NoName este cea care consider ca este cea mai draguta dintre toti, a incercat sa impace pe toti desi a fost jignita si incoltita de multi useri. Felicitari pentru nervii de otel pe care ii are.
NOname,normal,ea e cea mai activa si uneori pune intrebari la care necesita creier.
Care a dat nefolositor si stupid e cel mai nesiii de pe lume :| http://www.TPU.ro/utilizator/dpvy uitati-va la ce raspunsuri da si dupa aia judecati.Vai de steaua voastra.:|
Nu mimi apare casuta de raspuns asa ca voi vota aici. Imi cer scuze lui UbexFlo. Votul meu merge la NOname deoarece, dupa parera mea, este unul din cei mai seriosi utilizatori TPU. Ea da cele mai bune raspunsuri si edste cea mai activa. Respect NOname!
Bai astia care dati vot STUPID si NEFOLOSITOR de ce mama dracu` le dati ca chiar nu inteleg.Chiar nu aveti alta treaba.Pana mea, de BGDs nu a auzit multa lume pentru ca nu raspunde la toate intrebarile stupide pe care le pun tancii da dati STUPID la NOname? Voi sunteti sariti de pe fix in pana mea.Si pentru astia care au dat voturi negative pentru BGDs uitati-va la ce raspunsuri da si dupa aia dati click aiurea.Hai ca m-ati enervat la faza asta.Poi ori sunteti oameni cu creier ori fara creier? dati voturi aiurea din lipsa de ocupatie. Duceti-va draq ca m-am umplut de nervi din cauza voastra.
Bună.
M-ai făcut să râd la cele comentate de tine. Ești nervos rău pe cei care votează nefondat. Nu mai fi rău și lasă-i să se simtă și ei bine, virtual.
Cât privește acest iureș cu user-ul anului, nu faceți decât să aduceți haos, dragă echipă TPU.
Pa, pa.
Parerea mea e ca daca tot voteaza negativ, macar sa si explice, sa argumenteze.
Cea mai mare prostie este sa numesti pe oricare dintre useri userul anului...
Care sunt criterile? Care are mai multe "funda"? Care a ajutat mai multa lume? Cum se poate masura/compara un ajutor dat cuiva?
Majoritatea celor din topu asta al vostru sunt "vanatori" de raspunsuri care de cele mai multe ori sunt gresite.
Decat sa acordati premii de ce nu imbunatatiti site-ul?
Votul meu merge la NOname deoarece, dupa parera mea, este unul din cei mai seriosi utilizatori TPU. Ea da cele mai bune raspunsuri si edste cea mai activa. Respect NOname!
Eu il propun pe Apache. Dă raspunsuri atat folositoare cât și amuzante. Nu degeaba este in top 10 utilizatori.
Dupa lungi analize (medicale) si cugetari am hotarat sa ma propun pe mine. pentru mine "gigel68" e userul anul(su)lui, e idolu` meu... modelul meu in viata. l-as fi propus pe "Woodenpints" dar nu-mi place berea si am avut cateva "probleme".
Dupa 2 calificative de "nefolositor" si 3 de "stupid" acordate pentru ca m-am gandit sa-l propun pe "Woodenpints" chiar daca imi este antipatic, m-am hatarat sa-l propun pentru userul anului. daca-mi mai dati cateva calificative pot sa fac si campanie pentru el (investesc pana la 50% din pensie).
pentru cei care au dat calificative aiurea, ii sfatuiesc sa faca ceea ce spune "IMC90"... adica sa spuna ''săru' mâna pentru masă''...
Propunerea mea finala este "Woodenpints".
ps. @Woodenpints, poti sa-mi dai si tu un stupid (macar pentru ca nu-mi place berea proasta).
Ionut299273 întreabă: