Din raspunsurile tale deduc ca ai o problema cu capul. Mda... sa speram ca nu este nimic banal.
O propun pe AnormalKid, este un om cu bun simt, stie sa raspunda la obiect, dispune TPU cu raspunsurile ei serioase, un adevarat utilizator care sa stie sa respecte lumea. Este calma, rabdatoare si este pacifista. Ii plac delfinii si spera ca intr-o zi sa faca o campanie, dar de asemenea si pentru copii orfani. Este educata, bunele maniere sunt pe locul I la ea. Pasionata de citit, originala, tot timpul uimeste cu ceva al ei. Convingator, convinge lumea la bine. Da importanta si lucrurilor marunte. Vrea sa isi faca multi prieteni, are o imaginatie bogata. Deci, merita voturile voastre!
Aş dori să nominalizez pe NeluL şi Legiuitoarea.
Ei dau răspunsuri frumoase şi corecte
Nu e neaparat nevoie sa nu gandesc daca il votez pe Woodenpints.De ce nu si ceva mai nou? Chiar daca stiu ca esti impotriva principiilor lui,si in general,ale celor ce l-au votat,ar fi interesant sa il vedem in postura de userul anului.OK,injura si isi bate joc de unii useri.Dar e clar ca lumina zilei ca si-o merita. Daca un om are conceptii si ideologii sanatoase,trebuie sa-i fie anulate acestea,doar din cauza limbajului diferit fata de al majoritatii? Ai avut si tu o remarca asupra lui NOname acum ceva timp,pe motiv ca vorbise putin mai altfel decat o face de obicei.Te intreb si eu,daca cineva,nu zic doar de virtual aici,are o parere bine sustinuta si dezvoltata,o profanitate/alte vorbe de duh ii anuleaza acea parere? N-o fi Woodenpints tocmai modelul universal de userul anului pe site,dar,in locul unui user al anului extrem de politicos(=ipocrit),pasnic si impaciuitor,prefer unul care sa le spuna lucrurilor pe nume, si care sa nu se jeneze in momentul corectarii altora de pe site, chiar daca o face intr-un stil mai aparte.Aici nu zic ca nu trebuie sa iasa altcineva,mai in tiparele dinozaurilor,dar sincer,prefer pe cineva care sa adune cat mai multe calitati, si nu doar o foarte buna abilitate de a-i ajuta pe ceilalti, si taria de a nu se baga in certurile de pe site.
Il votez pe TPU.ro si pe ema
Dumnezauuu fie cu voiiiiiiiiii (I LOVE SATAN XoXO)
Da, da, da...da' nu vad rostul "votarii finale". In fine...
Stii ce inseamna TPU? Aici e vorba de cine-si ofera suportul, rabdarea, experienta, timpul sau macar, sa aiba toate gandurile bune, pozitive. Intr-un cuvant: sa ajute! Una este sa ai o remarca agresiva, dar una ascunsa, astfel incat sa aplici o strategie dubla, ca sa-l atingi unde trebuie si sa-l faci sa inteleaga unele lucruri, alta e sa jignesti, sa raspunzi la caterinca, sa ambalezi totul in mistouri de spatele blocului. Aici nu e vorba de principii, ci de atitudine. Daca nu e model, atunci pentru ce vorbim aici? Aici tocmai asta inseamna user-ul anului, a fi un model pentru toti restul, useri activi de pe site.
Si consider ca in frunte cu brigaela, urmand cu Ioandensaal, grecce12 si multi altii, pot fi un model. Daca voiai sa-mi dai un exemplu, asa cum aii vrut tu sa-l scoti in fata, ar fi kongerikat. Adica, sa ai o limita decenta intre a spune ceva deschis, direct, si sa nu intreci granita in a jigni sau vorbi obscen.
Putem analiza problema, dar n-as vrea-o aici. Ori pe privat, ori daca nu, pune un post, ca-ti dau ''n'' exemple. Si ne batem in argumente cat vrei tu si inca trei Dumnezei.
Apache, pentru ca are o gama de raspunsuri scurte si folositoare, sau lungi inteligente si amuzante. Cei drept ca mai primeste si restul de voturi...
Domnul! Mai activeaza inainte sa scoti ceva pe gura!
Salut!
Buna!
Nu as vrea in nici un caz NoName fiindca se da mare si nu raspunde,mai mult critica, sincer Woodepints da raspunsuri folositoare dar cel mai mult ori NeluL care m-a ajutat enorm ori April ÉrotiqueConseils sau Woodepints, sunt useri foarte activi si chiar se implica deci RESPECT!
Nu-mi vine să cred că a trecut anul acesta atât de repede, parcă acu' câteva zile am votat pentru Utilizatorul Anului 2010... anul acesta nu am prea intrat pe TPU, deci nu prea cunosc mişcările(din ultimele 4-5 luni), care utilizator a fost mai activ... dar sunt de acord cu ce a zis Ioandelasal pe (15 Noiembrie 2011 13:35). Din câte am văzut, NOname a continuat să fie un utilizator activ şi foarte ajutător.
Dar, asa cum a spus si Holocaust, nu am o vechime mare. Sunt membru TPU de pe 30 iunie daca imi amintesc bine si nu sunt mereu activ. Uneori nu intru 2-3 zile la rand, alteori postez si 100 raspunsuri intr-o singura zi
Ma voi stradui mai mult anul viitor
Acum vreau sa intru in top 1000, anul viitor in top 3
Eu ii votez pe toti care intra pe TPU pentru ca toti intream nu numai unu sa fie el utilizatorul anului ci toti intram si raspundem la intrebari.Toti suntem uniti nu conteaza cine castiga victoria este sa oferi cum noi oferim raspunsuri unu e preaputni multi e prea bine.
Ionut299273 întreabă: