Din toate raspunsurile vad ca miley are fite si nu e asa va inselati pentru ca ea nu are fite e chiar de treaba...desteapta,frumoasa,iar selena e tot la fel nu stiu de ce nu o apreciati si pe ea ci pe demi sau ashley ori vanessa nu ca demi nu ca ar fi de treaba sau ceva dar nu stiu ce vedeti la ea.
Miley Cyrus, Ashley Tisdale, Selena Gomez, Demi Lovato, Brenda Song, Tiffany Thornton, Hilary Duff, Emily Osment, Chlesea Staub, Vanessa Hudgets, Lidsay Lohan, etc... toate eceste fete au devenit celebre filmelor marca Diseny. Pe parcurs, au devenit cuoscute si datorita scandalurilor(Vanesa Hudgets), drogurilor si a bauturii(Lindsay Lohan), sau alte chestii, cum ar fi muzica, dansul, etc... Mie cel mai mult imi place de Lidsay Lohan si de Hillary Duff, pe care nu le-ai trecut in lista.
Eu cred ca Vanessa hudgens are o voce ok si este fumusika. Demi lovata draguta amuzanta frumoasa desteapta dar cred ca at auzit vestile noi. Selena gomez:frumoasa si o voce ok. Asley num prea desteapta dar canta bin. Myley Cyrus :desteapta frumoasa atractiva o catareaza exceptionala amuzanta dansatoare buna un idol >Deci in concluzie Myley este preferata mea. Dar si de celelalte imi place. emyly Osmet e ok
Cel mai mult imi plac Demi si Miley pentru ca sunt cele mai reale! Adica Demi canta super, si e mai rockeritza, fata de celalte fete de la Disney, e diferita si admir asta :X Iar Miley mai face ea cateva prostii ca si orice om, dar e mereu cu capul pe umeri, si a facut foarte bine ca a renuntat la Hannah Montana, nimanui nu i-ar conveni sa fie idolul prescolarilor...si plus ca are foarte mult talent!
O aleg pe Miley Cyrus pentru ca este o cantareata si actrita talentata si canta foarte bine live pe playback si un afon fara voce poate avea o voce uimitoare prin playback live-ul conteaza iar Miley canta cel mai frumos.Ce pot spune si celelealte canta frumos dar mai bine canta Miley
Mirelutza13 întreabă: