Imi dai messu-l tau?
Buna iti las id meu ca sa facem schimb de conturi fiindca vreau si eu un cont de al tau.Promit ca iti dau inapoi unu de level 100 re4sident cu haine misto, numai ca nu mai are gems.
Ia id:ana_gabriela2011
Buna eu as vrea si eu in incerc de mult timp sa-mi fac si nu reusesc te rog trim mdg privat mersi anticipat
Hey! Sall din poza asta semeni ca un baiat.Dar daca esti baiat, de ce iti trebuie cont de fata?
Buna mai ai conturi si pentru mine dace e hai sa vorbim uite id meu niculescuandreea2008@yahoo.com astept raspuns
Buna mai ai conturi pe OurWorld de care nu imi ai nevoie daca mai ai te intreb dac poti sa mi le dai mie
Buna! As vrea si eu un cont. Te rog. Daca mai ai. Id - ul meu ti-l dau prin mesaj.
Ceau, mai ai cont pentru mine? ma joc de cativa ani ourworld, uite adresa mea eliza. ivan@yahoo.com. si am 2 conturi ow, unu cu lvl 25, altu 32
Salut! As dori si eu un cont de ourworld! iti dau unul de lv 34 dar nu prea are haine bune si din astea. Sper sa ma adaugi la id de mess: anaemilia607
Buna! Vreau si eu un cont de OurWorld! Am un cont de lv 34 l-am facut acum! Daca il vreau uyte-mi id: lupualicecristiana! Sunt online.Dar nu mereu...Sunt online dupa 12:00 ca sunt la scoala
Mai bine nu iei conturile oamenilor ti-ar place ca tu sa fii la level 46 si eu sa til distrug ei bine nu asa ca lasa conturile in pace.