Pai... Eu as sparge un geam undeva, si cine nu ma lasa la acest greu, dovedindu-mi ca imi este preten bun, care nu ma lasa la greu, pe el las lua
Dau biletul unui prieten apoi dau si biletul meu altui prieten si asa nimeni nu se v-a supara, doar eu dar prieteni sunt prieteni
De ce sa fac un test? Ma duc eu la concert sau daca insista il celui care imi da cei mai multi bani.
Le pun niste intrebari de cultura generala, care raspunde la mai multe corect il primeste.
O sa ma gandesc si o sa va las un raspuns inteligent in caz ca isi face aparitia.
Daca ei sunt cei mai buni prieteni cu mine, mai bine le dau lor cele doua bilete si eu ma uit pe net la concert.
Ii pun să îmi spună pe rănd câte melodii de-ale lu' Smiley stiu si cel care stie cele mai multe o sa il castige.
Fac rost de un bilet.Si-i chem pe amandoi la fata locului(pana in acel moment ei sa nu stie nimic).Si asa ii suprind intr-un mod placut.
Unuia dintre ei, si as mai cumpara inca unul, asa toata lumea e fercita! Iar toti 3 ne vom bucura de concertul lui Smiley!
Ii provoc sa joace 10 partide de table intre ei, cine castiga primeste biletul!