Vin si eu cu un vot, asa sa ma iau in seama.O propun pe Fidolica.Ati spus ca nu exista? Doamne ce proasta sa nu se inscrie...
Chiar daca nu se va intampla in veci si-n pururi, iti multumesc pentru apreciere.
Nu ai pentru.ce!:X
De data asta sa iese cineva care merita.il propun pe Hombre super bunocul expert in rime
Nu-mi vine să cred că a trecut anul acesta atât de repede, parcă acu' câteva zile am votat pentru Utilizatorul Anului 2010... anul acesta nu am prea intrat pe TPU, deci nu prea cunosc mişcările(din ultimele 4-5 luni), care utilizator a fost mai activ... dar sunt de acord cu ce a zis Ioandelasal pe (15 Noiembrie 2011 13:35). Din câte am văzut, NOname a continuat să fie un utilizator activ şi foarte ajutător.
Votul meu merge pentru annete. Este o adevarata prietena si m-a inteles in toate problemele mele. As vrea ca ea sa fie, chiar daca are un rank un pic mai scazut.
Ioandelasal sau Woodenpints.Desi daca o luam destul de serios, primul ar merita mai mult.
Legiuitoarea.
Din cate mi-am dat seama, Ioandelasal e axat pe chestiunile de politica si legislatie. Avem nevoie de cineva care sa poata da un raspuns la orice tip de intrebare.
Bună!
Mă bucur că ne întrebaţi şi pe noi.
Clar o propun pe NOname. După părerea merită pe deplin acest titlu. Este activă şi nu este ca şi alţii şi, ea, chiar te poate ajuta. Baftă multă NOname! :*
Il propun pe Apache-da raspunsuri foarte bune si folositoare si de asemenea e si foarte amuzant
Eu ii votez pe toti care intra pe TPU pentru ca toti intream nu numai unu sa fie el utilizatorul anului ci toti intram si raspundem la intrebari.Toti suntem uniti nu conteaza cine castiga victoria este sa oferi cum noi oferim raspunsuri unu e preaputni multi e prea bine.
Ionut299273 întreabă: