este smarthphone-ul meu, fără de care viața nu ar mai fii la fel.Pe el ascult muzică, stau pe facebook.Am o mulțime de aplicații care îmi fac viața mai ușoară. Pasiunea mea este fotografia, iar cu camera foto pe care acesta o are și aplicațiile pnetru editarea pozelor mă ajută să pot face oriunde și oricând!

| mmonika1304 a răspuns:

Laptopul meu e gadgetul meu preferat deoarece este multifunctional: pot sa lucrez pe el, pot sa ma recreez tot pe el, sa navighez pe internet, sa ascult muzica, sa vizionez un film, sa fac tot ce vreau, ceea ce imi ofera comfortul ce mi-l doresc.

| Ilie_Codrin_1984 a răspuns:

Gadgetul meu preferat este MOUSE-ul. Why? Fiindca se simte comfortabil in mana (spre deosebire de touch-pad), are luminita albastra si se mai joaca si pisicuta mea, cand se plictiseste, cu el...

| develin a răspuns:

Pentru mine laptopul este gadgetul preferat, pentru ca aproape oriunde pot sa ma conectez cu prietenii mei.

| popikaoana a răspuns:

Gadgetul meu preferat este smartphone-ul, deoarece, datorita lui, pot comunica cu prietenii: apeluri vocale, mesaje scrise, mesaje pe chat-urile de pe retelele de socializare; pot face fotografii cu el pe care sa le impartasesc imediat cu prietenii, pot viziona videoclipuri, imi pot verifica mailul de oriunde, ma pot uita pe cursuri doar dintr-un click...este tot ce am nevoie(daca ar face si mancare ar fi perfect!)

| Azµre a răspuns (pentru Goldenboy97):

The displays are manufactured by different suppliers in the world. Currently, the iPad's display comes from Samsung,[4] while the Macbook Pro, iPhone, and iPod touch displays are made by LG and Samsung.[5]

| EmoKidx a răspuns:

Gadgetul meu preferat este laptopul, deoarece este la fel de performant ca si pc, este portabil, il poti folosi si in spati publice ca si cum ai fi acasa.

| claudialungu a răspuns:

Telefonul mobil mi se pare cel mai util

| AdyBarosanu12 a răspuns:

Tableta

| dumitrel99 a răspuns:

Ceasul

| Csercsey_Marian_Ioan_1967 a răspuns:

Chiar dacă nu toți inventăm ceva ce revoluționează lumea, fascinația față de un gadget inovativ ce ne aduce un plus de valoare în viața de zi cu zi există și ne oferă bucurie, cum era de așteptat, cel mai preferat dar si cel mai nou gadget este iPhone 5, acesta este cu un pas spre bine fata de modelele anterioare si fata de multe alte asa zise gadgeturi. Acesta dispune de cip nou: A6, 5GHz Wi-Fi, capacitatea de a face video HD 720p la Camera FaceTimes și capacitatea de a face fotografii în timpul înregistrarii video, iphone 5 nu are doar un ecran mai mare el are un ecran Retina mai mare, la 326 pixeli pe inch, are o densitate a pixelilor atât de ridicată încât ochiul tău nu poate distinge pixelii individuali. Si cate si mai cate aplicatii si caracteristici de ultima generatie utile atat noua cat si celor din jur, nu degeaba se spune "Te cucereste usor" si nu numai de aceea il iubesc atat de multi...

| iMagicDreams a răspuns:

Iphone-ul... e foarte bun si rezistent.

| MusicIsMyMedicinexo a răspuns:

Imi iubesc laptopul pentru ca el ma ajuta sa comunic cu prietenii mei si cu mama mea care este plecata in strainatate. El ma ajuta sa urmaresc sporturile mele preferate, care nu se difuzeaza si la tv (decat dupa cateva saptamani) [wrestling si box]. Editez video-uri si poze, si de asta nu cred ca as putea sta fara laptop, gadget-ul meu preferat. Succes tuturor participantilor happy!

| Nicoleta_D_Andreea_1998 a răspuns:

Telefonul cu Android, pentru că poate fi personalizat şi folosit la aproape orice, de la navigare pe internet în timp ce călătoreşti, până la busolă şi mp3 player cu funcţii complexe.

| andrei1237 a răspuns:

Buna TPU!
Gadget-ul meu preferat este laptopul pentru ca el este usor de folosit, consuma mai putin decat calculatorul, merge si cand nu este curent doar daca are baterie. Poate fi folosit oriunde deoarece nu are unitate ca voluminosul calculator.Este normal daca vrei mobilitate de la laptopul tau sa doresti sa lucrezi cat mai mult la el fara a depinde de o priza. Daca vorbim de mobilitate si portabilitate, trebuie avute in vedere urmatoarele caracteristici: greutatea, durata de viata a bateriei si puterea de calcul.Este evident ca, atata vreme cat caracteristicile laptopului sunt mai generoase, acesta este mai bun.Cand iti alegi un laptop incearca sa cauti unul cu placa video dedicata, cu o memorie Ram destul de mare si cu un HDD incapator, in asa fel incat sa poti pastra tot ceea ce ai nevoie. Este foarte important si procesorul si dimensiunile ecranului. Un laptop din categoria medie care poate satisface aproape orice dorinta ar trebui sa aiba minim 1 GB placa video, minim 4 GB DDR si un HDD cu spatiu de minim 500 Gb.Pretul este poate cel mai important aspect. Intr-o piata unde produsele se devalorizeaza foarte repede, este inutil sa platesti extrem de mult pentru un laptop. Cand iti iei un laptop, incearca sa alegi unul care nu a fost lansat chiar recent( produsele noi sunt foarte scumpe) si care are caracteristicile de mai sus. In functie de ceea ce doresti de la laptop, pretul nu ar trebui sa depaseasca 3000-3500 lei. Daca vrei ceva mediu si folosesti laptopul la activitati normale precum filme, muzica, jocuri si navigare pe internet, axeaza-te pe un laptop care sa coste pana in 2000 lei! Pe laptop am dat 2500 ron. Unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un laptop este opinia clientilor despre el. In momentul in care gasesti un model care te multumeste, cauta pareri despre acesta. Daca mai mult de 80% din pareri sunt bune si foarte bune, atunci laptopul merita cumparat. Daca, in schimb, parerile sunt impartite si gasesti multi cumparatori care au avut probleme cu el, ar trebui sa cauti o alta varianta. Nu vrei sa iti cumperi un laptop care in cateva luni sa se strice.Un criteriu la fel de important este garantia oferita. Un laptop in care producatorii au incredere are si o garantie mare, de peste 2 ani. Cauta astfel de laptopuri, pentru a avea siguranta ca durata de viata a lor este cel putin la fel de mare ca perioada de garantie.Mi-am cumparat laptopul de la un magazin mare cu un sistem foarte bine pus la punct in ceea ce priveste relatiile cu clientii.In acest fel, am primit cel mai bun produs iar in cazul in care se intampla ceva, produsul meu va fi reparat sau inlocuit cat mai repede posibil.Folosesc des laptopul deoarece vorbesc cu rudele si cu prietenii.Il iau cu mine si cand plec undeva departe(la rude).
Consider ca, laptopul pe care il detin este unul foarte bun deoarece are toate calitatile de mai sus si ma simt foarte implinit ca parintii mi-au cumparat unul deoarece invat foarte bine...

| ZoosterCo a răspuns:

Ce norocoşi suntem! Avem gadget-uri. Mai merită să te pui în locul generaţiilor care se jucau cu pietre? Vai şi amar de vremea lor! Acum avem gadget-uri, dom’le!

Să începem.

Preferatul, gadget-ul cel mai util mie, prea aşteptatul şi prea primitul este laptopul de pe care scriu în acest moment.

Nu este de calibru, de ultimă generaţie sau de „toţi termenii ăştia" dar îmi face şi-mi fac treaba perfect. L-am cumpărat undeva pe la sfârşitul lui 2010. Până atunci, sărăcuţul ăsta de tânjea după un calculator portabil stătuse prin internet cafe-uri, la prieteni şi la mătuşi de-i venise rău. Adică eu. De ce şi cum spunem în rândurile ce urmează.

Îmi doream din toată inima să am şi eu calculator. Să fie doar al meu, fără mătuşa, ăla, aia şi ăialalţi. Fără. Doar al meu. N-am stat prea mult pe gânduri şi am căutat metode de făcut bani pe internet. Am plecat de la penibilele alea de site-uri PayToClick şi, mulţumesc divinităţii, am ajuns la afiliere. Mă simţeam minunat. După ce mi-am creat o grămadă de id-uri de Yahoo am adăugat prieteni pe fiecare şi, ba puneam la status oferte, ba le trimiteam mesaje, ba le spuneam să apeleze la mine dacă vor un produs de pe internet. Mă aflam pe la mijlocul anului 2009. Leii intraţi în cont erau puţini, dar eram super ambiţionat că aveam ocazia să am laptopul meu. Doar al meu! Şi am continuat, şi am continuat, şi tot am continuat. Un an am ţinut de acei bani din cont să nu-i cheltui. Tot după acest an, avea să apară mult aşteptatul gadget. După un search pe 'net am aflat că era de rasă „netbook" şi avea să-l cheme HannSpree sn10e2 lăudându-se cu o diagonală de 10'', memorie RAM 1Gb, procesor 1, 66GHz şi memorie de 160Gb. Era perfect! Dădusem tot anul meu de afiliere pentru el.

Cu toate că săracul a mai pierdut din „antrenamentul" cu care a venit, încă mă ajută şi astăzi, chiar şi în momentul ăsta când tastez de pe el.

Până când bănuţii din afiliere cresc cu ajutorul lui şi vor fi destinaţi altuia, gadget-ul meu preferat, ca să răspund din nou întrebării este… pe numele lui… HannSpree Sn10e2!

Mă va ajuta el oare să-mi cheltui voucher-ul pe evoMag.ro?

| ScriptS3 a răspuns:

Telefonul meu, e usor de accesat site-urile fiind ca am Net pe el, si mai pot vedea serialele mele favorite + jocuri super + mesaje in retea = Telefon HelloKitty

| alinadalina1979 a răspuns:

Smartphonul deoarece poate inlocui cu succes calculatorul, laptopul, tableta oricand si oriunde.