1.Selena Gomez - e frumoasa, canta bine si e o actrita foarte buna
2.Demi Lovato - e draguta, amuzanta si o foarte buna actrita
3.Ashley Tisdale - e frumoasa si joaca foarte bine orice rol
4. Emily Osmet - e frumoasa, buna actrita dar nu e prea cunoscuta
5.Miley Cyrus - e frumoasa, canta bine dar e destul de fitoasa
6.Vanessa Hudgens - nu imi place nimic la ea (poate doar putin vocea)
Demi lovato pentru ca canta cool
o ador
e ffrumoasa
si imi place mult cum se imbraca(cool)
1. Selena Gomez (sunt fanul ei nr. 1! O iubesc canta bine, arata bine si joaca foarte bine)
2. Ashley Tisdale (sunt tot fanul ei nr. 1 joaca bine, arata bine si canta bine)
3. Vanessa Hudgens (e draguta nu prea joaca bine dar e acceptabila)
4. Miley Cyrus (canta bine si este draguta)
5. Emily Osment (nu este genul meu de fata dar e frumusica in felul ei)
6. Demi Lovato (nu imi place cum arata, doar cand nu e in Disney si nu zambeste aiurea si cand e bruneta.Canta binisor)
Selena este cea mai frumoasa dintre toate.Parerea mea.
butterfly95 cred ca glumesti Selena are un par ff frumos adevarat este ca fiecare cu gusturile lui doar ca n-are cum sa fiu parul Selenei urat.FII serios, serioasa.
1miley cyrus
2ashley tisdale
3slrena gomez
4demi lovato
5emily osment
6vanessa
toate au talentul lor si nu pot zice ca miley e imi buna decat vanessa dar miley canta imi bine, este mai frumoasa si nu are fite in cp cum a zis o fata de aici
Cred ca Miley Cyrus, pentru ca imi place ca este foarte copilaroasa, pana acum cand a inceput sa se prosteasca, dar imi place ca nu ii pasa ce zice lumea.
Miley cyrus nu e de loc frumoasa si arata ca o baba de 80 de ani si in plus e tare fitoasa si mereu ne la locul ei face niste mutre de te sperii in concluzie e urata ce sa mai.in schimb imi place selena e o fata frumoasa si desteapta la fal ca demi si canta si bine.pe celelalte nu le prea cunosc.
Selena e cea mai draguta si joaca foarte bine e cea mai tare cine e de acord cu mine? pe locul 2 demi lovato
Mirelutza13 întreabă: