Nu,nu.Nemernic e mouse-ul meu ce a umblat asa de nebanuit incat a deschis(voit sau nu, nu stiu), nenumarate spoilere, in legatura cu GoT, pe Facebook si wikia seriei.Aceeasi impresie am avut-o si eu, cand am aflat prima data.
Da' daca trag linie, concluzia e singulara: U MAD
Mmmnup... Eu-s genul care urmărește filmele și serialele mai mult pentru momentele intense, jocuri psihologice, dialoguri, răsuciri deștepte, jocul actoricesc, și mai puțin pentru acțiunea în sine și dorința de a afla cum se termină.
Același lucru se aplică și la cărți.
Lasa, poti sa dai vina pe mine, zici ca eu am fost capul rautatilor, sa ma suspende iar
Eu am cate un best-sellers la fiecare categorie mentionata de tine (aa, si btw, scuze ca am intarziat, am fost la o terasa).
Deci trebuie sa intrebi pe rand!
Tu pui 5 intrebari diferentiate, si eu iti dau 5 raspunsuri identice, si facem 10 postari in total...
Auzi, pe bune ca daca te apuci sa transcrii aici toate discutiile din Urzeala Tronurilor, esti prietenul meu! Ca am pierdut episodul asta
De unde, viile la tara in sud nu a mai produs de doi ani. Mi s-a facut o pofta de un zăibărel.
Sunt aproape sigură. Cum am spus, se plictiseşte lumea după câteva schimburi de replici.
Da' ce, trebuie sa aruncam toate replicile intr-o singura zi? De-abia a inceput saptamana! Ce faci azi? La piata?
Acesta :
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061113221628AAxlNn5
e numele proteinei titin ..si are 180.000 de litere
Vinul, nicio bautura nu o bea cu mai mare placere decat vinul.
Te prinde portocaliul.
Știi ce-ar trebui să facă adminii? Să extindă funcția "Răspunde", să putem să trimitem același comentariu spre mai mulți inși odată.
Thumbs up, dacă sunteți de-acord!
Da, da. Parcă văd că peste câteva zile şi uitaţi de întrebare.
Chiar dacă nu ar fi aşa, 400 000 de răspunsuri la o singură întrebare s-ar aduna cam greu. Poate peste vreo 2-3 ani reuşim şi noi
Meh...nimic deosebit. Au fost şi zile mai caniculare decât asta.
Eu ridic destu' si fac semnul ala... apropo, hai sa raportam raspunsul lu' pustiul asta, de mai sus, ca imi ia juma' de ora sa incarc pagina
Intentia conteaza... eu unul sunt multumit daca ajunge "intrebarea stearsa cu cele mai multe raspunsuri de anul asta"
Si nu, cat timp nu e stearsa eu o sa il tot stresez pe WQT, sa-i para rau ca a pus-o!
Eu l-am raportat, dar e prea încurcă-lume ca să dispară așa ușor.
Vezi, daca nu te-au ales si pe tine expert?! Daca o raportai tu atunci, disparea instant in neant...
PS. Nu ca zic, dar eu nu te-as fi ales expert, ca sunt gelos ca ai trecere la blonde!
PPS. apropo, am postat ieri o idee sclipitoare la Totul despre TPU, cu referire la chestia asta: experti+categorii+raportari. Mi-a disparut, of course, instantaneu, rapusa de vreun idiot prea agitat sa o citeasca (si inteleaga) pana la capat. azi doamna Cristina mi-a re-postat-o, semn ca a prins unde bat eu... fugi de o citeste, pana nu imi dispare iar. sa-mi zici ce parere ai, fara sa te enervezi din start
Ionut299273 întreabă: