| Smackdown a întrebat:

Mi-am descarcat penguin storm 8, club penguin. Mi-am bagat coduri ca sa imbrac pinguinul si cand m-am intalnit cu un coleg la joc ca sa-i arat cum m-am imbracat pinguinul, mi-a spus ca nu este imbracat.am verificat si eu: am inrat cu 2 pinguini pe acelasi server ca sa verific si eu. pinguinul care am spus ca l-am imbracat nu era imbracat ci era normal. Pot seta penguin stor m 8 ca sa vada si ceilalti cum mi-am imbracat pinguinul?

Răspuns Câştigător
| Altair a răspuns:

Nu poti sa te vada nimeni imbracat doar tu te vezi ca si eu mi-am facut asa si decat pe calc meu sunt imbracat

114 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cod la sims 3 daca te intereseaza
codul e motherlode si primesi 50. 000 de dolari e tare:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine plateste membership si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se poate foarte usor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa pun o intrebare sunt in data 22 yanuarie 2011 si am cp storm 12. 5 si nu-mi arata nimic a cazut storm daca stie cineva un alt cod de cp sa-mi zica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun daca imi zici cum imi iau si eu storm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu bah inteligentule iti apare numa tie cai hack tu chiar esti afon copile? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, Ok se poate intampla dar, de unde fac rost de club penguin storm?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti. dar iti trebuie un alt hack.nu stiu sigur cum se numeste.penguinHGV sau ceva de genu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te poate vedea nimeni dar mai incearca ca eu am vazut un filmulet in care toti erau umbracati si mari asa sau facut cu penguin storm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ajuti nu gasesc club penguin ajutamas te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care ppoata va rog mult sa ma faca si pe mine membru sa zica va rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am jucat! Mi s-a intamplat la fel! E foarte aiurea chestia asta! Nu ai ce sa scrimbi! Eu sunt Creator/Creatoare! Dar... Ceilalti colegi nu vor sa schimbe asta! Regret! Am incercat sa te ajut! Prima oara cand am intrat, am intrat de doua conturi si ambele erau goale! Doar pe cel pe care erai se vedea ca esti imbracat! Nici mie nu-mi place asta! De aceea am inceput sa joc iCPPS si sunt creator/creatoare! Din pacate iCPPS a fost oprit.FOREVAR!sad

| RedSprite a răspuns:

De unde ai descarcat penguin storm?

| Anonimul20134 a răspuns:

Cum descarc club penguin storm 8?

| caca13994 a răspuns:

Nu cred si eu am patit asta

| caca13994 a răspuns:

Nu cred si eu am patit asta

| sasinde3 a răspuns:

Care e parola
?

| Protoype a răspuns:

Nu pentru ca e doar o eluzie asa am facut si eu Andrei si cand am intrat pe club penguin eram normal.Este doar o eluzie.

| bya_9774 a răspuns:

Iti pot spune eu pentru ca eu am cont pe CP de cand a fost creeat si sunt membra.Si eu folosesc CP Storm si nu, ceilalti nu te pot vedea cand tie iti apar hainele(dupa ce ai pus codurile pentru. haine). Prima data.si eu mi-am pus coduri si am asteptat-o pe o prietena sa intre pe CP. I-am spus sa intre si sa-mi spuna daca ei ii apar hainele. Mi-a spus ca nu, pe urma am intrat pe alt calculator si nu era imbracat.Nu apare niciodata nimic din CP Storm la alte persoane de pe CP. A, ba da.numai Rainbow Puffle merge.Am intrat pe CP Storm si toti veneau langa mine si ma intrebau cum fac asta.de unde am Rainbow Puffle.Si am intrat iar pe alt calculator si imi aparea ca am Rainbow Puffle. Poti sa incerci asta, dar nu iti garantez ca nu o sa primesti banned! Pentru ca ceilalti se prind ca folosesti CP Storm si te raporteaza!

| BrunetzikaFrumushik a răspuns:

Poi draga numai tu poti sa vezi hainele...

| gary_7884 a răspuns:

Ma face si pe mine cineva membru daca ii dau 2 conturi misto? sau imi da la schimb un bembru tot pe2 puinguini? contactati-ma pe adresa de messanger andreias_2000

| stdsgwg a răspuns:

Nu