Eu il propun pe neluL, dar si NOname, se vede peste tot ca amandoi isi dau silinta si se implica cu seriozitate, dar in final il aleg pe NELUL
NOname este un om care intr-adevar se implica in comunitatea TPU, si nu cred ca doar mie mi-a lasat aceasta impresie.Eu una o admir. Brigaela, legiuitoarea la fel, respect. Sper ca una dintre ele sa castige.
Parerea mea titlul ar trebui luat de NOname. Pentru ca ea chiar se implica (parerea mea ), parerea mea e ca NOname da raspunsuri foarte utile
Propun pe NOname pentru ca e cum a zis anonim, nu se implica in conflicte pare serioasa si are multe raspunsuri castigatoare
O propun pe NOname.tot ea ramane cea mai sincera si merita acest titlu de Utilizator al Anului datotita raspunsurilor si intrebarilor intelepte si sincere.
O votez pe NOname deoarece are foarte bune răspunsurile, cu sens si ajută mult lumea.RESPECT NOname!
NOname.
deoarece se implica foarte mult pe acest site, si nu a pre-a absentat.+ ca a dat invitatie de prietenie la titi utilizatorii (cred)
Ionut299273 întreabă: