| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

597 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Eu ma propun pe mine! (glumesc ). propun pe noname!

| Elianna a răspuns (pentru florin1979):

Florine,nu ai înţeles ca cei doi useri ai anilor trecuţi nu se mai votează?

| florin1979 a răspuns (pentru Elianna):

Pentru ca pe ceilalti propusi nu ii cunosc, doar pe nelul! atunci sa fie nelul! oricum voi, care sunteti sefi pe acolo tot pe cine vreti voi il faceti userul anului! de asta nu prea se inghesuie lumea la vot!

| Elianna a răspuns (pentru florin1979):

Florin,aicea,la această postare s-au făcut DOAR propuneri (termenul pentru propuneri a expirat). Ele au fost selectate de admini si după aceste propuneri au fost aleşi primii 10 candidati, care pot sa fie votaţi de oricine doar o dată. Pentru asta trebuie sa accesezi butonul "votează utilizatorul anului" care a aparut recent în partea stanga, sub "Logat ca florin1979". Abia acolo se ia în considerare votul tău! Eu, personal am drept de 1 (un) vot,ca şi tine şi ca şi oricine de pe site! Rezultatul se va publica de ziua TPU-ului, care nu mai ştiu cand este, dar parca în luna asta.
La această postare s-au incheiat propunerile din moment ce s-au ales deja primii 10.

| florin1979 a răspuns (pentru Elianna):

Multumesc! apropo, ce mai stii de situl ala prelaunch malayesia?

| ??? a răspuns:

Legiuitoarea...
Sau Ema happy

| Bacemi a răspuns:

Propun pe Ioandelasal. Pentru activitatea intensa si seriozitatea de care a dat dovada. Nu cred ca ii putem reprosa ceva.

| Analy a răspuns:

Cineva care nu a mai fost user?

| XDarkAngel a răspuns:

Apache, pentru ca are o gama de raspunsuri scurte si folositoare, sau lungi inteligente si amuzante. Cei drept ca mai primeste si restul de voturi...

| COD ROSU a răspuns:

Iar am suparat pe cineva de mi-a raportat postarile? laughing
Care este asa de jignit de postarile mele? laughing

O propun pe Noname!laughing

Am fost scurt si la obiect. Sper sa nu se mai supere cineva si acum!

nony
| nony a răspuns:

Urmand vechiul si prostul obicei, cand e vorba de premii si recunoasteri, apar hienele si se mananca intre ele.De ce ala? De ce aia? De ce X, Y, Z? Se pare ca multi, foarte multi dintre voi au uitat ca, ¨ Utilizatorul Anului ¨ este, cum s-o spun mai frumos, FRECTIE LA PICIOR DE LEMN.Nu reprezinta nimic pentru nimeni si mai ales, nu onoreaza pe nimeni in afara acestui spatiu virtual.Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, e doar o lupta crancena intre ...nimeni pentru nimic.Ce ziceti de ¨ Tatal Anului¨? Ce ziceti de ¨ Mama anului¨?, si toatea astea fiind in lumea reala.Credeti ca Brigaelei, primul si unicul Utilizator al Anului, i s-a marit salariul real de la locul de munca? Credeti ca o recunoaste lumea pe strada mai des ca inainte? Nu, e acelasi user cu care ne-am invatat si care te ajuta neconditionat atunci cand ai nevoie de el.Despre asta e vorba, de a fi acelasi om ca inainte, chiar si dupa ce ai fost incoronat.

Sunt prea dezgustat de tot ce se intampla la majoritatea postarilor si mai ales la cele in care se cer alegeri.In concluzie, NU votez si sper din inima sa nu ma voteze nimeni.

¨Oamenii raman pe Pamant, Zeii zboara in virtual¨ - by Me!

| Brigaela a răspuns (pentru nony):

Stii ce e fain, Nony? Ca am primit, o data cu titlul de utilizatorul anului, doua saptamani de concediu fara plata de la angajatorul meu din viata reala (ca sunt bugetar).

