| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

597 răspunsuri:
| Mary24 a răspuns:

Nelul si Ioandelasal

| AleandraIleana98 a răspuns:

NOname ar merita dar si brigaela.Ambele sunt cele care dau raspunsuri cu adevarat folositoare

| Ancutss30 a răspuns:

NOname.Sper sa castige pentru ca merita.

| yasana a răspuns:

NOname

| Bibi16 a răspuns:

NOname sau Legiuitoarea.

| CriSslsa3 a răspuns:

NOname:d

| OaNaツ a răspuns:

NOname

| tony98 a răspuns:

NOname sau NeluL

| Кристи a răspuns:

NOname logic!

| Florin_2034 a răspuns:

Eu il propun pe neluL

| cosminasimona a răspuns:

Brigaela ar merita din nou titlul!

| LeonardoDC a răspuns:

Clar! NOname!

| DeeaSpoof a răspuns:

Am un singur lucru de spus NOname!

| SebyBoss a răspuns:

NOname

| William a răspuns:

Eu votez pentru NOname.

| FurtunaDiesel a răspuns:

Imi place ca administratorii prefera sa faca alegeri, bine ca nu fac si campanie electorala, decat sa administreze cum trebuie forumul ei stau de alegeri! Felicitarile mele... ati dovedit inca o-data tipologia clasica a romanului!

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Oricum eu nu inteleg rolul acestui,,premiu'' cu ghilimelele de rigoare.
Ce dracu', cui i pasa daca e NOname, daca este Brigaela sau daca este Ioana Cosanzeana?
Conteaza ca este un site in care oamenii isi ofera ajutor reciproc, ca toti sunt egali.
Daca iti petreci tot timpul pe TPU si stai cate 8 ore pe TPU si dai 100 de raspunsuri, ca multi altii, nu inseamna neaparat ca esti un geniu si ca meriti premiul asta.
Ar trebui premiati cei care au cele mai inteligente raspunsuri, tratate cu atare, nu cel care are cele mai multe fundite pe care le strangi de ici-colo.
Sincer am citit vara trecuta cel mai inteligent raspuns dupa parerea mea, nu mai stiu nickname`ul, oricum era vorba despre zilele de astazi, mi s-a parut foarte inteligent.
Persoana respectiva nu avea 3000 de fundite gen:
,,Buna!
Ala`bala`portocala.
Pa, pa.''

sau :

,, Hi people.
Inseamna ca nu iti place rock`ul, spun si eu ca nu`mi place, asa poate imi dai si mie o fundita.
Pace fratilor.''

Ci avea vreo 20 de raspunsuri castigatoare, dar calumea frate, chiar intelegeai mesajul raspunsului, iti intra ceva in cap.

Acum mai nou iei premiu doar daca stai toata ziua in casa pe TPU si iei fundoaie mari si portocalii, daca ai 10000 de raspunsuri, daca esti activ.happy
Dar pe nimeni nu intereseaza conturile,, ne prea accesate'', dar care au niste raspunsuri mega`ultra`geniale, desi nu sunt pe rank`ul 10 si nici nu au 1000 de fundite.
Mie, sincer, nu`mi pasalaughing
Parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Safire17 a răspuns:

Brigaela

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Pe NoName se pricepe.

| RaZvYtHeMaFiA a răspuns:

Noname

| Deleb a răspuns:

NOname ...pare ca nu e copil ca alții. și știe multe părerea mea.

| MoneyMoney a răspuns:

Propun pe... habar NU am pe cine chiar NU ştiu pe cine! big grin Mai daţi-mi puţin răgaz!

| MrBlueEnergy a răspuns:

NOname

| TzaCaNeL a răspuns:

Nu inteleg de ce nu faceti un poll in care sa-i bagati pe cei mai activi useri din ultimele 6 luni. Cred ca in panoul vostru de administratie e vreo statistica ceva de genul. Oricum votez NOname.

| IonuţR1995 a răspuns:

O propun pe Brigaela.

| giovana a răspuns:

BRIGAELA, merita titlul si, tot respectul nostru!

| Simpluuu a răspuns:

O propun pe Brigaela!

| costel121 a răspuns:

Il propun pe neluL