anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt userii vostri preferati de pe TPU? Ma gasesc si eu macar pe locul 100000? big grin

134 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mda, ar trebui sa ma maturizez... poate.

anonim_4396

Am ghicit big grin
Ai 13.

anonim_4396

Chiar imi doresc sa ma fi comportat mai matur acum ca vad ca ti-ai format o concluzie gresita despre varsta mea.In ziua in care am pus intrebarea asta eram foarte distrat si nu m-am mai gandit si la ceea ce vor crede ceilalti despre mine.Nu te-am mintit chiar am 17.Acum depinde de tine daca crezi sau nu.

anonim_4396

Nu e vorba de intrebarea asta.
Am observat asa... si din celelalte raspunsuri ca vorbesti mai copilareste.
Apreciez oamenii copilarosi, sunt mai distrati.

anonim_4396

Sa-nteleg ca ma apreciezi? Bine, lasa, nu raspunde la intrebarea asta.
Poate ca totusi ma integrez pe undeva in categoriile tale.O sa incep din nou:
Amuzant: am mai facut cateva persoane de aici sa rada iar acum ca m-am alaturat la T/A pot spune ca sunt macar cu putin mai amuzant decat o bucata de lemn.
Inteligent: excluzand matematica si celelalte stiinte exacte care, desi imi plac mult, nu le inteleg indeajuns am minimum de cultura generala si, bonus, stiu sa scriu cu cratima si crede-ma multi de-aici nu stiu
Daca cred in Dumnezeu? Am crezut si nu neg existenta unei forte divine care sa ne fi creat dar momentan prefer sa stau departe de subiectul acesta.
Deci? Better?

anonim_4396

''excluzand matematica'' straight face Matematica e materia mea de suflet, cum poti spune una ca asta? straight face
''Sa-nteleg ca ma apreciezi?'' - Da, mon cherbatting eyelashes

anonim_4396

Ma bucur ca ma apreciezi (in sfarsit).
In legatura cu matematica, ti-am spus ca imi place dar nu am acea ''sclipire'' si de aceea imi este greu sa inteleg anumite lucruri.

anonim_4396

La ce profil esti?

anonim_4396

Filologie.
In generala visam la mate-info dar mi-am dat seama ca nu as fi putut face fata.

anonim_4396

Daca esti la filo inseamna ca esti bun la scris adica o sa ai o iubita rasfatata de scrisorile pe care i le vei da.
Eu din generala am visat la sn si am ajuns la sn.
Acum visez la medicina si sper sa ajung la medicina.

anonim_4396

Eu cred ca vei ajunge la medicina.Din cate am vazut din raspunsurile tale esti tare desteapta.Cat despre mine, sper sa am noroc.Ma gandeam sa urmez facultatea de drept insa ma mai gandesc la asta.De obicei las totul pe ultima suta de metri.

anonim_4396

Mercii blushing
Facultatea de drept thinking Lumea e plina de avocati. Incearca ceva cu un grad mai inalt de dificultate.
Psihologia iti place? big grin

anonim_4396

Da, imi place dar nu stiu daca merita sa o faci.Acum, fara sa fiu ipocrit, ma gandesc si la bani.In vremurile noastre trebuie sa ai in vedere si acest lucru daca nu vrei sa ajungi sa muncesti pe branci pentru un salariu de nimic.

anonim_4396

Aici ai dreptate.
Bunicii nostri au prins bine fata de cei de acum.
Aveau salarii mari, dar si de munca era.

Întrebări similare