| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

597 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il propun pe Kron, pentru ca-si sustine cu incapatinare puctul de vedere, chiar daca este mereu suspendat pentru ca e prea slobod la gura uneori. Cine-i pentru? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha. Si daca se face lista, ma propun si pe mine pentru ca am auzit ca premiul include si o lada de bere laughing

| AnytaGirl a răspuns:

Pe AnytaGirl:d...serios abia am inceput, dar nimeni nu-mi da fundita...si scriu pana pa dor degetele,nu vrea sa devin utilizatorul anului, dar nu cred ca e atat de greu sa primesc o fundita sau un vot, multumesc!

| Mary24 a răspuns:

Nelul si Ioandelasal

| KenTT21 a răspuns:

NOname

| TPU1 a răspuns:

Pe NOBODY pentru ca ne trebuie si o pastila de ras

| Florin_2034 a răspuns:

Eu il propun pe neluL

| 愛日本 a răspuns:

Legiuitoarea...
Sau Ema happy

| Alyra a răspuns:

Deci sunt doar propuneri, nu?confused
În cazul ăsta propun 4 persoane:
1.greece12
2.Ema
3.apache
4.ErotiqueConselis
Bine...mai sunt şi altele. happy
Iar dacă ar fi să aleg o singură persoana...: -? Mi-e cam greu să mă decid. :-s
P.S. Logic că şi Noname merită titlul, dar n-am menţionat-o mai sus, fiindcă a mai fost odată userul anului. happy

| 4K985TY a răspuns:

Blueangel1999

| Adda24 a răspuns:

Eu o votez pe NoName

| JeSa a răspuns:

Ciao,

Redau ce-am scris aici: http://www.TPU.ro/blog/?p=2538
''JeSsYkA Says:
November 14th, 2011 at 11:01 pm

Draga mea Alexandra,

Pe ‘stimatul’ Iondelasal, il propun.

Omul are niste principii si-un fundament moral solid. Pe care il apreciez din toata inima mea!

Numai bine.''

Deci, pe Ioandelasal, il propun. :-)

| Just4Joker a răspuns:

O propun pe N0Name...
Hmmm, sa argumentez putin.
De ce? Mi se pare o fire destul de serioasa si simpatica, cu raspunsuri, uneori folositoare alteori nu.

| gigel68 a răspuns:

Dupa 2 calificative de "nefolositor" si 3 de "stupid" acordate pentru ca m-am gandit sa-l propun pe "Woodenpints" chiar daca imi este antipatic, m-am hatarat sa-l propun pentru userul anului. daca-mi mai dati cateva calificative pot sa fac si campanie pentru el (investesc pana la 50% din pensie).
pentru cei care au dat calificative aiurea, ii sfatuiesc sa faca ceea ce spune "IMC90"... adica sa spuna ''săru' mâna pentru masă''...
Propunerea mea finala este "Woodenpints".
ps. @Woodenpints, poti sa-mi dai si tu un stupid (macar pentru ca nu-mi place berea proasta).

| Diabolique a răspuns:

Nu mi se pare corect ca orice utilizator să aibă drept de vot. De unde să știu eu, care sunt de 3 luni pe site, cine a fost cel mai bun utilizator din acest an. Nu i-am urmărit activitatea în tot acest timp din moment ce nici nu am avut cont.
Consider că ar trebui ori să alegeți voi, adminii, ori să îi lăsați să hotărască pe cei care au cont de minim un an.
Eu, ca utilizator nou, i-am remarcat pe ÉrotiqueConseils și neluL.

| justlmfao a răspuns:

NOname, e cea mai potrivita pentru titlul de Userul Anului si in acest an...Parerea mea! happy

| Elsiane a răspuns:

NOname cred că este un utilizator al anului 2011 perfect, chiar dacă a mai fost utilizator al anului. Ea dă răspunsuri folositoare, m-a uimit. Forta NOname!

| caractere a răspuns (pentru justlmfao):

Cand ai si cunoscut-o asa repede, huh?! Abia ti-ai facut cont...

| Mike66Danger a răspuns:

NoName! Este o utilizatoare activa si ne-a ajutat si inca ne ajuta!

Răspuns utilizator avertizat
| caractere a răspuns:

Indiscutabil propunerea mea pentru Utilizatorul Anului este Ioandelasal.

Avand in vedere ca @TPU nu mi-a raspuns la intrebare/solicitare, si nu m-a luminat daca este vorba de o singura propunere/fiecare user - sau mai multi/fiecare user, nominalizez(pe langa Ioandelasal pe care deja l-am propus mai sus) si pe urmatorii:
- Nelul
- ErotiqueConseils

| Andr3e a răspuns:

NOname

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Apache

| puncte a răspuns:

NoName

| sefwefhiff a răspuns:

Woodenpints

| elasexygagica a răspuns:

De data asta sa iese cineva care meritaphbbbbt.il propun pe Hombre super bunocul expert in rimelove struck

| CrazyPittica a răspuns:

ÉrotiqueConseils pentru ca da raspunsuri ffff folositoare si e de treaba.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Eu aș propune-o pe @greece12.
O seară cu zâmbet să aveți!

| CrazyPittica a răspuns:

Si annete daca se poate.Ea sau ÉrotiqueConseils big grin

| baubau11 a răspuns:

Eu ovotez pe NOname, deoarece este foarte buna pe siteul acesta si este foarte prietenoasa!