Miley Cyrus, Ashley Tisdale, Selena Gomez, Demi Lovato, Brenda Song, Tiffany Thornton, Hilary Duff, Emily Osment, Chlesea Staub, Vanessa Hudgets, Lidsay Lohan, etc... toate eceste fete au devenit celebre filmelor marca Diseny. Pe parcurs, au devenit cuoscute si datorita scandalurilor(Vanesa Hudgets), drogurilor si a bauturii(Lindsay Lohan), sau alte chestii, cum ar fi muzica, dansul, etc... Mie cel mai mult imi place de Lidsay Lohan si de Hillary Duff, pe care nu le-ai trecut in lista.
Eu cred ca Vanessa hudgens are o voce ok si este fumusika. Demi lovata draguta amuzanta frumoasa desteapta dar cred ca at auzit vestile noi. Selena gomez:frumoasa si o voce ok. Asley num prea desteapta dar canta bin. Myley Cyrus :desteapta frumoasa atractiva o catareaza exceptionala amuzanta dansatoare buna un idol >Deci in concluzie Myley este preferata mea. Dar si de celelalte imi place. emyly Osmet e ok
Demi lovato pentru ca canta cool
o ador
e ffrumoasa
si imi place mult cum se imbraca(cool)
Selena e cea mai draguta si joaca foarte bine e cea mai tare cine e de acord cu mine? pe locul 2 demi lovato
Miley Cyrus deoarece mi se pare mai atractiva mai frumoasa decat Demi Lovato ca are barba aia urata deci, in concluzie Miley Cyrus este o fata draguta, amuzanta si canta foarte bine!
Mirelutza13 întreabă: