Nu pot să-ţi zic că am "cea mai amuzantă întâmplare a anului 2010", şi vreau să spun ca tot anul 2010 pentru mine a fost o întâmplare amuzantă, tristă, fericită şi etc.
Nu vreau să intru-n detalii ieşite din subiectul întrebării, şi vreau să răspuns astfel:
Anul 2010 pentru mine a fost anul cel mai amuzant, nişte întâmplări ar fi:
Pe la sfârşitul iernii, toţi prietenii de la bloc, chiar nu ştiam ce să facem. şi i-a intreabă-mă, ce ne-a trecut prin cap?
Nu, e nevoie, ori cum spun:
Am mers pe Deal şi am căutat un loc bun de "săniuş", ne-am loat (nu stiu dacă voi scrie chiar corect, noi aşa spunem: ) Nailoane şi am format un fel de tren(vagoane)/şir indian şi ne-am dat în vale, ţin să menţionez că valea era foarte înaltă aşa că nu vrei să ştii ce s-a întâmplat, dar toţi îţi spun :
În timp ce coborâm cu o viteză foarte mare puţin mai în jos era un damp de zăpada făcut intenţionat ca o glumă de nişte amici..., revin.Cu viteză noastră nu prea am observat dampul şi am trecut peste el...fiin aruncaţi foarte sus, la aterizare a fost cel mai tare, ne-am căutat papucii alţii erau cu capul în zăpadă, eu stăteam pe (nu stiu ce) -o- persona, ziceai să suntem toţi picatii din cer.
O altă întâmplare: 1 Aprilie...eram la şcoală şi intră doamna profesoară de Română (menţionez, avea un trandafir printre cataloage) în clasă şi începe să se laude că nu a fost păcălită de nimeni, noi fiind elevi constinciosi/oneşti/corecţi, etc..., la sfârşitul orei, îi spunem profesoarei cu nişte feţe de stafii "Doamna vi-a căzut trandafirul pe jos", profa: "Unde' unde-i?"
Noi: PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE.
Profă a plecat din clasă puţin "ai loat tiapa", râdea fiind amuzata împreună cu noi .
În vacanţă:
Stăteam şi ne plictiseam cu adolescenţii mai învârstă decât noi, şi nu ştiam ce să facem, şi unii dintre ei sunt dependenţi de tutun..., şi-l vede pe unu cu ţigări în mână, se duce pe la el şi începe să se pună în genunchi (în glumă) să-l ia în braţe şi să-i zică da-mi o tiagară şi un foc, trăiască-ţi familia :X"
Şi uite aşa, te faci cu o brichetă şi un pachet sigilat de ţigări.
Iar acum putin timp:
Mergeam pe străzile din oraşul meu, şi cum e România plină de gropi..., am călcat într-o gropa de 20 de cm aproximativ, şi i-a ghici eram inbracat în alb, am căzut pe burtă pe o baltă cu noroi, chiar nu vrei să mă vezi cum arătăm...
Iar actual:
Mama unui coleg nou, din neatenţie se grăbea să iasă din clasă..., şi uşile dulapului de la intrare erau deschise...grăbită a plecat cu dulapul în braţe.
Hehe, sper că vi-a plăcut, a fost o selecţie rapidă din "Peripeţiile lui Flap Jack(Adică eu, Reciclez)"
Pai. anul acesta se tot auzea prin scoala de o excursie.pana cand ne-a zis si dna diriginta despre ea. bun trece o luna sau nu mai stiu cat. si vine si excursia.eu cu colegii mei ne urcam in autobuz, radeam, glumeam, sunam la numere necunoscute noaptea( la 4 ). si le ziceam ca suntem de la kiss tv si ca au castigat un mare premiu. bun care ne injura care ne credea. bun. dupa vreo 2 ore de mers, ma apuca o greata...na duc ii zic dnei diriginte asa.si ea m-a asezat langa ea... si intr-un moment am varsat TOT PE EA.. fara sa vreau bineinteles.si colegii mei radeau de nu mai puteau.si asta a fost.
