| Catrice a întrebat:

Cum pot afla ce fel de baterie trebuie sa iau pentru tableta?
Nu găsesc pe net după modelul tabletei, e incorporata și nu o pot vedeasad

69 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns (pentru Catrice):

Pai vi cu mine dincolo la sora, acolo avem de toate, ne băgăm la lucru la 4 ore, avem 800-1000 de euro... Aranjam paturile, facem curățenie și ștergem dulapurile.
Sunt un băiat foarte sincer, niciodată nu mi-am bătut joc de nimeni, urăsc minciuna și oamenii Ipocriți. Aici în România sunt sărac, doar dacă plec la sora sunt ok, dar singur nu mai ma duc, dar poate ma înșeli cu verii mei ca aia sunt smecheri din câteva cuvinte te-au cucerit. Noroc ca sunt însurați dar nu am încredere în ei.
Putem pleca și rămâne câteva luni și apoi ne întoarcem. Dar tu nu ești serioasa ai chef de mișto. Biletele le plătește soră-mea nu tu. În România stau cu tatăl vitreg și sunt sărac nu ma dau ceea ce nu-s, mereu am fost un om onest.

| Catrice explică (pentru Invictusman):

Și ce conturi de Facebook ziceai ca au verii tai? Asa, ca și documentarehee hee
Uuu vacanta gratis pana la sora unde o fi stand

Pai vi sa muncim sa facem bani ca suntem amândoi fără părinți avem nevoie de bani. Vezi? Deja ești interesata de ei, nu va plac băieții simpli, băieții cuminți.
Ce ar fi sa nu mai ma umpli cu notificări? laughing și asa simt ca vorbesc cu un copil nu cu un om matur.
Vezi poate fi foame, vezi ce ai prin frigider rolling on the floor

Doar ce am mâncat, poți să-ți păstrezi resturile din frigider.
A nu, era doar curiozitate (more gagii, more bănuți)hee hee
Da vezi tu ca nu știu să-ți fac borșuleț sau supică numa sarmale și varza călită sad

Avem acolo de toate daca mergem, și nu e bai eu te plac asa cum ești.
Dar vezi tu? Poate ție nu îți place de mine fizic aici e problema, eu am un feeling și sunt sigur ca ești genul meu dar nu cred ca sunt eu genul tău asa ca hai punete la desene, nici nu vrei sa îmi spui de unde ești și mai îndrăznești sa ma deranjezi laughing hai ca te plictisești vad, tot aiurea o arzi cu glume, ajuta comunitatea TPU Lasă-mă pe mine.

Dar mai am de așteptat pana traduc ăștia episodul nou din shaman King sad of nici nu vrei să-mi ții companie încă vreo câteva ore
Send nude... poza sa ma convinghee hee oricum nu ești genul meu la fizic da sa zicem

Nu sunt genul tău nu.
Hai nu mai îmi scrie, ajuta comunitatea TPU, Lasă-mă pe mine ca mai înnebunit cu prostiile tale.

Ok,trecem la voturi aka vorbitul muthee hee

| Kakarotto2016 a răspuns:

Scrie si pe Youtube in engleza si vei gasi raspunsul?