| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Am multe conturi OurWorld, cine vrea unul? Il dau pe alt cont dar super super misto :d.Cu lvl mare si cu gemz multi pe el; p Lasati'mi ID'urile voastre daca vreti.
Numele mele pe care le dau sunt :
MissBrookelle445, LostAngelll.[asta are Cirque Mystery Box] si mai este unu cu RossetaTen dar nu cred ca'l dau vreau sa avd conturile voastre si pe urma; d.

68 răspunsuri:
| TraficantaDeVisee a răspuns:

Buna iti las id meu ca sa facem schimb de conturi fiindca vreau si eu un cont de al tau.Promit ca iti dau inapoi unu de level 100 re4sident cu haine misto, numai ca nu mai are gems.
Ia id:ana_gabriela2011

| CristinaCristi a răspuns:

Buna eu as vrea si eu in incerc de mult timp sa-mi fac si nu reusesc te rog trim mdg privat mersi anticipat

| posmagiu1996 a răspuns:

Eu

| robo888 a răspuns (pentru posmagiu1996):

Hey! Sall din poza asta semeni ca un baiat.Dar daca esti baiat, de ce iti trebuie cont de fata?

| kidukka6 a răspuns:

Auzi sa stii ca eu cand caut la friends si LostAngelll si RossetaTen

| andreutzaRBD a răspuns:

Buna mai ai conturi si pentru mine dace e hai sa vorbim uite id meu niculescuandreea2008@yahoo.com astept raspuns

| andreutzaRBD a răspuns:

Buna mai ai conturi pe OurWorld de care nu imi ai nevoie happy daca mai ai te intreb dac poti sa mi le dai mie happy

| Dahliaa a răspuns:

Buna! As vrea si eu un cont. Te rog. Daca mai ai. Id - ul meu ti-l dau prin mesaj.winking

| BountyLoverXD a răspuns:

Ceau, mai ai cont pentru mine? big grin ma joc de cativa ani ourworld, uite adresa mea eliza. ivan@yahoo.com. si am 2 conturi ow, unu cu lvl 25, altu 32

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am lvl 64 la Our World voi ce lvl aveti? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adresa:rrr2001bv2yahoo.com
parola:992001

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau da-mi simmie unul plz!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau plzzzzzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma cheama Miruna as vrea si eu un cont plzzzzzzz imi dai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plzz da-mi si mie un contt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie da-mi plzzzzz idul meu de mess este miruna_subtirica te rog da-mi un cont de level mare plzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau un cont de 48 pe lost angel o cheama BlackCat09 are 93. 000 coins bluze adica haine la greu si gems 20 deocamdata til dau pe lost angel uite idul meu eu_pisica_m@yahoo.com faci schimbu`?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contul meu este: daiana325

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ashley daca ai un cont poti sa-mi da si mie dar sa fie de lvl mare plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dai si mie un cont plzzzzzzzzzzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog imi dai si mie unul id meu ami_piticarieu am incercat sa imi fac unul si nu am reusit nu am mari pretentii te rog!

Răspuns utilizator avertizat
| IAmTheLegendary a răspuns:

Salut! As dori si eu un cont de ourworld! iti dau unul de lv 34 dar nu prea are haine bune si din astea. Sper sa ma adaugi la id de mess: anaemilia607

| IAmTheLegendary a răspuns:

Anaemilia607 e blochat..adauga-ma la wattzupp_ourworld

| Mable009 a răspuns:

Te rog da-mi si mie unul te rog

| adina_6125 a răspuns:

Bibi.kiss_you

| NickRudolf a răspuns:

655434344533454332445634546 de gems si 1 coins

| robo888 a răspuns:

Buna! Vreau si eu un cont de OurWorld! Am un cont de lv 34 l-am facut acum! Daca il vreau uyte-mi id: lupualicecristiana! Sunt online.Dar nu mereu...Sunt online dupa 12:00 ca sunt la scoalawinking

| deyna10 a răspuns:

Antonya_bluesky plzz baga-l

| Neinteresenta a răspuns:

Mai bine nu iei conturile oamenilor ti-ar place ca tu sa fii la level 46 si eu sa til distrug ei bine nu asa ca lasa conturile in pace.