Stiu ca nu ai intrebat. Dar te-a interesat.
Si n-ai ghicit.
Pai nu se intreaba.Eu asa stiu.
'' Dar ok, opinia ta, ti-o respect, eu nu am nevoie sa fiu in topul nimanui, dar maturizeaza-te.''- Imi place sa enervez oamenii, stiam ca vei comenta.
Sunt destul de matura.
P.S: Scuze ca raspund tarziu, dar nu stiu de ce nu imi apar notificari.
Nu m-ai enervat, deci nu ti-a iesit. Eu eram nervos pe alta chestie. Doar ca stii prost anumite lucruri si le iei fara sa le treci prin filtrul gandirii.
Incepi sa ma placi! Ma bucur ca ajungem la sentimente comune.
E foarte bine... dar nu te compari cu mine! Rimeaza...
Ce sa nu vad? Inca vad ca nu-s chior. Varsta mea e confidentiala. Si nu mai esti printre preferatele mele ca m-ai intrebat asta...Oh, ce tragedie
Ia stai ma ca tu esti baiat.
Am voie sa te intreb, fetele au dreptul sa intrebe varsta.
Poftim?
Stai, cum...
Dar eu am voie sa intreb ca sunt fata.
Stii vorba aia : fetele au prioritate.
Ahhhh credeeam ca mi-ai scris mie ca m-am uitat la raspunsurile tale ca apar greu aici, si scuze. Aici chiar iti datorez niste scuze.
Ma enerveaza faptul ca va credeti nu stiu ce, si aveti acest orgoliu absolut aberant. Dar cu ce va considerati mai presus?
Oricum intrebarea nu imi era adresata mie, am observat gresit. Deci nu comentez.
As spune tocuri, dar nu port.
Daca ai mai putin de 1, 60 atunci suntem mai presus.
Si inca ceva, suntem mai fragile, sensibile si noi ne chinuim mai mult decat voi.
A, da, mai avem si vreo 2 sarbatori numai ale noastre, aveti si voi, dar nu primiti nimic, nici macar o bere, v-o cumparati singuri, noi le primim moca
Avem aceea magie in privire care te face sa vezi pana unde duce.
Si inca ceva, din trup de femeie proveniti.