Pai le-as pune intrebari despre mine si cel care ma cunoaste mai bine raspunzand la cele mai multe intrebari ar lua biletul
Vad cine știe toate melodiile lui smiley si daca se supăra celălalt prea tare zic ca l-am promis altcuiva
Care alearga mai repede fugind in lenjerie intima pe langa ogramada de magazine fast food cand este foarte frig afara!
Le pun intrebari din intreaba istorie a lui Smiley si Bartos si voi alege castigator o persoana total necunoscuta sai oftic pe ei.
Pentru a nu se supara nimeni nu le-as spune de biletul in plus si as lua pe altcineva, dar ca sa raspund la intrebare, le-as pune trei piese de la smiley si ei sa cante partea de la care se opreste piesa, cine le nimereste pe toate 3 primeste biletul
Fac un tes sa vad care dintre ei este mai amre fan Smiley, gen ii intreb despre melodiile lui
Orice experiment as face, ei s-ar certa intre ei, ba si cu mine ca nu sunt o prietena buna. Daca le-as da cate un bilet la fiecare si nu as merge eu in locul unuia as dovedi ca sunt o prietena si mai buna si cei doi ar merge impreuna la film
Cred ca biletul in plus l-as da unei persoane oarecare decat sa se supere unul dintre ei si sa-mi pierd prietenul.
Fac tragere la sorţi, Mai fac încă un bilet care să fie fals si cel care alege adevăratul câstigă biletul.
Sa aleaga ei persoana cui sa ii vanda biletul iar cel care cedeaza primul acela este ales.
Le-aş da biletul meu. Însă, ca să aleg dintre cei 2, le pun multe întrebări despre Smiley, şi cel care ştie cele mai multe din întrebările puse, primeşte biletu' meu. Celălalt, vine cu mine la o Pizza, ca să îi treacă supărarea. Aşa toţi sunt fericiţi :*.
Le zic fiecaruia pe rand, ca nu il iau cu mine si care reactioneaza mai urat nu vine cu mine!