| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| StelaTPUro explică:

Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010

| Maria46854213 a răspuns:

Pai daca as incepe nu as mai terminalaughingPur si simplu tot anul in care am fost cu colegii de clasa a fost amuzant pentru ca eram si inca sunt cu EI!:X

| SalutTpu a răspuns:

Eu si cea mai buna prietena am inceput cursuri de teatru si toate intamplarile legate de acest curs au fost amuzante.

| Romancutza a răspuns:

Cea mai amuzata intaplare a fost cand un baiat m-a confundat cu iubita eilaughingPrietena mea s-a cunoscut cu un baiat pe net, au vorbit, s-au placut iar pe urma si-au dat intalnirewinkingNoi duoa aveam aceeasi culoare de par si chiar ne asemamam iar cand ne-am intelnit toti 3 el a venit la mine, m-a imbratisat si pe urma m-a sarutatlaughing

Prietena mea nu s-a suparat dar totusi a fost chiar foarte amuzant.

| Oana_5036 a răspuns:

Pai...Atunci cand am carat un tort, am alunecat pe noroi si apoi eram plina de tort si de noroi! Sincer, acum imi vine sa rad! Dar atunci imi venea sa plang!

| BiBILiKaMica a răspuns:

Am cazut pe un castel de nisip si a venit un val in spatele meu de odata.

| Simona a răspuns:

Amuzant...pai au fost multe momente amuzante, dar momentan nu imi mai amintesc. Dar anul 2010 a fost (si este) destul de bun.

| Dana a răspuns:

In vara asta, eu si cu prietena mea am fost sa luam 2 sticle de bere. Ele erau foarte reci si afar era foarte calt.Prietna mea tinea una si eu una.Pe drum spre casa, din cauza transpiratiei, mia alunecat din mana si a cazut pe jos, sticla se invartea singura si pe langa dop avea o gaura si ne-am udat de bere din cap pana-n picioare! miroseam a bere toate! am mers mai departe si la un moment dat a trecut un domn si o doamna si s-au uitat la noi in trecere si dupa 2 pasi vorbeau ca suntem alcooliste si din astea! vorbesc seriosrolling on the floorlaughingf. tare nu am sa uit!

| simona_1371 a răspuns:

Atunci cand o fata de la scoala de la mine a cazut pe scari in fund si a alunecat pana josrolling on the floor

| Ems a răspuns:

Anul 2010 cred ca a fost cel mai amuzant pentru mine, atat la scoala cat si in vacanta!laughing Ar fi prea multe daca as incepe sa povestesc! Sper sa fie la fel si in 2011! love struck

| Frrramboise a răspuns:

Am 2 intamplari amuzante, ambele petrecute in vara asta!
Prima, am mai povestit-o aici pe TPU, eu si cu cateva fete mergeam mai provocator prin fata lor si am intrat intr-un stalp.ba chiar m-au intrebat daca "pupa bine stalpul".
cea de-a doua, e tot din vara trecuta, insa de data asta s-a facut prietena mea cea mai buna de ras! ne plimbam prin fata unui grup de baieti, si atunci era asa o briza de vara, si dintr-o data a fost un vant puternic, si i-a ridicat prietenei mele fustita! laughing sa fii vazut cu ziceau baietii "Ooooo" sau cum fluierau,...

| HardcoreCountry a răspuns:

Cand am fost la mare, m-am pierdut de familie laughing

| membrugirl2010 a răspuns:

Cel mai haios moment a fost vara asta cand am cauzut in lacul unui parc si eram toata udahee hee!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai amunzanta intamplare din acest an a fost atunci cand am fost cu un bun prieten de al meu la petrecerea prietenei mele si am ras ca niciodata.Eram atractiile petrecerii.

| larya234 a răspuns:

In ultimul an, de ziua mea m-am impiedicat si am cazut cu fata-n tort asta da cea mai amuzanta intamplare din viata mea

| Nicoleta a răspuns:

Intamplari amuzante au fost foarte multe.Acum imi vine in minte o intamplare cu o colega de clasa.vara trecuta iesisem afara cu colega mea care avea niste pantaloni extrem de stramti, iar la o aplecare mai brusca i s-au rupt.Fiind vara nu avea nimic cu care sa isi acopere ruptura si am fost nevoite sa plecam din parc abia cand s-a facut intuneric.

| Lalysuka a răspuns:

Pai, cum sa incep, am urcat cu parintii si o verisoara pe Toaca si pe la ora 8 seara cand am coborat nu am mai respectat semnele si am mers prin padure ca sa ajungem mai repede pe strada. Ei si in fata strazii era o balta de balega cu noroi si verisoara mea nu a stiut ce e "moale" si si-a scapat un adidas Nike acolo si tot zicea:"Petro, scoate papucu din balega, Petro..." Petro fiind mama mea. Si eu voiam sa fac pipi si cum o vedeam ca se vaita am vrut sa fac in strada si cand sa dau pantaloni... am facut pe mine. Si apoi mama a luat un bat si cand a dat sa scoata adidasu ne-a improscat pe toti cu balega laughing laughing laughing laughing

| ThinkPink a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare pe care am patit-o pana acum a fost la scoala, cand am intarziat la ora de franceza.Nestiind ca profesoara era in clasa, am intrat pe usa strigand din toti plamanii :"Vineeeeeeee!". A fost penibil la momentul respectiv, dar acum ma amuz pe treaba asta...
O zi buna, AlexandraPreda

| MeMyseIf a răspuns:

Atunci cind dimineata inca in timp ce dormeam pudelul meu dragut are obiceiul pe la 6 sa-si schimbe camera si respectiv a venit la mine.Cum era el asa ametit si amortit si beat inca de somn, sa incurcat cu locul unde el de obisei statea si se pregatea sa-si faca locusor cam pe linga urechea mea.Deci,pina a ajuns si asa lent cum era in miscari s-a oprit putin la nasul meu cu fundisorul lui cel mic si mi-a trintit un gaz de m-am trezit brusc si inca citeva minute ma ardeau narile...laughingtare m-am inervat, dar el asa se uita la mine si nuntelegea ce a facut rau, ca a dat si el drumu la o basina inocenta...inca si acum il tin minte cum ma privea asa botit la fata si ametitlaughing

| ahlrh a răspuns:

Nu pot să-ţi zic că am "cea mai amuzantă întâmplare a anului 2010", şi vreau să spun ca tot anul 2010 pentru mine a fost o întâmplare amuzantă, tristă, fericită şi etc.
Nu vreau să intru-n detalii ieşite din subiectul întrebării, şi vreau să răspuns astfel:

Anul 2010 pentru mine a fost anul cel mai amuzant, nişte întâmplări ar fi:

Pe la sfârşitul iernii, toţi prietenii de la bloc, chiar nu ştiam ce să facem. şi i-a intreabă-mă, ce ne-a trecut prin cap?
Nu, e nevoie, ori cum spun:
Am mers pe Deal şi am căutat un loc bun de "săniuş", ne-am loat (nu stiu dacă voi scrie chiar corect, noi aşa spunem: ) Nailoane şi am format un fel de tren(vagoane)/şir indian şi ne-am dat în vale, ţin să menţionez că valea era foarte înaltă aşa că nu vrei să ştii ce s-a întâmplat, dar toţi îţi spun laughing:
În timp ce coborâm cu o viteză foarte mare puţin mai în jos era un damp de zăpada făcut intenţionat ca o glumă de nişte amici..., revin.Cu viteză noastră nu prea am observat dampul şi am trecut peste el...fiin aruncaţi foarte sus, la aterizare a fost cel mai tare, ne-am căutat papucii alţii erau cu capul în zăpadă, eu stăteam pe (nu stiu ce) -o- persona, ziceai să suntem toţi picatii din cer.

O altă întâmplare: 1 Aprilie...eram la şcoală şi intră doamna profesoară de Română (menţionez, avea un trandafir printre cataloage) în clasă şi începe să se laude că nu a fost păcălită de nimeni, noi fiind elevi constinciosi/oneşti/corecţi, etc..., la sfârşitul orei, îi spunem profesoarei cu nişte feţe de stafii "Doamna vi-a căzut trandafirul pe jos", profa: "Unde' unde-i?"
Noi: PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE.

Profă a plecat din clasă puţin "ai loat tiapa", râdea fiind amuzata împreună cu noi laughing.

În vacanţă:

Stăteam şi ne plictiseam cu adolescenţii mai învârstă decât noi, şi nu ştiam ce să facem, şi unii dintre ei sunt dependenţi de tutun..., şi-l vede pe unu cu ţigări în mână, se duce pe la el şi începe să se pună în genunchi (în glumă) să-l ia în braţe şi să-i zică da-mi o tiagară şi un foc, trăiască-ţi familia :X"
Şi uite aşa, te faci cu o brichetă şi un pachet sigilat de ţigări.

Iar acum putin timp:

Mergeam pe străzile din oraşul meu, şi cum e România plină de gropi..., am călcat într-o gropa de 20 de cm aproximativ, şi i-a ghici eram inbracat în alb, am căzut pe burtă pe o baltă cu noroi, chiar nu vrei să mă vezi cum arătăm...

Iar actual:
Mama unui coleg nou, din neatenţie se grăbea să iasă din clasă..., şi uşile dulapului de la intrare erau deschise...grăbită a plecat cu dulapul în braţe.

Hehe, sper că vi-a plăcut, a fost o selecţie rapidă din "Peripeţiile lui Flap Jack(Adică eu, Reciclez)"

| Deyutza a răspuns:

Pai... da a fost o zii chiar de neuitat; o zii cu prietenii mei cei mai buni. Eram in parc (eram 6) si ne-am gandit sa facem si noi ceva diferit. Pe aleea din parc se plimbau oameni de toate catogoriile(batrani, tineri, copii etc) si ne-am gandit sa jucam un joc :care face rost de cele mai multe servetele de la oamenii de pe strada catiga[premiul: punem toti bani si ii luam un suclaughing] si noi in cautare de servetzele dati-va seama ca se uitau ciudat oamenii la noi rar ne mai dadea omu un servetzel (cica n-au, sau se faceau ca nu aud) si faza amuzanta e ca eu m-am dus la un copil mai mic (5-6 ani) si am zis "sall copile cum te chema? Nu ai sa-mi dai te rog un servetzel?" la care el ii cere bunicii lui un servetzel se sufla in el si apoi zice "poftim" laughing imi venea sa rad apoi i-am zis"da... te rog da-mi unu nefolosit" si zice el "da nu mai am " laughing; si in sfarsit eram la sfarsitul jocului eu si cu un baiat eram la egalitate doar ca eu am castigat aducandu-mi aminte de servetzelul acelui copil rolling on the floor
Au mai fost mai mute momente amuzante da deja am scris prea mult asa ca tot ce mai am de zis:
A fost o vara si un an soOper!

| Gicone a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost cea in care fratele meu a dormit pe o parte si dimineata cand s-a trezit avea parul ca creasta unui cocos beat rolling on the floor ...pe o parte rolling on the floor

| βσσblėėŝ a răspuns:

Daca as incepe nu mas mai oprilaughing
tot anul a fost f amuzant:X

| ERMO a răspuns:

Mda daca asta se numeste amuzant o spun.Am fost cu tovarasi in parc si am baut o bere o tigara alea alea apoi niste curcani au venit la noi si au inceput sa faca misto apoi ne intreaba pe fiecar cite "Numele si pronumele va rog frumos". Un pusti mai indraznet sa inceput sa strice Stelian Noi iar politistu se uita ca la avioane.Culmea culmior e ca prostul nu s-a multumit si a inceput iar sa ne ia la misto.ne-a intrebat citez."Bauturile alcolice de ce provinienta este?"laughing. Iara mistocarii mana sus.In fine chestia e ca cireasa pe tort a fost ca la final a spus "Dati-mi si mie o tigara va rog frumos!"Toti am fost pe jos de ras, uniierau ingrijorati de la cer la pamant si ala vroia doar sa ceara o tigaralaughing)rolling on the floor.rolling on the floor

| chuyyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai cand am fost la biserica si icoanele aveau sticla si verisoara mea a dat cu capul de iele rolling on the floor am ras muuuult atunci

| SaȘha_7030 a răspuns:

Veneam de la un festival si am luat-o pe camp ma tineam cu cineva de mana si n-am vazut X___X si era o apa clocita am cazut in apa aia a fost foarte jalnic dar si amuzant

| Mihαelα a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand unchiul meu a gasit niste tigari kent 4 (pentru barbati din alea groase) si m-a intrebat daca fumez, si eu agitata i-am zis : nuuu eu nu fumez din astea groase, astea sunt ale vecinei laughing m-am dat de gol fara sa vreau big grin

| Biuka a răspuns:

Pai. cel mai amuzant moment a fost...big grineci intr-o zi mergeam afara si tata m-a trimis sa duc o sticulta cu benzina la pubela happy ...Precizez ca eram insotita de o alta fata mai mica decat mine cu 2 ani big grin. Am mers. si in fata pubelei era o tiganca. Am vrut sa arunc sticla cu benzina(Care era descafacuta si nu avea dophee hee )peste ea sa nu ii dau in cap dar se pare ca in spatele ei mai era o fetita(fiica ei presupun) la care i-am dat in cap cu sticla. si toata benzina i-a cazut in cap I don't want to see. a fost infricosator pentru ca au luat`o amandoua si un rrom mai in varsta dupa noi sa ne prinda laughing. Mama s tat nu erau acasa deoarece plecasera si am inceput sa bate pe la usi prin scara sa ne lase cineva sa intram caci aia veneau dupa noi rolling on the floor. pana la urma am intrat cu forta oarecum in casa unei femei mai in varsta care credea ca o jefuim rolling on the floorrolling on the floor. da in final. ne-a spus mamei. si nu am mai avut voi la calculator o luna. da a meritat. A fost o experienta unica rolling on the floor

| Ioana_2144 a răspuns:

Pai...
sunt foarte multeintamplari amuzante
cand sunt cu colegi mei este cel mai amuzan
in fiecare zi la mine este amuzantaa
rolling on the floorlaughing

vorba mariei daca incep numai termin
laughing
sunt foarte multe de povestit
laughing
:X:X

| MihaiMihăiuş a răspuns:

Am facut pariu cu un coleg ca daca sar de la etajul 2 imi da 50 lei! am mers la bloc si m-am pus la geamul de la 2! ama stat ceam stat(mierea o frica de muream) si sa vezi! o vecina (baba) a iesit pe usa si a zis"Sari ca nu ma supar"! a fost prea tare(am sarit si mi-a dat 100 lei(daca am avut curaj mi-a dat)

Întrebări similare