Buna! Deci era(si este) un baiat care ma placea si face niste gesturi care nu imi picau mie bine.Adica el spunea prin faptele lui ca eu sunt proprietatea lui.Si dupa ore eu m-am dus la magazin impreuna cu o colega cu care merg de obicei acasa.Amandoua ne-am pus de povestit.Eu foarte nervoasa ca cica eu sunt o proprietate am inceput sa-l critic pe acel baiat. Dar parte naspa a fost ca el era in dreapta mea mai josApoi m-a urmarit toot drumul.Era foarte amuzant.Se ascundea dupa o tufa care nu avea frunze, deoarece era toamna, si eu si colega mea il vedeam.
Mi-am cerut scuze pentru ce am facut, ziua urmatoare.
Sau
Am luat o nota ce nu prea imi convenea si am inceput sa stau trista in banca, botoasa. Unele fete faceau glume ce nu prea ma amuzau.La un moment dat o colega a spus:
-Sa va pun o itrebare.De ce o blonda nu scrie nr. 11?
Eu raspun din banca:
-Nu stie pe care unu sa-l puna in fata!
A fost foarte amuzant.Mai ales ca mi-am mai revenit si eu.
Sau
Am mers la scoala si cineva mi-a oferit un parfumel mic.Eu l-am pus in buzunar, la blugi.Intr-o pauza am mers la baie impreuna cu o colega. Ea tinea de usa.Nu mirosea frumos... mi-am adus aminte de parfumel si am inceput a pulveriza.Eu am spus cu voce tare:
-M... e mai bine...
Colega m-a auzit si-a intrebat agitata:
-Esti singura acolo? E vreun baiat?
Am iesit si am inceput sa rad cat am putut
Am venit in slip si prosop acasa de la strand, pentru ca tiganii ne-au furat ghiozdanele fara sa vedem...
Pai cand ne-am distrat toti prieteni in piscina si cand ne-am jucat cu pistoalele cu apa
Pai intr-o zi de vara a venitun baiat pe care il chema Andrei si noi ii ziceam Messy si ne jucam a/p si o fata mi-a pus provocarea sa il sarut pe obraz si eu cand era sa il sarut pe obraz el a intors capu' si ne-am pupat pe buze ))Pe urma l-am luat la suturi si la palme si i-am promis ca atunci cand va mai venit in vacanta pe aici o sa fie vaide mama lui si a venit odata si eram cu o prietena si i-am povestit ce s-a intamplat si atunci i-a dat vreo 9 palme de l-a scuturat si de atunci n-a mai venit pe aici.
Sau : Odata la scoala eu alergam un baiat si el a alunecat si eu atunci eu am cazut peste el si atunci toti au ras si mie mi-a venit sa rad.
Astavara m-am dus la strand, si cand sa plecam mi a spus vara`mea, nu te tine sa te bagi imbracata in apa si sa pleci uda... si cum m-a provocat am facut-o si dup`aia am impins`o si pe ea in apa ... asta e prima care mi-a venit in minte
Pai la scoala un baiat sare pe geam de la ore
Si noi ii luam geanta si el vine la scoala fara geanta
Dar asta nu e tot jucam"volei"prin clasa cu branza de la pachet unu sta langa geam unu in fundu si in fata clasei si unul in lateral la ala de la geam si daca nu o prinde cade in cap la n trecator
Cred ca toata lumea stie melodia castigatoare la Eurovision 2010, Lena - Satellite, nu?
Ei bine, eu am ascultat-o de cateva ori, insa nu am cautat niciodata versurile. Si cum Lena are si un accent cam ciudat... Well, e de inteles ca nu am retinut bine versurile. La un moment dat, eram intr-un magazin si mi-a venit in minte aceasta melodie ( daca stiti versurile, la un moment dat acestea spun: "I even bought new underwear, they're blue"="mi-am cumparat lenjerie noua, e albastra). Asa ca am inceput sa fredonez: " I even... changed my underwear for you!"(=mi-am schimbat lenjeria pentru tine), in linistea magazinului. Binenteles ca cei care cunosteau limba engleza au inceput sa rada, iar prietenele mele si acum mai fac glume pe tema asta.
Ohh...au fost atat de multe iata una:
Profu de tehnologie si-a facut o freza emo
Am chiulit de la ora de mate si profu' ne-a vazut dupa ore si o inceput sa tipe si sa fuga dupa noi pe strada in timp ce toti se uitau la noi
Eram cu prietenele la o doza de cola si trece o baba si spune cu voce tare : " VAI ce fate betivance la varsta asta " si am multe altele numai ca nu imi mai vin in minte
Pai...intreaga poveste incepe in decembrie prima zi in care a nins:X:X:X.cu totii eram foarte incantati de stratul mare de zapada ce se asternuse asa ca am iesit in curtea scolii pentru distractie tin sa mentionez ca sunt la liceu si ne-am strans cred ca toate clasele 9-12era un circ total. Si cum trebuia sa ma razbun pe un "partener de joaca" si coleg de clasa, am luat bulgari mari de zapada si i-am dus in clasa ascunzandu-ma sub catedra asteptand ca inamicul sa intre pe usa) dar iata ca inamicul s-a dovedit a fi profesorul de mate care a intrat in clasa mai devreme. un domn in varsta si foarte rauu:-s saracul s-a trezit cu 2 bulgari in fata de nu cred ca o sa mai aiba nevoie de zapada prea multe vreme.in fine toate au trecut...eu m-am ales cu o vizita pe la domnul director proful de mate cu o vizita la oftalmolog dar toate au trecut si acum ne amuzam foarte tare pe povestea aceasta)
In ultimul an, de ziua mea m-am impiedicat si am cazut cu fata-n tort asta da cea mai amuzanta intamplare din viata mea
Pei ca a zis o fata ca exista mos craciun si are 17 ani si crede in el zice ca iti dau gin daca nu crezi ca eu cred
Cadn colega mea a picat peste doamna noastra)))))))))))))) am murit de jos a trms acasa si s-a suparat))
A inceput scoala si o sunat clopotelu am crezut ca o luat foc ceva am vrut sa sar dela geam vine pr mea zice ce faci te iau in brate sa fugim ca e incendiu zice ea e doar clopotelu
Pai, vineri mi s`a intamplat ceva amuzant, eram un ora de chimie si o colega era data cu "perle" dinalea pe fata si i-am zis sa`mi dea si mie si ne-am lipit obrajii asa, si mi-a zis vrei si p obrazul celalalt? zic da, si cand stateam noi asa s`a intors profa si cica "ce faceti fetelor?"... iar eu "imi dadea sclipici doamna "," ma feletor ce nebune sunteti " am ras o jumatate de ora incontinuu si doamna cu noi
Ee. pai sunt foarte multe
stiu ca in clasa a 6-a ( sem 2 ) eram cu cateva zile inainte de teza la mate. profu o facut subiectele in fata noastra pe o foaie, o pus foaia in valiza, apoi o iesit afara sa vb cu ceva parinte. Apoi noi toti am zis " mereti ma luati foaia cu subiectele din valiza"! chestia tare era ca noi strigam si profu era la usa da mnoah .
si or mers baieti, da pana sa ajunga la catedra sor impiedicat fiecare de ceva si nor mai avut curaj dp aia.
pana la urma si- o facut curaj o fata si o mers, o deschis valiza, so uitat pacolo peste tot da no vazut foaia ca nu stiu cum era bagat in ceva buzunar, si apoi o inchis valiza si fix atunci o intrat profu pe usa )
wwaiii deci atata am putut rade iar profu nu stia de ce radem... apoi o intrebato profu ce face la catedra ( deasupra catedrei era un dulap) asa ca zice ea ca : cautam servetele domn profesor!
waii deci o fost super
După ce am citit atâtea intamplari comice ţin sa scriu şi eu o întâmplare din viaţa mea, poate nu la fel de amuzantă dar care mi-a rămas în minte. Într-o zi mă îndreptam cu o amică spre casa şi, copile cum eram, am început să ne împingem una în alta, acest lucru părându-ni-se amuzant.La un moment-dat cand se parea ca ne-am calmat mă imping cu putere in ea, se dezechilibrează si pică intr-un şanţ. Doamne cum se mai rostogolea şi cum mai săreau piesele de remmy (avea in mană o plasă în care era un remmy). Îmi era foarte greu să mă abţin să nu râd dar în acelaşi timp mă temeam să nu mă bată. Spre norocul meu nu era prea multă lume prin jur că de era mi-o luam eu pe cocoaşă
Şi încă un moment care mai degrabă a fost penibil pentru mine a fost acela cand, împreună cu prietenele mele, am mers la o cofetărie.Comandăm prăjituri, ne aşezăm la masă şi începem să discutăm. Una dintre prietene spune :
-Ce-mi plac amandinele.(cam aşa ceva)
La care eu :
-Alea-s ceva mai mari ca mandarinele dar mai mici decât portocalele, nu?
In acest an m-am indragostit de o persoana pe care nu o voi putea uita niciodata. In acest an am avut primul pupic inofensiv pe buze. In acest an am spus de nenumarate ori "te iubesc". In acest an am devenit un TPU-ist. In acest an m-am reintalnit cu vechea invatatoare.
In acest an m-am maturizat, cu ajutorul vostru. Acest an a fost minunat, chiar daca am crescut si am realizat ca visele se pot transforma in cosmaruri.
Au fost muuulte dar astea mi le amintesc acum:
- Eo si un coleg ne hotaraseram sa ne facem amandoi temele la mine. In fine, eu stau la tara, deci a trebuie sa mergem cu masina. Eu am o masina mai joasa decat a lui. El era obisnuit in masina lui sa sara. E si se pregateste el si odata sare. Eo vorbeam cu o fata si aud odata BUUFFF! Ce sa vad? Vlad intins, cu capu iesit din masina si cu picioarele in masina si razand de abia il mai tinea burta.
-Eram la ora de sport. Noi avem un coleg f. gras: 1, 40m si 65kg. E, ne pune profu sa sarim in saaci( aveam traseu: 10 m drum normal apoi printre jaloane vreo inca 10) asa. Se pregateste ala, se baga in sac si incepe dupa 5m BUFF! Cazuse. La care o colega:
-Andrei, ai grija, nu rani pamantuu! )
si mai sunt da nu mai am idee acum. pa-pa!
Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o in anul asta a fost cand am mers cu prietena mea...la sanius si cand ne-am pus pe sac ea s-a intors dar nu in cap.asa pe roata
si atunci cand sora mea cea mica de 2 ani cand ii cant ea danseaza lasandu-se jos
Cand am fost in Turcia cu tatal meu si mi-am cumparat niste pantofi ca mi se rupsesera incaltarile si am ramas cu talpile lipite in asfaltul d epe strazile Istambulului
Buna Stela .
Cel mai amuzant moment a fost atunci cand eram la ora de sport, si baietii jucau fotbal. Am iesit cu colegele pe hol, la geam sa ne uitam la baieti (sa ne batem joc de ei]. Eu incep: " Reclamee" Pate sibiu etc ). In spate, razand de mine, profesorul de sport . Cand ma intorc, fac soc si cad )). Cad direct peste galeata (plina cu apa) si mop . ma ud fleasca. Acum e amuzant dar imi venea sa mor de rusine atunci .
CEa mai amuzanta? S`au intamplat multe. Una din ele a fost destul de recenta.Eram in clasa cu colegii. Povesteam si ne corectam tema impreuna, cand vine elevul de la poarta si zice"Care din voi e Antocia?"Ma ridic in picioare si ii spun ca sunt eu, la care:"ti-a venit cainele la scoala!". Cainele meu, Ronan, caine de rasa ciobanesc german, de 4 ani.Ies din clasa si`l vad plin de noroi fugind, sau mai bine zis alunecand pe coridor.Profesorii se uitau speriati deoarece cainele este foarte mare.La un momentdat vine directorul strigand:"Antonia! Scoate`ti cainele din socala!" In acel moment am rosit toata. L`am sunat pe tata care a venit cu masina dupa el.In acel moment nu a fost chiar amuzant, dar acum cand ma gandesc rad impreuna cu prietenii.Am mai avut si o alta intamplare, la fel de amuzanta:am fost la tara si am luat dintr`un pom o para, iar proprietarul a chemat politia . Doamna care avea parul era putin cam irascibila
Cand am venit de la magazin, am intrat in bloc si era stricat becul (era noaptea) deci nu se vedea nimic.Am intrat din greseala la o vecina in casa, si nici ca am observat pana am ajuns in dormitor .
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: