Pai e o faza tare. Eram cu un coleg din alta clasa in curte si vine o profa catre el fluturand un bat indicator ca si cum s-ar pregati sa-l i-a la bataie pe respectivul Si trece pe langa el. Eram suta la suta siguri ca o sa ia o bataie de la profa si mai si ca el dar si eu nu aveam nici un motiv sa luam vreo bataie. Am crezut ca mor de ras
A fost un an plin de toate: m-am indragostit, am trait toata vara intr-un vis care s-a gatat intr-o mare amara dupa cea la care am visat toata vara mi-a si un nu categoric... si multe altele amuzante, triste vesele amare etc un an interesant
Cel mai haios moment a fost vara asta cand am cauzut in lacul unui parc si eram toata uda!
Cea mai amuzanta intamplare a fost cand a cazut profesoara de mate din cauza ghetii. a alunecat de vreo 3 ori si am scapat si de ora)-))-))
Pai de unde sa incep.Tot anul sau intamplat numai lucruri amuzante mai ales cu colegii de clasa.
Am urcat scarile si nu mi-am dat seama ca erau ude, am alunecat si am coborat un etaj intreg, in genunchi
Faza naspa a fost ca o prietena a vazut totul dar asta a ramas doar un secret, secretul nostru :]]
Probabil cea mai amuzanta intamplare a fost la bunici
Am fost cu verisoara mea in clubul ei secret Clubul acela era de fapt o ametita de creanga pe care era atarnat un clopotel Am zis ca pic de ras cand am vazut ca o scuturat verisoara mea creanga ca sa sune sonerie, si creanga cum era subtirica s-a rupt Creanga e cu siguranta doar o parte din ce am vazut in ziua aceea
Pai.au foast multe. Dar una care a foat de`a dreptul haioasa a fost atunci cand am foast in excursie si fiind la piscina, am fost aruncata rautacios in apa, nestiind sa innot am inceput sa urlu ca nebuna si si sa ma zbat, astfel uitandu`se toti la mine. A foat chiar penibil. Apa era mica, dar eu tipam din rasputeri..
Acum 2 saptamani am fost cu matusa-mea sa cautam vopsea pentru camera verisoarei ca a desenat pe pereti numa` floricele. si cum se apropia craciunul trebuia sa fie camera pregatita de sarbatori. dar acum 2 zile cand s-a intors de la servici a gasit-o cu peretii desenati cu brazi
Draga TPU. Sincer sa fiu anul acesta am trecut peste multe peripetii si lucruri amuzante . Nici nu stiu de unde sa incep pentru ca ...nu stiu unde sa termin. Cred ca anul acesta cele mai amuzante clipe au fost cele in care am ras de im baiat din clasa... gen : Oua sparte in cap, otet in tigara pe care o fuma, sau cand s-a pus pe pisica mea [ bineinteles fara sa vrea ] si cand a ajuns la scoala avea zgarieturi pe fata de la pisica. Sau, l-am mintit ca ii vom face o simpla juvita albastra si l-amvopsit complet verde apoi s-a tuns chel, mai apoi am fost in tabara cu el si inca 2 colege si i-am pus o soparla in geanta cu haine, i-am pus laxative in bautura si am dat apa complet rece la dus, apoi l-am legat de pat cand dormea, si i-am taiat costumul de baie in forma de inima exact in fund [ fara sa stie ] [ din pacate urmatoarea zi aveam piscina si toti l-au vazut ]. Anul acesta a fost super :X ! Cu drag ThePnBoy
Pai au fost multe momente amuzante, dar momentan nu imi mai amintesc. Dar anul 2010 a fost (si este) destul de bun... dar unul special este cand am intrat in comunitatea TPU.
In viata pentru mine aproape totul e amuzant. Eu, dintr-o intamplare trista fac una haioasa si dintr-o intamplare haioasa fac una si mai haioasa! Se spune ca omul arde de 15 ori pe zi, dar eu rad cu mult mai mult decat atat !
Am facut ''SECOND-HAND'' in capatul strazii cu 3 copii. Ne puneam lucrurile si hainele ce ne erau mici la vanzare. Si aveam un indicator ce scria: NON STOP si noi inchideam de la ora 16:00 desi deschideam de la 15:00. Am vandut cateva obiecte si...ne-a prins un politai. El a vrut sa ne zica ceva si toti am lasat lucrurile acolo si ne-am ascuns in curtea caminului cultural (caminul e pe strada mea)! Apoi cand politaiul a plecat, ne-am luat lucrurile si ne-am contiunat treaba a doua zi. Din nou a venit politaiul si cand l-am vazut am fugit iarasi
Cea mai amuzant intamplare a fost cand i-am raspuns la o intrebare unei prietene si in loc sa ii dau sate i-am dat un profil de hi5 cu o colega care arata de tot rasul
Cea mai amuzanta intamplare? , eram cu prietenele mele, iar ele faceau misto la telefon, formau numere si sunau, si nu stiu cum, au nimerit la un comandand te politie . Sau tot asa, aceau misto si au dat de una, : Ce faci? a intrebat prietena mea, el: Bine. ea: Unde esti? el :La pescuit? Dar cine e? ea: Mata? cine? .
Pai, cred ca a fost joi, candd au venit piticutii de la gradinita la mine in clasa si eu faceam o sceneta cu 2 colegi si eram mama.Si copilul mi-a aruncat palaria si imi cadea rochia de pe mine si aratam haios rau!
Cred ca in vacanta.Cand am picat cu bicicleta in ru, iar a doua zi cu rolele intr-un sunt plin de gunoaie...Mai sunt si altele dar nu la fel...
Am fost la o petrecere si aveam o rochie alba.cand am mers la fantana cu ciocolata am pus niste fructe pe bat(ca alea de frigarui)le-am pus sub fantana sa se umple de ciocolata.si m-am mozolit toata de ciocolata.la dans mi s-a rupt rochia si a fost cea mai amuzanta faza din anul trecut...
Pai cred ca a fost in tabara cand un baiat a intrat in camera fetelor(camera unde eram si eu) si ne schimbam si atunci cands a intrat a zis "Ay-ya! aw oops am gresit camera) si am inceput sa-l batem cu perne ca ce naiba intra asa
Sau alta intamplare era la aniversarea de 10 ani a verisorului meu si matusa mea a intors tortu(tortu avea lumanari din astea cu 1 si 0) si atunci zici ca implinea un an 01 ))
Ok alta a fost cand eu si varmiu si niste colegi de cls de alui ne polimbam pe strada(era noapte) si venise o masina de politie pe strada pe care ne plimbam si strigam toti "Curcaniiii!" si intr-am in niste santuri, se uitau aia ca la avioane si nu ne gaseau ziceau "ke draq, parca erau cativa p-aici?!"
Hm...Anul acesta a fost un an amuzant.Majoritatea calatoriilor s-au sfarsit intr-un mod amuzant dar cred ca cel mai amuzant moment a fost la ziua mea cand am avut un tort destul de mare, si cineva m-a amenintat ca o sa ma bage cu capul in tort. M-a alergat prin toata curtea cu un alt "tort" fara sa observ ca am ajuns in curtea din spate.Cum ma tot uitam in urma, nu am observat ca era piscina in care erau niste broaste si salamandre prinse de mine si am aterizat in ea. Dupa ce am iesit de acolo, prietenul meu Alex, care ma alergase cu prajitura prin toata curtea, a reusit sa imi infiga capul in tortul care s-a dovedit a fi o mamaliga, spre amuzamentul tuturor.Trebuia sa recunosc ca era o mamaliga decorata exact ca un tort.
Au fost foarte multe intamplari amuzante anul asta... dar cele mai amuzante au fost cand si-a facut un prieten majoratul si cum eram cam ametiti puneam provocari foarte ciudate si unu tr sa se dea de cateva ori cu capul de pereti si drept atunci cand facea asa ceva a venit cineva din familia sa si l-a vazut
Eram în ora de fizică şi, dădeam test. Profa se dusese până la baie să se spele pe mâini şi eu, ca nebuna, nu am observat când a intrat şi am strigat ca o nebună : " Hey, daţi-mi şi mie careva problema 2 nu fiţi sugaci , că vine Pufulete şi nu mai apuc să o copiez! ". Când ridic privirea, nimeni alta decât profa. Pe ea o cheama ZETE da` noi îi zicem PUFULETE. Vă daţi seama că am stat 1 oră în birou` la directoare, WTF! .
Am 2 intamplari amuzante, ambele petrecute in vara asta!
Prima, am mai povestit-o aici pe TPU, eu si cu cateva fete mergeam mai provocator prin fata lor si am intrat intr-un stalp.ba chiar m-au intrebat daca "pupa bine stalpul".
cea de-a doua, e tot din vara trecuta, insa de data asta s-a facut prietena mea cea mai buna de ras! ne plimbam prin fata unui grup de baieti, si atunci era asa o briza de vara, si dintr-o data a fost un vant puternic, si i-a ridicat prietenei mele fustita! sa fii vazut cu ziceau baietii "Ooooo" sau cum fluierau,...
Ma plimbam prin parc cand vine unu dn fata si zice:ce faci ai zis ca nu iesi in oras azi?, si se tinea dupa mine, sa lamurit ca ma confundat ca habar nu aveam cine e si ce vorbeste.
Cand mi se misca un dinte si unchiul meu ma enervase asa de tare ca l-am muscta si mi-a ramas dintele in bratul lui(am reusit sa in scot)
Pai, asta a fost cea mai amuzanta intamplare:Intr-o dimineata de 15 iulie, varul meu m-a sunat si m-a rugat sa-l scol pe tata ca sa ne intalnim la curte.Eu la inceput nu am stiut de ce, m-am dus in camera tatei si l-am trezit.Am mers la curte.La un moment dat, am inceput sa vorbesc cu tata despre parola de la calculator(de deschidere)parola era matusa mea, adica sora lui+ziua in care s-a nascut.
Atunci unchiul meu, l-a rugat sa puna parola Costel15.
Atunci eu am intrebat:
-E ziua ta?
Si el:
-Da.
-Aah...la multi ani!
A fost amuzant, toti au ras inclusiv eu!
A fost la scoala.Ma uitam pe hol dupa o fata draguta in ochii ei si se uita la mine in timp ce mergeam si dintr-o data ma trantesc cu tot corpul intr-un dulap... Fata a inceput sa rada si acum suntem impreuna
In excursie my bff era cu fratisu' mai mic si i-a zis un coleg: ai grija de el ca te pune maicata sa faci altul daca il pierzi si e criza n-ai cu ce sa-l cresti si profa de romana era in spatele lui
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: