Toate in afara de Miley Cyrus are prea multe fite in cap
Iar celelalte imi plac pentru melodiile lor. Mai mult Demi Lovato ii place rock`u ca si mine . Is fete de treaba
Miley Cyrus deoarece mi se pare mai atractiva mai frumoasa decat Demi Lovato ca are barba aia urata deci, in concluzie Miley Cyrus este o fata draguta, amuzanta si canta foarte bine!
Mie im place miley pe locul 1, si imi place si de ashley, este o fata draguta
Dintre toate aceste nume pe cine sa aleg? Cred ca il aleg pe Guta, de el nu se vorbeste asa de mult pe site si nu ma exaspereaza lumea cu intrebari legate de el.
Miley Cyrus imi place pentru ca e mereu cu zambetul pe buze, si pentru stilul ei vestimentar!
Ashley Tisdale imi place pentru ca poarta mereu haine colorate cu teme florale si pentru ca e o actrita talentata!
Selena Gomez pentru ca din cate stiu e prietenoasa, glumeata, fruoasa. Nu imi place parul ei!
Demi Lovato, O ador, e frumoasa, amuzanta. Are gusturi, voce, talent!
Vannessa Hudgets nu prea imi place, desi e frumoasa!
Emily Osmet- http://i210.photobucket.com/albums/bb261/Cheyjh/emily_osment_1182356102.jpg FRUMOASA!
Observ si fetele ca tot zic: "omgg... edward din twilight e bestialll... cel mai frumos de pe pamantu' asta mic". Raman cascat WTF?
Asa esti si tu acum, ca o fata care viseaza perfectiunea, oricum, nu-i in stilul nostru sa barfim, care fata e mai mistoo? Sa recunoastem, in ziua de azi, pe strazi vezi multe fete foarte frumoase, chiar mai frumoase decat alea. Asa ca, iesi in oras si realizeaza
Toate in afara de Selena care are o voce de *** si nu stie sa joace. Dar cel mai mult imi place Miley fiindca are voce buna si e cantareata, compozitoare, scriitoare, designer de moda, dansatoare si actrita (6 talente intr-o singura copila)-a si e si cantareata de pian si chitara. Gasiti tot pe wikipedia despre ea
Ashley si miley sunt foarte frumoase. iar eu o ador pe miley fiindca canta foarte bine si se imbraca cool.ashley se imbraca bine si ea. dar cel mai mult imi place parul ei. emily osmet nici macar nu o cunosc iar vanessa hudgens e cam uratica iar demi lovato are un zambet.bleax.iar cay despre selena gomez. vaii este dusmanca lui miley:@
Offf... ce intelegeti voi prin fetele astea nu stiu; deci, inteleg ca niste fete pana in 12 ani sa se uite la asa ceva, sa le aiba ca idoli, dar si tu care zici ca esti in clasa a opta? eu cred ca trebuia sa afli ce e muzica adevarata, sa te desprinzi de chestiile astea, si sa ai probleme de adolescent nu de,, copil cu fite`` si nu mai vorbesc ca ar trebui sa pui un mare accent pe carte.
Eu o prefer pe Ashley Tisdale, e vedeta mea preferata, deoarece imi place cum canta,... o iubesc Ash
Emily Osment.Pentru ca:a ramas la fel chiar daca este vedeta de la 6 ani(nu ca Miley), este adorabila, face tot posibilul sa ramana cu picioarele pe pamant, este talentata(Lilly este the best), si e cea mai frumoasa.
Pai in orimul rand prietenele ar fi 2 cate 2:selena cu demi cele mai bune prieten, miley si emily, si vanessa cu ashley dar e o problema ca am inteles ca ashley vrea sa il fure vanessei pe zack, dar oricum asta nu conteaza si as schimba miley cu ashley nu cu emily oricum toate sunt foarte bune actrite si cantarete toate:demi, selena, miley, vanessa, ashley, emily sunt foarte dragute si pana la urma fiecare cu talentul lui.
Dupa parerea mea cele mai frumoase si dragute sunt:demi lovatosi miley cyrus le ador si le iubesc foarte mult si ar face o pereche de cele mai bune prietene foarte buna seamana mult si le iubesc sper sa se impace dupa cearta lor nu stiu daca este adevarat dar demi lovato a declarat ca nu lui miley si unei prietene mai vechi dea ei si a zis ca in continuare sunt cele mai bune prietene miley si demi lovato
Mirelutza13 întreabă: