| Irinna a întrebat:

99.9% din fetele de 10-17 ani ar plange daca Justin Bieber ar fi in varfu unei cladiri gata sa sara! Daca esti dintre acei 0.1% care ar lua un scaun, popcorn, o sticla de cola si ai striga : "Nai tupeu sa sari!" scrie aici laughing. eu una fac parte din cei 0.1%

69 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

N-ai tupeu sa-mi dai stupizi!

*isi culege stupizi*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fără supărare dar gusturile nu se discută.
Fiecare are câte un idol!
Pa, pa.

| Fragile a răspuns:

"N-ai tupeu sa sari!"
Fac parte din cei 0. 1%

| Fragile a răspuns:

Bai care e ala cu stupidu` si nefolositoru` la fiecare raspuns?[inclusiv al meu]:-W

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Mee too!

| HepiBăluuns a răspuns:

Me too in 0, 1%hee hee

| NoMusicNoLife a răspuns:

Ma, saracu` J. B. atata l-ati pomenit ca nu cred ca se mai opreste din sughit blushing. Cu siguranta s-ar strange o groaza de lume sa vada fenomenul... jumatate [ sau mai putin ] ar sta comod intr-o parte, mancand popcorn si bând cola, iar restul„ s-ar inghesui la baza cladirii ca sa-l prinda in brate.

Pe cat pariu ca nu ar plange nimeni raised eyebrows? Si un alt lucru sigur, J. B. cu siguranta nu ar muri. Sunt prea multe fane care ar plange daca ar rata ocazia de a-l prinde in brate.

Eu personal cred ca as ramane acasa si as urmari evenimetul de la televizor, stand comod pe canapea si mancand ciocolata Milka cu biscuiti drooling

Asta e parerea mea. Pax pax wave

| AliceInMordor a răspuns:

Si eu fac parte.big grin

| Woofy a răspuns:

99. 9% clar

| rockelle75 a răspuns:

N-ai tupeu să te dezbraci pe Palatul Sindicatelor!
p. s.: da, fac parte, cu ce te ajută asta?

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Si eu fac partesmug, daca ar fi adevarat, cred ca a-si plati sa vad asta:Xlaughing*

| TwixulDrept a răspuns:

Si eu si eu fac parte din cei 0. 1%, da eu as aduce si niste rosii da arunc in el laughing

| Kuzco a răspuns:

Ce mi-ar placea sa se intample asta odata
ar fi spectacol pe gratis
(daaa si eu fac parte din 0, 1% )

| CristalClear a răspuns:

La ce raspunsuri s-au dar cred ca e invers laughing...(99% ar lua scaun, popcorn, o sticla de cola si ar striga : "Nai tupeu sa sari!" iar 0. 1% ar plange)

| Miuriel a răspuns:

Eu mi-as lua o portie de nachos (cum a zis si TudorrrrSustineCampaniaTPUreviveSiMitsa ) si o sticla de Cappy(toata portocala) si un fotoliu ca sa stau cat mai confortabil urmarind acest fenomen unic si care e asteptat de prea putine persoane!
P. S.:Fac parte din cei 0. 1%!

| DeNyyy a răspuns:

N-are tupeu sa sara oricum.isi strica el fata "perfecta".laughing

| SalutTpu a răspuns:

Originala era cu Guta sau Salam laughing
eu o prefer p originalatongue

| Biby a răspuns:

"Nai tupeu sa sari!"

| PastilutsaCuEfecteLacrimogene a răspuns:

Fac parte din cei 0. 1%

Răspuns utilizator avertizat
| anna7_4794 a răspuns:

Si eu sunt cu voi.

App. Nu prea beau Cola, prefer Pfanner Lemon - Lime. Oricum as renunta la orice sa vad un asemenea showwinking.

| anna7_4794 a răspuns:

@CatelushaFaceOmorPentruAlaCareStricaTPU : probabil vreo disperata dupa nenea Justin care se simte jignita ca dorim disparitia purcelusului enervant.

Nici nu a mai intrat sa dea stupid la ultimele 4 raspunsurihee hee.

Si daca mai e vreo jignita, va rog dati stupid ca sa va mai aline durerea.

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Ar fi un fenomen rar al naturii sa se arunce Biberonul de pe o cladire.Eu mi-as lua o pizza, sampanie, un tort pe care scrie „Sare Justin Bieber de pe o cladire! Acea cladire e Parlamentul! Ura! Sa sarbatorim!"Deci eu am 10 ani si nu imi vine sa ma insor cu Justin bieber, ci sa vomit pe el!

| OMarmotaO a răspuns:

Normal ca fac parte din 0. 1%

| ArinaMK a răspuns:

Cum puteti avea inima asa de rece mas duce langa el pe cladire si i-as zice sincer uitanduma un ochii lui perfecti:

sari odata!

| BiwCupcake a răspuns:

Acum pe bune e destul de dragut jb da hai acum sa vb serios laughing nu as lesina! mai degraba sunt unul dintre acei oameni 0, 1 % deoarece chiar nu; l cred in stare!:]

| alexxa a răspuns:

Eu sunt prima si daca nu are curaj sa sara ma duc si il imping devil

| IIIx333III a răspuns:

Eu mi-as lua aparatul de fotografiat, si dupa ce sare {da doamne sa sara} as vinde pozele cu el. Imi fac si placerea de-al vedea mort, fac si profitbig grin.

| Tania a răspuns:

Eu a-si zice :„Sari in cap in cutia mea de popcorn! Haaaai ca nu ai tupeu"laughing

| Anastasiaa a răspuns:

Clar va sustin kiss. e un prefacut mic si antipatic kiss.