Fiecare dintre noi foloseste zilnic cel putin un aparat care-i face treaba si viata mai usoara, mai placuta sau pur si simplu mai distractiva. De la gear de gaming la ceasuri desprinse din filmele sci-fi sau vreo plita fabuloasa cu inductie, ceva tot trebuie sa stea pe primul loc in topul preferintelor personale.
Ca sa exploram acest domeniu, va invitam la un concurs alaturi de prietenii de la evoMAG.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti care e gadget-ul vostru preferat si de ce.
Apoi noi va premiem cu 3 vouchere de 300, 200 si 100 de lei, dar si 3 stick-uri USB de 4GB de la Intel, toate oferite de evoMAG.ro.
Va asteptam raspunsurile pana duminica, 29 septembrie. Apoi anuntam castigatorii. Cele mai interesante 3 raspunsuri isi vor adjudeca voucherele, iar stick-urile vor fi acordate prin tragere la sorti.
Mult succes!
Totul e in mintea ta, se spune. ei bine, in mintea mea se contureaza tot mai clar ideea unei console WII, pe care mi-o doresc din tot sufletul meu de gamer inrait. Accesul la o realitate virtuala, mai dinamica si mai captivanta, dar si competitia si depasirea limitelor m-au pasionat intotdeauna. O consola ar fi instrumentul perfect pentru a transforma jocurile in experiente unice, in care imaginatia ar crea lumi si abilitatea si viteza ar depasi orice frontiere.
Pentru cunoscatori si nu numai
Singurul meu gadget preferat (MULTISMARTPHONE) are un procesor multi-core, o capacitate mare de stocare, modelul are dimeniunile 165x95/70/80 si cantareste 55 kg, culoare neagra si o forma ergonomica generoasa. Toate acestea m-au convins ca merita investitia!
Sunt mai multe lucruri pe care dragul meu termina le poate face, insa are si cateva minusuri.
Am sa incep prin a enumera functiile pe care le detine si mai apoi minusurile:
1. UZ STRICT PERSONAL: NU se recomanda a fi imprumutat, intrucat risti sa nu-l mai recuperezi (s-au intalnit cazuri, asa ca, de ce sa risti?). Acest gadget este constituit a fi folosit exclusiv in scop personal.
2. DESIGN ATRAGATOR: fiind relativ nou, dispozitivul este subtire si foarte atractiv, ecranul este suficient de mare si am grija sa-i reinnoiesc constant folia de protectie impotriva zgarieturilor; e usor de manevrat si deocamdata nu pune probleme la spatiu. Sa vedem peste cativa ani.
3. MEMORIE INTERNA si CARD: Are o capacitate foarte mare de stocare informatii, astfel incat nu trebuie sa-ti faci griji daca tu uiti ceva. El cu siguranta va retine tot si va avea grija sa-ti reaminteasca lucruri pe care iti vei fi dorit sa le fi uitat.
4. ECRAN TACTIL: reactioneaza la cea mai mica atingere, totul este sa fii finut si sa-l folosesti conform manualului. Altfel, risca sa se blocheze o vreme ori, din contra, sa mearga fara intrerupere si sa nu mai stii de unde sa-l opresti.
5. Aplicatii OFFICE: iti organizeaza viata extrem de eficient (in opinia lui). Calendarul, alaturi de notes, dispune de 3 moduri de vizualizare:lista (adica ce ai de facut!), zilnic (ce ai de facut!) si lunar (zilele speciale de care nu ai voie sa uiti, sunt doar vreo 120 pe an).
6. GPS incorporat care functioneaza si de la distanta, astfel incat ai (ne)sansa de a fi monitorizat aproape permanent (de fapt, cred ca functia asta trebuia inclusa undeva mai jos).
7. Functia SMART STAY: ecranul terminalului sta aprins cat timp utilizatorul il foloseste, adica atata timp cat utilizatorul se ocupa efectiv de el. Functia este foarte utila deoarece evita "intunecarea" ecranului cand utilizatorul ar vrea, de exemplu, sa iasa la o bere, doua, trei.
8. Spatiul de stocare se extinde incontinuu, astfel ca tu sa nu mai ai nevoie sa inlocuiesti bateria.
9. Acest terminal are o mufa micro USB pentru alimentare si sincronizare cu propria persoana. Astfel incat, daca iti doresti si esti perseverent, conectat la o sursa interna de curent, poate face minuni iar peste 9 luni te poti trezi cu unul (sau mai multe) mini-gadget-uri de ultima generatie, de care categoric ca vei fi mai mandru decat de orice altceva.
Legat de minusurile acestei inventii superioare se zice ca :
1. Nu e recomandabil a imparti jocurile, filmele si melodiile cu prietenii, nici direct, nici indirect.
2. Utilizatorul nu poate rula cu doua aplicatii in acelasi timp, pe acelasi ecran, in acelasi spatiu geografic si in acelasi timp.
3. NU pot fi sterse automat anumite figuri din memoria acestuia.
4. Interfata nu poate fi schimbata, asa ca fiti cu mare bagare de seama cand vi-l luati, sa nu va treziti peste ani ca nu va mai place ori ca s-a demodat.
4. NU dispune de functia telecomanda, asa ca trebuie sa mergi personal dupa bere.
5. NU are garantie. Vine doar cu un certificat de ...calitate valabil pe viata.
Per total, recomand cu caldura un asemenea gadget, cu plusuri, cu minusuri, deh...ca orice pe lumea aceasta. Viata ta devine mai usoara, mai plina si mai distractiva. Totul e sa te "inveti" si sa te obisnuiesti cu el, lucrurile devin o jucarie pe urma.
Bafta celor care inca nu au asa ceva (sa va gasiti unul pe masura!), iar celor care "fac deja casa cu cel ales", ce sa zic...sa-mbatraniti frumos impreuna!
Al meu este smartphone-ul, mai exact Samsung-urile din seria Galaxy.Dețin un Galaxy Ace care acum 2 ani cănd l-am cumpărat era foarte folosit, era printre cele mai cumpărate și recomandat pe toate site-urile, și sunt foarte mulțumit de el, atăta timp căt funcționează o mare parte din jocuri fără să sacadeze.Pe viitor am de gănd să-mi iau un Galaxy S2, care merită toate laudele.
Gadget-ul meu preferat este calculatorul.Deoarece pe el stau cel mai mult cu fostii colegi de generala dupa o zii grea de liceu ) ma joc cu ei
Am citit si raspunsurile celorlati "colegi" de concurs, si imi dau seama ca sunt in urma rau de tot cu tehnologia
Nu ma pot desparti de telefonul mobil (comunicarea a devenit parte din viata mea), si de... aparatul foto, cu care imortalizez multe clipe dragi din viata celor doi copilasi ai mei, mai ales din cea a fetitei (1 an) care e in perioada descoperirilor si a primilor pasi
Salut. Gadget-ul meu preferat este smartphone-ul meu Samsung wave 5.2.5.Si de ce? pot sa al folosesc la ori ce ( internet, comvorbiri, sms, ori ce, facebook. yahoo, wi-fi etc.) (in afara de gameuri super )este foarte super si nu se descarca asa repede
Gadget-ul meu preferat este pc-ul.de ce? la el ascult muzica, vad filme, ma joc cand am timp, citesc, caut ce am nevoie.simplu si usor
Gadgetul meu preferat ramane telefonul smart datorita multitudinii de aplicatii si accesorii pe care le poti folosi pentru aproape orice (de la stocare, comunicare, pana la iluminat, orientare prin orice zona de pe glob, etc)
Samsung Galaxy S4 i9505 pentru ca are Procesor Krait 300 Quad-Core 1. 9GHz, Super Amoled capacitiv touchscreen 5", 2GB RAM, 16GB Flash, Wi-Fi, 4G, Android 4.2.2 Jelly Bean! E super uitati linkul daca sunteti interesati:http://www.evomag.ro/......00461.html
Salut,
Gadgetul meu preferat este smartphone-ul! Spun asta pentru ca il am in permanenta langa mine, si pot in orice moment sa caut diverse informatii sa comunic prin diverse metode(nu doar apeluri audio sau mesaje scrise) si desigur pot sa ma joc diverse jocuri!
Gadget-ul preferat si indispensabil in ziua de azi este telefonul...in ziua de azi de la copiii de gradinita de 3 ani pana la batarnii de 80 de ani au un telefon
Hard disk-ul extern. d e ce? pentru ca imi este util in vacante si este mic si cu o memorie mare care pot incarca orice pe el si folosi pe laptop si nu pierd datele.
MP3-ul este preferatul deoarece ma insoteste peste tot. Asa trece, intr-un mod mai placut, timpul consumat pana la serviciu ...si inapoi.
Preferatul meu este cu siguranta : Laptopul. Desi, am inceput sa folosesc de 5 ani, un laptop, pot spune ca viata mea este mult mai simpla, aventuroasa, complicata, fascinanta si orice vreti voi.
Cred ca ar trebui si sa argumentez, deci ma bucur de fiecare data cand am ocazia sa-l folosesc in loc de pix si foaie pentru tabele, referate, documente, etc. Aventuroasa... o da, cu siguranta, sunt aproape sa cad din fotoliu cand rad, sau strig cu indignare la unele personaje. Cat despre complicata... hmmm, relatiile de pe retelele de socializare, bata-le vina!
Deci, intr-un cuvant pentru mine, tehnologia este,, INDISPENSABILA". Nu pot uita sa precizez si faptul ca probabil nu m-as descurca si fara,, oceanul'' de raspunsuri de pe TPU!
Parerea mea este ca cel mai util gadget este o tableta, si nu orice tableta, ci una produsa de Samsung. Nu am preferinte intre Samsung Galaxy TAB 2 si 3 cat timp au 10.1 inch-i. De ce imi plac tabletele? Pentru ca in ele iti ti de obicei identitatea. Acolo gasesti sute de parole catre tot felul de siteuri, sau aplicatii pe care le utilizeaza detinatorul. Ideea mea este ca faptul ca o poti lua cu tine oriunde ii aduce un plus de utilitate, si in ultimul timp, cum internetul vine cu tine aproape oriunde, o tableta este idealul pentru cei ce folosesc aplicatii precum facebook, skype, messenger, si altele.
TPU si evoMAG.ro pentru ce faceti pentru noi!
Eu am doar calculatorul unde pot vedea tot ce imi doresc, ascult muzica, vad filme, mi-AS dori foarte mult sa am si eu ceva mai modern, dar poate mai incolo, deocamdata prioritatiile sunt altele. mi-as dori o tableta pentru ca este usoara, portabila si pot vedea orice ma intereseaza!
Mp4 deoarece nu costa mult, ascult muzica care vreau sa o ascult si are o calitate net superioara multor telefoane din aceasta generatie. Chiar il prefer oricand peste un smartphone sau o tableta. Am si eu unsony ericsson vivaz pro, destul de bun zic eu, dar il folosesc doar pentru conversatii, in rst mp3 player-ul e un must buy pentru mine. Ma si pot uita la imagini, nu exceleaza la rezolutie, dar e bun, foart bun. Pentru cine vrea sa stie asta este: http://www.altex.ro/mp4-player-eboda-live-attitude-4gb-usb-argintiu
Dragilor, va multumim foarte mult pentru participare!
Iata care sunt castigatorii:
- Voucher 300 de lei: Apache
- Voucher 200 de lei: Generalul
- Voucher 100 de lei: TheCritic
Stick-urile merg catre: Girlslovelife19, Omul si AnnaChris07.
Alexandra - TPU
Felicitari! Tu ai castigat unul dintre stick-uri. Mai multe detalii vei primi pe e-mail.
Alexandra - TPU
MADLENAcandy întreabă: