anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt userii vostri preferati de pe TPU? Ma gasesc si eu macar pe locul 100000? big grin

134 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Si chiar daca ai observat gresit. Tot ai dreptul sa comentezi.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am mai putin de 1, 60 laughing Nu sunt pitic.
Fragile sunteti datorita structurii genetice. Sensibile pe naiba, aveti o indiferenta in voi si o raceala. Halal sensibilitate. Hai sa numaram cate romanciere si cati romancieri exista.
Unii primesc. Adevarul e ca primiti mai multe, dar doar pentru ca suntem noi prea draguti cu voi. Suntem mai puternici si putem sa ne calcam pe orgoliu pentru voi. Voi nu aveti nici o forta, mai degraba renuntati decat sa va calcati pe orGoliu.
E adevaratva chinuiti mai mult. Dar de multe ori va chinuiti pe lucruri care nu au nici un folos laughing Noi ne chinuim pe unul, si pe ala mergem, de obicei.
Provenim din trup de femeie, dar mai mult stati in alt loc decat in trupul de femeie laughing
Cat despre acea magie laughing E adevarat o aveti, dar doar una singura pentru un barbat. Asta daca nu este vreun afemeiat. Insa acea magie, doar una dintre voi merge sa o aplice la o persoana. Daca acea persoana e deja "vrajita" de alta nu iti mai functioneaza magia.winking

anonim_4396

Am,dar nu am terminat tema la mate.
A zis profa ca-mi rupe gatu' daca exista un exercitiu nefacut.

Drepturi avem toti, dar din bun simt ne abtinem.

Si eu aveam dita mai tema la info...Nu am facut nimic. Pai daca tot raspunzi, nu ti-o mai termini.happy Culca-te, mai important somnul decat o tema tampita.

anonim_4396

''Provenim din trup de femeie, dar mai mult stati in alt loc decat in trupul de femeie laughing'' - Nu mi-a placut ce-ai zis straight face

Am fost cam rau ce-i drept laughing In fine mergi la culcare.

anonim_4396

Nu,mai important e gatul meu decat somnul.

anonim_4396

Stiu ce inseamna ''fgm'' si ''fmm'', ''nvm'' nu stiu.

Never mind.

| BizSinir a răspuns:

Ee...acu' important e sa nu fii pe lista de useri pe care ii uraste cineva... cum ar fi ca un apropiat sa-ti gaseasca contul de pe TPU si sa-ti citeasca toate intrebarile si raspunsurile(toate cu prostii si chestii ce nu le stia nimeni)?! nu l-ai ura atunci?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca-ti schimbi poza de la avatar, ma mai gandesc happy
In rest, eu sunt userul meu preferat.

| CautNume a răspuns:

Dar nu te cunosc sad

| Mayar a răspuns:

Mai, niciodata nu m-am gandit laasa ceva,,,,, ar trebui sa fiu un 'stalker' ca sa ii citesc intrebarile si raspunsurile, sa imi fac o parere despre caracterul lui si apoi sa apreciez, cu logica mea, daca l-as prefera sau nu. Inca nu m-am hazardat sa fac asa ceva. big grin

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Mayar):

Nu s-ar numi neaparat ca esti ''stalker'', un om inteligent stie tot ce misca in juru lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am. Si, nu.

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Eu ma aleg pe mine.Tu poti fi pe locul 2

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CautNume):

In cazul asta hai sa ne cunoastem. Buna, eu sunt Freeak dar poti sa-mi spui si Johnny Depp laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Credeam ca tuturor le place Johnny Depp.

| Mayar a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Un om inteligent, cu adevarat inteligent, nu e interesat sa fie o tzata de la piata - e interesat sa stie doar lucrurile importante din viata lui, lucruri carei i fura timp, insa cu folos. Ce folos e aici a pierde timpul in a cunoaste niste persoane virtuale?

| Azzizz a răspuns:

Nu

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma enerveaza poza in sine, nu Johnny Depp.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Mayar):

Oamenii inteligenti sunt mai curiosi, indiferent de domeniu si indiferent despre ce este vorba. Pe mine unu nu ma intereseaza sa cunosc pe nimeni, ma intereseaza modul fiecaruia de a gandi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

M-ai facut sa rosesc mai laughing.

| RaduTN a răspuns:

Sincer spus, urmaresc intrebarile lui Endoryus, raspunsurile lui K0sti, suntserios, Jipa95 si KodrutZ.
(Invat de la cei mari)

anonim_4396

blushing

anonim_4396

Bine, scuze, am 17 ani.Te-as intreba dar nu-i frumos asa ca ma limitez doar la a ghici.Eu cred ca ai ori 16 ori 17. Sper ca nu te-am facut batrana.

anonim_4396

Ok.

anonim_4396

Esti suparata pe mine? Stiu ca nu ma placi dar macar sa nu-mi porti pica sad

anonim_4396

Nu, nu sunt suparata laughing
Totusi n-as prea crede ca ai 17, ma gandesc ca ai pe undeva pe langa 13 thinking

Întrebări similare