| ADY_5784 a întrebat:

La cati ani ai incetat sa te mai uiti la desene animate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incetat? Inca ma uit. Prefer sa ma uit la desene animate decat sa vad Stirile de la ora 5.

78 răspunsuri:
| pac2oo6 a răspuns:

Ma mai uit si acum.
Jonny Test, Gemenii Cramp

| cicilica a răspuns:

Inca ma mai uit

| traficanta a răspuns:

Nici macar nu am incetat laughing Am 16 ani si tot ma uit happy Adica nu stiu imi face placere, ma relaxezhappy

| YepIsSuspended a răspuns:

Eu am 10 ani sh logik ca ma uit.La ce altceva sa ma uit? La reclame?laughing

| Necunoscută a răspuns:

Am 14 ani, şi încă mă mai uit la deseneblushing Dar ocazionalsad

| Ingerasull99 a răspuns:

Desi am doar 19 anisori, inca ma mai uit la desene animate, sunt funny unele!

| Stefanaaa a răspuns:

La 10.

| Marcelino a răspuns:

laughingAm 15 ani si ma uit destul de des si dupa parerea mea e ceva foarte normal.La ce poti sa te uiti la varsta asta? La Stirile PRO tv?
Vreau sa fiu copil cat mai multday dreaming

| Bubuletz a răspuns:

Am 13 ani jumate sh inca ma uit la desnee! Sh nu imi e rusine sa zic asta fiindca imi traiesc inca copilaria:*!

| denisa_4116 a răspuns:

Nici macar nu am incetat.Am 11 ani si tot imi place desenele si ma uit.

| Rebe97 a răspuns:

Am 13 ani si ma mai uit inca la filmele de pe disney channel si ma mai uitam la desenele de pe animax da acum nu mai mere programu nu stiu dc, dar la restul nu ma mai uit de mult:-)

| Altair a răspuns:

Nici nu m-am oprit de la desenelaughing imi placeau viata cu louie.copii de la 402. oricum stau acum pana la ora 2-3 noaptea ca atunci incepe viata cu louie mai multe desene vechibig grin

| sandy a răspuns:

Am 24 ani si mai mă uit la desene animate.

| denismaria92 a răspuns:

Eu zic ca nimeni nu inceteaza vreodata sa se uite la desene. eu inca ma uit laughing si am 18 ani.pana si parintii mei se mai uita uneori la tom & jerry laughing

| neynya_4078 a răspuns:

N-am incetat happy. Si cred ca toata viata am sa ma uit la desene animate. Ultimele vazute: Shrek, Madagascar, Printesa si Broscoiul, Pisicile Aristocrate( a zecea oara cred happy )Si crede-ma cunosc oameni care au 50-60 ani si inca se uita la Tom si Jerry.

| neynya_4078 a răspuns:

Si am uitat sa spun: am 29 de ani happy

| BackAgainToTPU a răspuns:

Am 11 ani si inca ma uit. Am fete la mine la scoala care zic ca nu se mai uita, desi la emisiuni preferate pe facebook au hannah montana " actualizat recent.
Daca intrebi asta doar ca sa para maturi. O sa tanjesti dupa ele mai tarziu deoarece nu vei mai avea timp. Plus ca doar acum ai copilaria, mai tarziu nu o vei mai avea!
Inca imi place sa ma uit. in ziua in care voi inceta, va fi deoarece nu mai am timp...

| hiigee a răspuns:

Eu am incetat a ma uita pe la 10 ani :d.

| NuAmHabar a răspuns:

Mama are 34 de ani si se uita la hannah montanahee hee si h2obig grin
Ma mai uit si eu pe desene-desi am aproape 15 ani, nu mi se pare ceva absur.

| w1zz a răspuns:

La 10 ani si acum am 15.

| luSi_5044 a răspuns:

Sincer. eu am 14 ani:]
Si nu am renuntat la ele.
Da bine` nu`s obsedata dupa ele, ma uit mai mult la filmele de pe disney chanel... Nu exista limita de varsta. poti sa ai si 40 de ani si inca sa te uiti.
...

| Bogdanst a răspuns:

Nu, este o rusine sa te uit la desene animate, bine nici desene pentru copii de 7 ani cum ar fi:puca, morcoviata si bla bla laughing
Eu cel putin m-am uitat la: Ice Age 1, 2..., Up, Grajdiul vesel, Shrek...etc.

| ladypink1 a răspuns:

Eu am 11 ani si mama imi spune ca sunt mare dar hannah montana zack si cody i`m in the band Jonas astea nici macar nu-s desene nici macar nu mai sunt desene animate multe pe disney ma rog nu o sa incetez niciodata pentru ca asa trebuie sa nu uitam de copilarie

| gabriela007 a răspuns:

Inca ma uit laughing. ocazional

| Gropiţe a răspuns:

Am 20 de ani si as prefera un episod din Yogi Bear, The Jetsons, Casa Foster etc, in favoarea emisiunilor tampite de la tv. Oricum nici desenele astea de acum nu stau prea bine. Numai idiotenii. Pacat ca nu mai sunt desenele care erau cand eram micuta sad

| shadow23 a răspuns:

Inca ma mai uit laughing si am 16 ani.

| rosad a răspuns:

Eu am 25 de ani si inca ma mai uit la desene animate! nu e nimic rau in asta!hee hee

| evelin_1888 a răspuns:

Am 13 si inca ma uit la desene... dar ocazional

| ExTaZy_7517 a răspuns:

O sa ma uit toata viata

| lili23 a răspuns:

Sa incetez!?!?!? bine ca mi-ai adus aminte, ma duc sa vad un simpsons big grin, am 25 si cred ca si la 80 o sa ma uit la desene