Nu e stres draga, oricum eu ii iau toată alocația, rămân și eu cu ceva nu e o idee rea nici sa îmi iau un câine având în vedere ca nu ma calcă pe nervi cum o face inyourmind de când ii iau alocația.
Câinele te mai recunoaște când ii faci un bine, dar inyourmind ba.
Cumpărai ipad sa nu mai plângă pe aici atât dacă tot ai dat-o la orfelinat, cred ca are net prin sarma acolo
Eu nu promit, și dacă o fac mă țin de cuvânt
In cazul tau îți cumpăr un cartof să-l ai pe post de telefon
Adică eu te-am crescut pe tine vrei sa zici, puradel nerecunoscator ce ești
Stai ca n-am înțeles...ce cui ii da?
Nimic nu e gratis în viața, daca face 30 de flotări ii cumpăr
Nu e în stare nici să-și lege șireturile și tu vrei sa facă 30 de flotări se vede ca e blonda, îmi tot da eronat și nefolositor kinderas ul meu frumos și scump
Însemna că ai atins fara sa vrei o coardă sensibilă, ce îmi place când se oftiga )
Ție îți place, dar pe mine m-a umplut cu voturi negative. Și mai spuneți ca eu sunt iubi ei când ea îmi da nefolositor, pai ce iubire e asta?
Ție de ce nu îți dă "scutecel"?
Nu m-am referit la tine, are ea iubițelul ei
Mi-a dat și mie acum, sunt puțin geloasă că nu primesc la fel de multe că și tine
Dacă o început nu o sa se mai oprească, soarta ne e pecetluita.
Te rog sa ai grija de ea și sa ii cumperi ipad ul promis, evident dacă face 30 de flotări și mănâncă o lămâie
Eu ies din zona asta crepusculara ca ploua cu voturi negative
Succes în viata sa aveți
Dude, ai facut atata katerinka pe site-ul asta ca nu te mai ia nimeni in serios
riscurile meseriei, deh
chestia cu "ce baterie trebuie sa imi iau" o sa fie urmata "la ce service gsm ma duc sa platesc numai manopera, dar sa vin cu bateria mea"
mai bine nu iti bati capul ala blond (din poza) si mergi la service si ii pui pe ei sa iti ia baterie noua si sa ti-o si schimbe in tablenta... eu asa as face
Nu mai contează m-au lămurit aia de sus cum sta treaba
Nu găsesc nici modelul tabletei pe net oricum
Cum nu? Ai luat-o de la marginea drumului? Instaleaza frumos asta si ai device model undeva - https://play.google.com/......ps/details
Serios,îmi da alte modele de galaxy tab asemănătoare
Am modelul trecut la setări undeva, am cautat și după aia și după denumirea care îmi apare când o deschid.
A, pai daca e Galaxy Tab... atunci Galaxy Tab sa fie. Mai degraba o vinzi daca nu mai e in garantie...
Are 4 ani jumate sărăcuța mergea dacă o foloseam în priza, de vreo 2-3 săptămâni abia sta deschisa o jumătate de ora.
Deci vara asta face upgrade la toate...super,și mai putini bani de dat pe prostiute
De unde naiba ai bani dacă nu ai părinți și nu lucrezi? Îți dă neamurile bani? te ajuta? De ce ți-ai schimbat nickname-ul? Ai dat-o în paranoia?
Era da zic ce dau neamurile, da șterg adminii...ei iau, nu dau.
Am lucrat cu bucățica cum ar fi (2-3 luni, 1 luna colo), mai ajutam vecinii cat o fost frig ca numa babe am pe strada....job ma rog pana la covid
#newyearnewme