De ce ar vrea cineva sa se mutileze, sa-si produca suferinta si sa se expuna la infectii, in mod nejustificat?
Mie mi se pare, in acelasi timp dezgustator ca, sa-ti faci persing, indiferent in ce parte a corpului, pentru ca am fost dotati inca de mama natura, cu tot ce ne este necesar, pentru a fi oameni adevarati. Atunci de ce sa stricam acest echilibrul, pe care natura, l-a investit in noi?
Cred ca cel mai bine este sa renunti la asemenea idei, pentru ca atunci cand vei creste mare, iti vei da seama ca, ai facut un lucru inutil si care nu va reusi sa te puna in valoare, asa cum sigur iti doresti tu.
Eu iti propun sa gasesti alte modalitati de a deveni interesanta, prin ridicarea nivelului de cunostinte, prin conversatii inteligente, prin rezultate bune scolare si prin ceea ce faci, in general, nu prin ceea ce iesi in "fata", prin acele mici jucarioare, pe care ti le-ai atarna pe corpul tau.
Sa fii sanatoasa si sa devii un OM, in adevaratul sens al cuvantului, cu care sa te mandresti tu si familia ta.
Multa sanatate si incearca sa te maturizezi cate un pic, in fiecare zi din viata ta si atunci sigur ca, vei fi fericita si admirata.
Din intrebare rezulta ca esti mica si sunt convinsa ca nici nu te-ai gandit la consecintele, pe care cei ce au raspuns inaintea mea, deja ti le-au subliniat.
De facut il faci fara sa te vada dar apoi ce faci cand vi acasa? Si nu inteleg la ce te-ar ajuta acel pierce. Si o zi-2 ar trebui sa stai cu ceva medicamente si o sa ai limba umflata daca in limba iti faci.
Eu de exemplu ma duc in vacanta la bunici si sunt doar cu bunica si inainte sa merg as vrea sa imi fac. bunicii mele ii voi spune c ama doare maseaua si nu mi-e foame.si gata!
Lol. eu am si nu stiu de el adica noa. mergi iti faci, si cand vb cu ei rozi ceva sau bagi cv imn gura pentru ca nu o sa vb foarte bine. de umflat ti de umfla 5-6 zile maxim o saptamana. da mananca inghetata multa si poate iti trece mai repede... ( de umflat nu se umfla 10 metri... doar putin ) [nu ai voie lactate, si 2 saptamani nu ai voie sal scoti deloc] :* funda?
Eu am pierce si ai mei nu stiu . depinde de organism cat de tare ti se umfla limba si cat de bine poti tu sa vb cu el cand esti cu ai tai langa tine. daca vrei sa-ti faci iti recomand sa mananci dupa aceea ingehtata gen suc inghetat(nu lactate! orice ar fi nu lactate!) sau sa tii in gura un cub de gheata cca sa nu se umfle asa tare. cand esti pe acasa culcate ca sa nu trebuiasca sa vorbesti mult cu ai tai si de mancat o sa mananci destul de greu la inceput ... dar iti este mai usor sa mananci supa dar nu calda ca o sa te doara limba. in maxim o saptamana o sa-ti fie dezumflata limba si o sa fie ok. sper ca te-am ajutat :*
Daca vrei neaparat fa-ti. ai grija ca atunci cand vorbesti in general se simte un usor sasait mai ales in primele 2 saptamani. dupa cum cred ca stii nu consumi lactate, bouturi acidulate. cubul de gheata sau inghetata fara lapte de asemenea face bine(se dezumfla mai usor). sa nu cumva sa iti pui tija de plastic ca risti sa se infecteze. bate-le un apropo alor tai si vezi cam ce opinie ar avea. eu am vrut sa-mi fac din clasa a 7-a dar n-am apucat decat in a 9-a si mi.au tinut o teorie cand au aflat in a 10-a si dupa o saptamana mi.au zis ca daca o sa am probleme din cauza lui sa mi le rezolv singura.
Fatil pe pielita de sub limba dar sa ai grija sa nu tii cola in gura sau sucuri acidulate ca iti face varza pielita aia si o sa iti cada si daca ti se rupe pielita aia exista posibilitatea sa iti inghiti limba.
Pai nu prea ai cum ca o sa vb mai sasait si sigur o sa-si dea seama ca e ceva in neregula cu gura ta, mai ales in primele zile. si nu cred ca o sa-ti faca cineva daca esti minor...si sa nu faci greseala sa apelezi la vreun prieten sa-ti faca, daca nu vrei sa te alegi cu vreo infectie. si eu am vrut sa-mi fac, dar cu timpul am renuntat la idee.mai gandeste-te si tu...
Nu prea ai cum sa nu afle parintii pentru ca dupa ce ti-ai facut pierce-ul cateva zile vei avea limba umflata, vei vorbi mai greu si nici de mancat n-o sa prea poti... apoi pierce-ul se observa cand razi, cand vorbesti...eu mi-am facut chiar daca parintii mei mi-au interzis.eram la aproape 300 de km departare de ei asa ca n-aveau cum sa vada iar la telefon puteam sa le zic ca am fost la stomatolog... dar n-a tinut vrajeala:-)
Chestia cu afla sigur nu prea tine de fiecare data am multi prieteni care au de cateva luni si parintii nici acum nu au vazut... daca tot vrei sa iti faci incearca sa vorbesti cum trebuie poti sa zici ca te doare maseaua da s-ar putea sa vrea sa se uite daca e umflata si surpriza...Si eu vreau sa imi fac cat de curand unul
Eu fac pierce-ing in limba, buric, spranceana, buza n-am incercat in alte parti
faza cu limba. deci eu am pierce in limba cam de 1 an si jumatate da cred ca am cam asa si nu am unu am 2 in fien i-am spus mamei din prima seara si tata nu stie nici pana in ziua de azi...
faza e ca uni se dau loviti ca nu pot sa vb corect asta nu e adevarat intr-adevar nu ptoi manca calumea dar nu ca nu poti vb corect un pic mai stalcit
Eu mi-am facut fara sa stie parintzii.stia doar sora`mea.
in primele 2-3 zile vorbeam mai sasait(pana mi s`a desumflat limba).
In prima seara le-am spus ca ma doare maseaua si nu am mancat, a doua zi am fost la scoala. am fost plecata cam toata ziua de acasa...si nu au observat...
Dupa 1 saptamana jumate mi l-a vazut frate`mi-a si i`a spus la maik`mea si m-a pus sa-l scot.
L`am scos si dupa aceea mi-am bagat altu`
Mda.ca sa ti se desumfle mai repede poti sa iei antibiotic
eu am luat si am baut si lapte, am mancat lactate si nu am avut nimic...am aproape 2 saptamana si nu mai am nici o treaba cu el
Si eu am pierce in limba de 2 zile.Nu pot sa mananc cu el sau sa vorbesc.Senzatia e oribila, crede-ma.Adica eu l-am scos ca sa mananc altfel nu pot, pentru ca ma omoara durerea.Paaai de aflat tot afla, asta in cazul in care parintii tai sunt preocupati de tine.Pt ca asa exista parinti care nu prea se ocupa de copii lor, deci scapi usor.Eu i-am zis mamei, pentru ca oricum isi da seama imediat.Si a zis sa-l dau jos, dar ce naiba il am doar de 2 zile. Si maine vrea sa il dau jos. Dar vad eu cum fac.
Oricum eu zic sa iti faci, dar cu grija.si fa-ti intr-o zii in care stii ca parintii tai sunt ocupati vreo 2-3 zile maxim, ca dupa limba se mai desumfla si vorbesti mai clar, de mancat o sa fie mai naspa. Oricum, succes:*!
Si eu am pierce in limba de 2 zile.Nu pot sa mananc cu el sau sa vorbesc.Senzatia e oribila,crede-ma.Adica eu l-am scos ca sa mananc altfel nu pot,pentru ca ma omoara durerea.Paaai de aflat tot afla,asta in cazul in care parintii tai sunt preocupati de tine.Pt ca asa exista parinti care nu prea se ocupa de copii lor,deci scapi usor.Eu i-am zis lu mama,pentru ca oricum isi da seama imediat.Si a zis sa-l dau jos,dar ce naiba il am doar de 2 zile.Si maine vrea sa il dau jos.Dar vad eu cum fac.
Oricum eu zic sa iti faci,dar cu grija.si fa-ti intr-o zii in care stii ca parintii tai sunt ocupati vreo 2-3 zile maxim,ca dupa limba se mai desumfla si vorbesti mai clar,de mancat o sa fie mai naspa.Oricum,succes:*!