Dupa parerea mea cele mai frumoase si dragute sunt:demi lovatosi miley cyrus le ador si le iubesc foarte mult si ar face o pereche de cele mai bune prietene foarte buna seamana mult si le iubesc sper sa se impace dupa cearta lor nu stiu daca este adevarat dar demi lovato a declarat ca nu lui miley si unei prietene mai vechi dea ei si a zis ca in continuare sunt cele mai bune prietene miley si demi lovato
1.Selena Gomez - e frumoasa, canta bine si e o actrita foarte buna
2.Demi Lovato - e draguta, amuzanta si o foarte buna actrita
3.Ashley Tisdale - e frumoasa si joaca foarte bine orice rol
4. Emily Osmet - e frumoasa, buna actrita dar nu e prea cunoscuta
5.Miley Cyrus - e frumoasa, canta bine dar e destul de fitoasa
6.Vanessa Hudgens - nu imi place nimic la ea (poate doar putin vocea)
Miley cyrus nu e de loc frumoasa si arata ca o baba de 80 de ani si in plus e tare fitoasa si mereu ne la locul ei face niste mutre de te sperii in concluzie e urata ce sa mai.in schimb imi place selena e o fata frumoasa si desteapta la fal ca demi si canta si bine.pe celelalte nu le prea cunosc.
Din toate raspunsurile vad ca miley are fite si nu e asa va inselati pentru ca ea nu are fite e chiar de treaba...desteapta,frumoasa,iar selena e tot la fel nu stiu de ce nu o apreciati si pe ea ci pe demi sau ashley ori vanessa nu ca demi nu ca ar fi de treaba sau ceva dar nu stiu ce vedeti la ea.
Mirelutza13 întreabă: