Nimic mai mult decat sanatate si fericire alaturi de cei dragi.Nu bani, nu avere etc.Cel mai important ar fi sa avem sanatate si fericire ca am sa tot facem bani si averi, vile case etc.
Ca prietenul meu sa se intoarca mai devreme din Franta . Cam asta mi-as dori.
Ii spun duhului sa-mi indeplineasca dorinta de am putea pune cate dorinte doresc, asta doar daca nu este un duh care vine cu restrictii
1.mai multe dorinte
2.cu ale mai multe dorinte mi-as dori:
a)sa nu mai fie certuri in familii
b)ca fratele meu sa nu mai fie asa capos
c)sa nu mai existe prieteni falsi
d)Romania sa nu mai fie o tara asa naspa
e)sa nu imi dai stupid pentru rasp meu
f)sa-mi dai funda
g)sa fac ceva bun in viata
h)sa-mi vina idei pentru carte
i)sa ma distrez vara asta
j)gasirea remediilor pentru boli incurabile
ar mai fi dar nu stiu ce urmeaza dupa "j"
Atunci cand zic "imi doresc" chestia aia sa mi se indeplineasca si tot asa pana mor.
Sa fiu inapoi copil :X... sa am vreo 4 ani . si ce mai mare dorinta ar fi sa imi amintesc la timpul potrivit de experientele petrecute pana acum. sa stiu unde sa fac anumite schimbari si viata mea sa fie altfel.
O dovadă clară că există Dumnezeu sau vreo divinitate. Încă o întrebare imaginară, sau să mai am 1.000.000 de dorinţe.
Sa va zic eu...
1-cate o vila in toate statiunile din Romania si la mare si la munte si cu cate 2 masini diferite foarte scumpe in curte.
2-multe femei bune- la suflet. la ce va gandeati perversilor.
3- 1 si foarte multi de 0 la sfarsit(euro)
Cred ca mi-as dori sa am tot ce nu am avut ...si nu ma refer la bani... ma refer la sentimentele mele fata de ceilalti sau ale celorlalti fata de persoana mea.
anonim_4396 întreabă: