Cand sa luat lumina si am aprins lumanarea cu ajutotul aragazului si cand am stins aragazul s-a stins si lumanarea
Aveam probleme pe la inceputul anului si mi-am pus pe fiecare "inamic" o crema speciala ca sa le usuce si nu se putea intinde pe toata fata A trebuit ca cobor urgent pana jos, venise matusa-mea de la tara si avea un colet pentru mine, de bucurie am uitat si de crema si de cosuri si de tot...si am coborat! In scara erau mai multi vecini de-ai mei, baieti draguti si cand m-au vazut au inceput toti sa rada si nu intelegeam de ce Cand m-a vazut matusa-mea sa faca cu inima Eh de atunci mi-a ramas porecla "picatzica"
Cele mai amuzante intamplari le traiesc zi de zi alaturi de baietelul meu, care e cel mai poznas copil din lume...desi cand se intampla, ma apuca toti nervii, dupa ce trec rad cu pofta si imi amintesc cu drag de ele.Ieri de exemplu, m-am chinuit impreuna cu sotul meu timp de 3 ore sa-l adormim, timp in care a facut caca de 2 ori, a baut 2 sticle de lapte(cand termina o sticla trebuie carat in brate in bucatarie si astepta cuminte pe masa pana i se incalzeste urmatoarea), a sunat de 5 ori telefonul de-mi venea sa-l sparg, am incercat sa fac baie si a trebuit sa ies dupa 30 de minute ca-mi plangea langa usa...mai e nevoie de completari? Dramatic pentru mine, amuzant pentru cei din jur.
Vroiam sa urc in Maxi-Taxi, iar in fata mea era un tip cu un ghiozdan urias, din acela pentru munte.Si nu stiu cum a reusit, dar dupa ce am urcat amandoi, el mi-a prins capul intre ghiozdan si bara aceea de la maxi taxi de care te tii.Eram efectiv strivita si blocata acoloM-a tinut cateva secunde asa, nedandu-si seama, dar apoi totul a revenit la normal pentru ca a inaintat in maxi-taxiMa bucur ca nimeni nu a vazut nimic
Prin februarie eram la un test si un coleg(Alex) incerca sa-l traga de perciuni pe alt coleg(Denis). In acel momant DEnis s-a speriat foarte tare, a tras capul si a dat cu capul de lambriul de pe peret Incat s-a auzit in toata clasa. Sau acum 2 saptammani in aceeasi zi lui Denis i s-a rupt scaunul in ora cu diriga. Sau eram in pauza si Denis s-a ridicat putin si candva i-a luat cineva scaunul iar el s-a asezat, s-a apucat de banca si a cazut si banca cu el
Anul 2010 a avut unele părţi extraordinar de nasoaledar şi mai multe bune, chiar hilare unele pe care le-am "trăit" şi încă cum (la intensitate maximă)... îmi aduc aminte (că nu de mult)am fost fugărită timp de 10 minute prin parcul de lângă liceu de un câine(maxim 10 min, slavă cerului că nu am intrat în prelungiri)culmea e că tocmai pe mine mă gasise, cred că mănâncă mai mult decât stăpânul lui (cât´a namila)am alunecat pe scările rulante dintr-un mall(eram cu o prietenă, nu ştiu ce-mi veni să o iau înainte trebuia să o las pe ea să verifice terenuldar m-am dus atât de "frumos" încât aţi fi invidioşi dacă v-aş povestiAaaa! o colegă a rămas agăţată de uşa de la intrare în liceu (probabil din cauza vitezei pe care o are când merge)şi noi restul, mergând în şir indian în spatele ei, cănd s-a oprit brusc noi am intrat ca oile în ea (ea plăngea şi noi rădeam)culmea e că noi ne-am ridicat, ne-am luat ghiozdanele frumos şi ne-am scuturat de praf mergănd mai departe (am lăsat-o agăţată acolo până a venit paznicul liceului)
Eram eu in vacanta la bunici. Bunicul profitand ca bunica nu e acasa s-a apucat sa caute dupa visinata prin pod.Nu a gasit decat niste visine printr-o damigeana.Asa ca s-a apucat el sa le arunce prin curte.Cand vine bunica de la munca-şoc- gaseste toate gastele moarte. Le-a luat, le-a jumulit de pene si la rapa cu ele. A doua zi vede bunica gastele 'chele' in fata portii.
Va dati seama ce bete erau gastele de nu au simtit cand au fost jumulite de pene
Mda daca asta se numeste amuzant o spun.Am fost cu tovarasi in parc si am baut o bere o tigara alea alea apoi niste curcani au venit la noi si au inceput sa faca misto apoi ne intreaba pe fiecar cite "Numele si pronumele va rog frumos". Un pusti mai indraznet sa inceput sa strice Stelian Noi iar politistu se uita ca la avioane.Culmea culmior e ca prostul nu s-a multumit si a inceput iar sa ne ia la misto.ne-a intrebat citez."Bauturile alcolice de ce provinienta este?". Iara mistocarii mana sus.In fine chestia e ca cireasa pe tort a fost ca la final a spus "Dati-mi si mie o tigara va rog frumos!"Toti am fost pe jos de ras, uniierau ingrijorati de la cer la pamant si ala vroia doar sa ceara o tigara).
Pai toate momentele din 2010 a fost speciale amuzante anul 2010 am intrat in comunitatea TPU
Pai in anul asta au fost multe intamplari amuzante dar nu asi avea timp sa vi le povestesc pe toate dar cel mai bun lucru a fost ca am descoperi siteul asta unde sunt membru
Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand prietena mea de 14 ani si-a cumparat un zhu-zhu pets! Si de craciun mai vrea unul! Chiar e ciudat, nu?
Eram la tara, la bunici. Bunica mea trebuia sa vina cu autobuzul (ca plecase la analize, in Constanta). Eu si verisoara mea, ne-am luat gegile (desi era cald, dar ploua) in satul acela sunt 2 statii, si noi am inteles ca trebuie sa o asteptam in statia de jos (nu in cea de sus) am alergat noi pana acolo si...NIMIC...bunica deja ajunse acasa, iar noi am mers si in statia de sus, dar nu am gasit-o . Apoi ne-a supus o vecina ca bunica nostra deja ajunsese acasa. Am inceput sa radem amandoua [], si cum oricum eram ude fleasca am inceput sa alergam prin ploaia pana ne-am udat de tot. Si ne-am dus acasa sa ne schimbam si i-am povestiti si bunicii
Sunt multe si sincer nu imi amintesc de toate , odata stiu ca am incercat sa traversam strada in afara trecerii de pietonii si chiar atunci venea politia, si ne'a zis in difuzoru` ala [ nu stiu cum se cheama ] " Incercati pe trecere fetelor! " atunci toata lumea de pe strada s-a uitat la noi. Sau atunci cand profesoara ne'a dictat lectia si un coleg incepe din senin "Nu se poate asa ceva! Doamne fereste! " si mai tarziu acelasi coleg s-a pus pe spate pe scaun, si a cazut cu tot cu scaun , sau cand a primit o pedeapsa sa stera in prima banca, tot asa s-a jucat cu scaunul si am tras banca din spatele lui si a cazut [din nou ] toate astea in timpul orei. As vrea sa'mi amintesc de toate intamplarile de genu` da` din pacate nu imi mai amintesc .
Ooof. Daca as sta sa ma gandesc la toate lucrurile amuzante pe care le-am petrecut in vara.Nu as mai termina...
Sincer, unul care mi s-a parut foarte amuzant a fost ceva de genul:
Eu si doi baieti din gasca noastra [suntem o gasca de 20-30 persoane] stam in acelasi bloc.Si am invitat noi toaaata gasca acolo, in fata blocului [e o gradina frumoasa, sunt flori etc.]. Si ne-am strans, am ras, am vorbit, dupa care baietii s`au dus la unul din cei care statea acolo. Noi fetele nu stiam ce sa mai facem [unul din baietii statea la parter]. ne-am hotarat sa intram toate pe geam))). Am intrat. ne-au prins. Dupa, am intrat doar eu si CMBP a mea pe balcon. ne-au inchis fetele geamul, si baietii usa. Ramasesem blocate acolo. Am trecut peste toate astea, dupa care ne-am strans toti intr-un loc la umbra. Eu m`am asezat in fata, pe o piatra, iar unul din baieti in spatele meu. Si a inceput sa se joace in parul meu. Dupa care s`au strans toti sa imi faca parul [codite impletite]. Eu l`am auzit pe baiatul din spatele meu ca vroia sa ma ciufuleasca. Atunci, cand sa ma dau laoparte m`a ciufulit de a trebuit sa ma duc sa ma spal)).
Dupa am plecat in parcul mare si acolo s`au petrecut mai multe chestii mult mai haioase.
Asta a fost ceva, nu stiu - ceva normal, pentru cate s`au petrecut in vara anului 2010
Offf.Varaaaa
Eram fumat si beat si-am apucat pe unu de fund care era baiat dar avea parul lung si a iesit nasol
Cand ma dusasem cu parintii la cumparaturi...la Kaufland luasasem un carucior si m-am dus dupa alimente.Cosul era plin si a venit o batranica si eu puneam alimentele in el si dumneaei la mine:"Fetito asta e cosul meu! Pleaca!" I'am chemat pe ai mei si greu a mai fost pana am convins'o ca e cosul nostru. Femeie nebuna Lol sau cand a cazut o fata saptamana trecuta in fund si si'a rupt pantalonii Sau cand cei de la 7B s'au imbatat si a inceput directorul sa strige la ei ca la o haita de caini toata scoala pe holul de la etaj . Ce sa mai, Comedie!
Era vara cand ne pregateam sa plecam la mare cand deodata ma ia febra chiar cand trebuia sa ma distrez
Am facut petrecere in pijamale cu doua prietene de ale mele si am iesit afara pe la ora 12 si ne era frica sa mergem pana la colt si neam incurajat nici nu am ajuns bine la colt si deja o luasem la fuga
Apoi prietena mea avea o masina in curte o dacie veche si neam urcat pe ea si la 3 dimineata le faceam cu mana la oameni care treceau )
Apoi cand a venit vremea sa ne culcam le-am speriat pe prietenele mele ca era Elodia la geam ))))
Iar eu nu puteam deloc sa dorm asa ca le-am tinut treze pana la 5 dimineata )))
Si neam trezit la 9 deoarece era unu cu drujba afara si nu ne lasa deloc sa dormim ))
Si alta intamplare amuzanta a fost :
Era la poarta cu prietena mea si i-am aratat o secventa dintr-un film unde un caine dadea din fund si i-am ararat cum facea si apoi m-a vazut un politist m-am lasat in jos apoii )))
Apoi am ras o gramada )
Am fust la ziua unui baiat de ziua lui si l-am bagat cu capul in tort apoi el ma murdarit pe bluza
Am fost la o pensiune din 1 mai si acolo aveau piscine si eu in ficere zi ighiteam apa si multi se radeau
Amuzant...pai au fost multe momente amuzante, dar momentan nu imi mai amintesc. Dar anul 2010 a fost (si este) destul de bun.
Nu stiu din astea
Cred ca ultima zi din anul 2010. Am fost la un restaurant si acolo am vazut tot felul de ciudatenii de oameni care ma faceau sa rand incontinuu Ati mai pomenit femeie gravida in luna a 9-a sa danseze pinduinu? Sau un gras de 7 ori cat mine sa danseze pe house si sa se dea la gagici
Pai ...cand am fost la mare un peste m`a muscat de deget ...sau cand am fost in mall si n`am gasit toaleta , si m`am pierdut pe acolo pritenii (amicii). nu i-am mai gasit doar dupa cateva ore de cautari , a fost foarte amuzant
Cea mai amuzanta intamplare pe care am patit-o pana acum a fost la scoala, cand am intarziat la ora de franceza.Nestiind ca profesoara era in clasa, am intrat pe usa strigand din toti plamanii :"Vineeeeeeee!". A fost penibil la momentul respectiv, dar acum ma amuz pe treaba asta...
O zi buna, AlexandraPreda
Eram la tara si ma uitam la un lac. O prietena sa rostogolit de pe deal spre lac si m-a impins si am cazut amandoua in lac .
Eram la scoala cu doamna diriginta si avea de la noi niste scutiri, deoarece am plecat cu totii intr-o excursie si am lipsit mai mult timp. Si doamna a plecat cu ele.Noi am facut 29(douazeci si noua) de biletele de marimea unor scutiri.Cand doamna a venit la ora noi i-am zis :,, doamna, ati pierdut scutirile pe culoar, le-am gasit noi"! Doamna a zis :,, unde, cum le-am pierdut"?! Un coleg a scos biletele si a spus :,, uitati doamna"! Doamna a rasuflat si a vazut ca pe primul biletel scria :,, pacaleala"! Doamna a inceput sa rada si ne-a zis ca suntem nebuni rau
Ne jucam dea prinselea eu si colegi mei si din greseala am dat cu capul in burta directolului scoli si am fugit repede nici nu m-a recunoscut
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: