| wdexwjmwd a întrebat:

Sunt peste 400.000 de useri inregistrati pe TPU.
O intrebare ar putea avea peste 400.000 de raspunsuri?

154 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Chiar nu este o limita cate raspunsuri poate avea o intrebare, teoretic si mai mult daca macar o persoana da doua raspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic...
dar practic mai greu, pentru ca nu toti suntem in msura sa raspundem unei intrebari dintr-un anumit domeniu si nu stam toti pe TPU in acelasi timp, fiind posibil sa nu-ti descoperim niciodata intrebarea...si de cate ori crezi ca va vrea cineva sa raspunda ca sa strangi un astfel de numar?
eu in schimb mi-am pus intrebaarea:
Daca suntem atat de multi, oare ce procent din ei nici nu stiu de existenta mea?

Răspuns utilizator avertizat
Apache
| Apache a răspuns:

Teoretic da.
Practic din acei 400.000 de useri numai 40.000 mai intra din cand in cand pe site.
Si sincer nu stiu cum ar rezista serverul TPU daca la o singura intrebare s-ar posta atatea raspunsuri.
Postasem eu un raspuns cu cel mai lung cuvant din lume si a picat serverul timp de 10 minute....cum o fi daca se apuca toti sa raspunda la aceeasi intrebare?
Dar da...e posibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nici nu m-am gandit, te-am folosit ca exemplu

| EmaS a răspuns:

Sunt multi utilizatori, dar nu toti activeaza zilnic.Cred ca este spatiu suficient pentru multe raspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, dar daca s-ar intampla asta vreodata, intrebarea trebuie sa apartina lui NOname rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o propunere: Hai sa o facem pe asta a ta de 1000 de raspunsuri, macar... deci ne apucam toti si vorbim vrute si nevrute aici, pana ne plictisim! Ce ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru evenso):

Hai sa vedem la cate raspunsuri ne sterge postarea asta. Te bagi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Apache):

Hai si tu sa testam ideea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ema, cheama enoriasii, hai sa ne certam aici pana facem 1000 de raspunsuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti binevenita si tu, sa-i facem in ciuda rolling on the floor

anonim_4396

Mai da-ne exemple, sa te cunoastem mai bine... macar pana facem 1000 de raspunsuri! O sa innebuneasca WQT la cate notificari o sa primeasca, ha, ha, ah!

anonim_4396

rolling on the floor

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite ca nu asculta, trebuie sa se mai pocaiasca.

evenso
| evenso a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu o sa-ti dai seama exact dupa care postare va fi stearsa / daca va fi, doar daca va fi ceva strigator la cer.
Stii ce se va intampla? cred ca daca scopul este doar a aduna raspunsuri multe se va sterge postarea la un moment dat ( motivul va fi IRELEVANT ) dar daca ar fi o tema anume care ar atrage multe raspunsuri atunci s-ar putea.

Uite pentru ca esti un motan cu picioarele in sus ( mai rar asta ) laughing ma bag tongue

evenso
| evenso a răspuns (pentru EmaS):

El? este genul de om neascultator! trebuie sa ai bici in mana sa te asculta, dar imi place stilul lui rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Trimite-le Duhul Sfant, sa le lumineze calea catre pagina asta, ha, ha, ha.

anonim_4396

love struck

anonim_4396

Bine ma bag si eu, dar n-am chef sa vorbesc despre mine
ce faci in momentul asta eu mananc napolitane?
P.S: stii ca nu vom strange nici 30 de raspunsuri, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru evenso):

Pai sa-l rugam pe WQT sa fuga repede pe intrebarea lui, si sa si-o post editeze... eventual sa scrie: " daca ai merge la resturantul de vise, ce praf legal ai trage pe nas?" rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396

Ce vin?

anonim_4396

Sa mor eu ca in maxim 2 ore, dupa ce vin de la restaurant, iti spun ce am comandat!

anonim_4396

Pai eu zic sa ne grabim! Hai sa jucam "Truth or Dare", ce zici? Incep eu: ai curaj sa pupi un baiat necunoscut pe nas?

anonim_4396

Efemeridule, tot ziceai tu c-ar trebui să se ofere spațiu pentru etalarea creativității userilor, ia uite că au plecat adminii urechea la doleanța ta. Așteptăm să ne surprinzi acum.