Chimia a fost bestiala...numai 10 aveam trebuie sa inveti ca la orice materie dar e foarte intereanta!
la fizica mori de plictiseala. ii turuie profei gura toata ora
la fizica trebuie sa tocesti...
la anatomie...incep colegii sa rada si scapi si tu in ras ehh ce sa-i faci
nu e asa grea cls. a 7-a dar trebuie sa inveti...pe la sfrsitul anului incepe chiulitul in masa... si cei mai tocilari chiulesc...awloo ce vremuri
eu trec a 8-a
xoxo, mary
Buna, anul trecut am fost a7a, acum am trecut A8a, pot spune ca nu este grea clasa A7a, nu ai de ce sa te temi tocmai la chimie, fizica si anatomie sunt ff frumoase si afli multe lucruri noi.Stai linistit/a...nu este grea deloc, succes in noul an scolar
. E tare a 7-a : norocu meu ca am avut-o profa de chimie de 27 ani. .de intreba va dau teme?! daca ziceam nu. Nu ne dadea. si o strigam pe coridor.:''CAmi .azi dam test?''!))
@ maryana5 : pai da, desigur ca aleg un raspuns castigator :]. si bineinteles ca iti dau tie fundita.; x
@ bobo10 : la ce profesoara avem noi la fizica... nu stiu de ce dar nu ne face sa intelegem nimic. si mai e si la biologie, dar e mai de treaba. sper sa fie bine... multumesc de raspunsuri
Sincer...clasa a7a a fost moarte curata pentru mine...am avut media cea mai mica din toti anii de gimnaziu... mie personal mi s-a parut cea mai grea dintre toate...nu vreau sa te speriu... e adevarat ca nici nu mi-am dat silinta ca in ceilalti ani...deja incepuse perioada in care vorbeam cu fetele, sa ies prin oras, sa pierd timpu degeaba mai exact... dar daca esti consecvent/a nu ai de ce sa iti faci griji...bafta...materiile nu sunt grele
Clasa a VII-a A este foarte usoara. La chimie si fizica nu cred ca o sa afi probleme sunt materi usoara eu am terminat cu 10 la amandoua. Iar anatomia ii cea mai bestiala materie este usor si nu o sa ai probleme depinde de profesori
Eu sper sa fie bine si eu ma duc in a 7 a \m/. daca te distrezi, zic eu ca o sa fie usor .sau asa e genu meu infine succes baby :*.
Nu stiu de ce trebuie sa iti fie frica de un anumit an...clasa a 7-a a fost putin mai dificila dar nu trebuie sa te sperii.Este adevarat ca anatomia si chimia o sa ti se para grele la inceput... dar o sa fie chiar fainBafta
Mie mi s-a parut cls a7a cea mai grea din generala.nu spun asta ca sa te sperii.si nici nu ai de ce daca inveti. spun asta doar pentru ca materia este destul de mare si de grea.trebuie sa inveti toate lectiile deoarece au legatura intre ele.in rest toate bune si frumoase.
Cred ca nu trebuie sa iei in serios fizica pentru ca e o materie fff proasta si numai formulele invata si dupa aceea iti va merge usor treaba de chimie n-am ce sa spun avem o profa care deloc nu se pricepe la asa ceva deci nu comrntez iar anatomia crede-ma e cea mai faina avem o profa foarte severa dar daca invatam macar putin e de treba si nu toci nu e bine. mai bine incearca sa intelegi totul! mult noroc