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Apache

| Adrian4123 a răspuns:

Nelul

| Mashiro a răspuns:

Noname are cele mai multe fundite o propun mau surprins de asemenea intrebarile ei... totusi sunt...ciudare oricum ea ar trebui sa fie

| Bailey a răspuns:

NOname

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Imperia

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

In nici un caz pe perfida de nou NoName. putini stiu ce falsa e de fapt asa ca votati-o in continuarewinking

deci pe Imperia iar cel care ma stupizeaza in continuare voi avea grija sa ia suspendare

| PredatoR a răspuns:

Sa iasa cineva care n-a mai fost pana acum Utilizatorul Anului si care merita.

| Corina a răspuns:

Haideti, dragilor, sa mai promovam si pe altii. De Bacemi ce ziceti? Nu credeti ca merita? Eu, una, il voi vota!

| MrSpooky a răspuns:

Brigaela,NoName merita toate voturile

| sLowSpawN a răspuns:

O propun pe NOname.

| stejara2 a răspuns:

Ioandelasal fara dar si poate, si rog pe ceilalti useri sa nu se supere!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Deci cel care merita acest titlu este NeluL.

Brigaela da unele din cele mai proaste raspunsuri, si sa va zic si de ce, stie numai sa bage lumea in sperieti, oricine zice ca sufera de ceva ii zice ca moare daca nu se duce la doctor sau presupune ce este mai rau. niste raspunsuri infecte!

Legiuitoarea si cu Noname in afara de raspunsuri banale despre Totul despre TPU nu mai stiu altceva. Dau raspunsuri ca sa se afle in treaba, nimic mai mult.

| Damasc a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Imi place avatarul tau; o

| Anonymus314 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Auzi fetita, ia ia-ti piscoturile si dispari!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Siteu asta era de tot rahatul dinainta sa vina nelul, tu nu vezi cati copii de 8-13 ani se c@c@ zilnic aici. Daca vrei un site serios de intrebari si rasp este scientia. Acolo numa daca zici ce intrebare stupida primesti advertisment.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Brigaela,Noname,Legiuitoarea

| Cezar a răspuns:

NOname and Brigaela.
Baftă tuturor!

| MadaTeIntreaba a răspuns:

O propun pe Legiuitoarea fiindca:
1.Este o foarte buna prietena.
2. Ajuta oamenii cu drag.

| Crazyfish a răspuns:

Minunata democratie!
Douazeci de raspunsuri pe luna poate sa fi dat orice user care joaca metin,are cont pe facebook,foloseste prezervativ sau asculta rap.
Si poate fi propus Userul Anului!
Nu ca ar putea fi ales, dar ajunge sa fie propus!
Pai atunci, la ce v-au mai trebuit experti?
E ca si cum mi-ai spune ca in locul lui Basescu o pot propune si pe tanti Aglaia care vinde flori la colt! Doar o stiu toti si-o iubesc toti!
Minunat site!
Minunata democratie!
Propunerea si votul meu merg insa, la singurul capabil sa mai dea o nota de seriozitate site-lui si acesta este domnul Ioandelasal.

| ROB3RT89 a răspuns:

Eu zic Legiuitoarea, chiar meritahappy

| ROB3RT89 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Pentru cine arunca aiurea cu stupid/nefolositor care e problema ca am zis @Legiuitoarea? Te supara cumva adevaru sau care'i treaba? Se pare ca cine nu o voteaza pe "Noname" se alege cu stupid, acum am si eu o intrebare in acest sens:Ce rost are sa pierzi asa mult timp pe net, lasand viata reala pe ultimul plan pentru o viata virtuala si o simpla eticheta pe un site(userul anului)La 27-28 de ani nu prea e ok si chenaru albastru bate mai bine la ochi decat cel portocaliu sau alb, adevaru asta ehappy

| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Ar trebui sa ascultam si vocea poporului, care o propune pe Ema.

Urzi23 Ii roaga pe ofticosi sa mai dea si ei cite un stupid de ajutor deoarece vreau sa bat un record si nu pot rolling on the floor

| Furculingură a răspuns:

Ioandelasal, NeluL sau ErotiqueConseils.

| lifeForJesus a răspuns:

NOname

| NoChanceForUs a răspuns:

O votez pe Legi,mesageria vocală a TUP.
Ba nu,sunt indecis...l-aș vota și pe LinkMan,sau pe dama de companie(gagica aia secsi, cum i s-o zice).
Gata, știu.O votez pe Ema! Singura persoană atât de insistentă încât și dracu' se plictisește să mai fie rău.

| odorash a răspuns:

Buna! Votul meu este pentru Ioandelasal.