Bună.
Fără supărare dar gusturile nu se discută.
Fiecare are câte un idol!
Pa, pa.
Bai care e ala cu stupidu` si nefolositoru` la fiecare raspuns?[inclusiv al meu]:-W
Ma, saracu` J. B. atata l-ati pomenit ca nu cred ca se mai opreste din sughit . Cu siguranta s-ar strange o groaza de lume sa vada fenomenul... jumatate [ sau mai putin ] ar sta comod intr-o parte, mancand popcorn si bând cola, iar restul„ s-ar inghesui la baza cladirii ca sa-l prinda in brate.
Pe cat pariu ca nu ar plange nimeni ? Si un alt lucru sigur, J. B. cu siguranta nu ar muri. Sunt prea multe fane care ar plange daca ar rata ocazia de a-l prinde in brate.
Eu personal cred ca as ramane acasa si as urmari evenimetul de la televizor, stand comod pe canapea si mancand ciocolata Milka cu biscuiti
Asta e parerea mea. Pax pax
N-ai tupeu să te dezbraci pe Palatul Sindicatelor!
p. s.: da, fac parte, cu ce te ajută asta?
Si eu fac parte, daca ar fi adevarat, cred ca a-si plati sa vad asta:X*
Si eu si eu fac parte din cei 0. 1%, da eu as aduce si niste rosii da arunc in el
Ce mi-ar placea sa se intample asta odata
ar fi spectacol pe gratis
(daaa si eu fac parte din 0, 1% )
La ce raspunsuri s-au dar cred ca e invers ...(99% ar lua scaun, popcorn, o sticla de cola si ar striga : "Nai tupeu sa sari!" iar 0. 1% ar plange)
Eu mi-as lua o portie de nachos (cum a zis si TudorrrrSustineCampaniaTPUreviveSiMitsa ) si o sticla de Cappy(toata portocala) si un fotoliu ca sa stau cat mai confortabil urmarind acest fenomen unic si care e asteptat de prea putine persoane!
P. S.:Fac parte din cei 0. 1%!
Si eu sunt cu voi.
App. Nu prea beau Cola, prefer Pfanner Lemon - Lime. Oricum as renunta la orice sa vad un asemenea show.
@CatelushaFaceOmorPentruAlaCareStricaTPU : probabil vreo disperata dupa nenea Justin care se simte jignita ca dorim disparitia purcelusului enervant.
Nici nu a mai intrat sa dea stupid la ultimele 4 raspunsuri.
Si daca mai e vreo jignita, va rog dati stupid ca sa va mai aline durerea.
Ar fi un fenomen rar al naturii sa se arunce Biberonul de pe o cladire.Eu mi-as lua o pizza, sampanie, un tort pe care scrie „Sare Justin Bieber de pe o cladire! Acea cladire e Parlamentul! Ura! Sa sarbatorim!"Deci eu am 10 ani si nu imi vine sa ma insor cu Justin bieber, ci sa vomit pe el!
Cum puteti avea inima asa de rece mas duce langa el pe cladire si i-as zice sincer uitanduma un ochii lui perfecti:
sari odata!
Acum pe bune e destul de dragut jb da hai acum sa vb serios nu as lesina! mai degraba sunt unul dintre acei oameni 0, 1 % deoarece chiar nu; l cred in stare!:]
Eu mi-as lua aparatul de fotografiat, si dupa ce sare {da doamne sa sara} as vinde pozele cu el. Imi fac si placerea de-al vedea mort, fac si profit.
Julyly2089 întreabă: