Auzi, daca tot raspundem aiurea, hai sa ne si votam unii pe altii, ca am auzit ca ne raman punctele chiar daca ne sterg oamenii invidiosi postarea! Eu va dau amuzant, voi dati ce va lasa inima
Acum?, daca as fi provocata intr-un joc fata in fata, da, dar cum iti pot demonstra asta?
Uite-o pe a mea: care e cel mai patetic, tampit, de rasul lumii, aberant sau eronat lucru pe care l-ai facut sau l-ai spus vreodata?
Eu am comandat un praf blond, cu spuma (la gura recipientului)
Da, azi poate schimba, sa vedem ce va misca la asta ( vezi ce scrii nu cumva tu sa fii buba din care cauza se va sterge postarea )
Ai sursă sigură, nebunule, de-ți permiți să bei des vin de la țară. Noi, ăștia mai amărâți, mai câte-o Grasă de Cotnari, mai câte-o Tămâioasă...
Cred că nici dacă ne apucăm să facem chat pe întrebarea asta nu ajungem la atâtea răspunsuri.
S-ar plictisi lumea după un timp.
Mona Lisa e de fapt, barbat.Il cheama Salai. Puteti anagrama Mona Lisa-Mon Salai.
Poti zambi ironic, da' aliatii si nazisti au avut aceeasi sponsori. Word, ma' facka!
Hai ca m-am plictisit, va pup.Ne intalnim dimineata cu minim 250 de raspunsuri, ca altfel, tin doliu.
+ca 50.000 cel putin nu au mai intrat pe site de cel putin 1 an.
CristinaTPUro, maine la 10:00, cand vede intrebarea si raspunsurile noastre de aici:
http://www.youtube.com/watch?v=YlDVvd__QUk
(O apuca Catalin ca s-o intrebe ce fel de shaorma prefera)
Ionut299273 întreabă: