Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ai doar 1 bilet in plus la un concert de-al lui Smiley si 2 prieteni care il vor neaparat. Cu ce test fantastic alegi cui il dai?

225 răspunsuri:
| AuroraLaptelui a răspuns:

Le-as da niste provocari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care mă cunoaşte cel mai bine, prin cadouri, merge cu mine.

| MaryElena1997 a răspuns:

Pai le-as pune intrebari despre mine si cel care ma cunoaste mai bine raspunzand la cele mai multe intrebari ar lua biletul happy

| 0Claudita0 a răspuns:

Ii dau un bilet prietenului care ma convinge ca merita!

| AndreasfromMetallicA a răspuns:

Nu-l dau nimanui, ma duc cu mama laughing

| andreeaskumpic a răspuns:

Cat de bine il conoasteti pe Smiley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La care tin mai mult

| rarepearls a răspuns:

Celui care imi spune ce are Mosul cu ETA laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le dau ambilor prieteni câte un bilet.
Prefer să stau ACASĂ.

| LoveFactory a răspuns:

Care canta cel mai bine merge cu mine

| Elenamiki a răspuns:

Pai, le-as spune ca ala este deja promis alcuiva

| AntonyoBoss a răspuns:

Le-as da lor biletele ca nu imi place de Smiley si Bartos rolling on the floor)

| Piratul10 a răspuns:

Vad cine știe toate melodiile lui smiley si daca se supăra celălalt prea tare zic ca l-am promis altcuiva

| deny2002 a răspuns:

Care alearga mai repede fugind in lenjerie intima pe langa ogramada de magazine fast food cand este foarte frig afara!

| LovelyGirl19 a răspuns:

Cum se prepara o salata de frisca fara frisca?

| SkrillexByIulian a răspuns:

Le pun intrebari din intreaba istorie a lui Smiley si Bartos si voi alege castigator o persoana total necunoscuta sai oftic pe ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As baga un Cai Verzi Pe Pereti

| andreea_9276 a răspuns:

Ma duc singura.

| Zerathull a răspuns:

N-am prieteni, ma duc singur.

| Adixuuu a răspuns:

Pentru a nu se supara nimeni nu le-as spune de biletul in plus si as lua pe altcineva, dar ca sa raspund la intrebare, le-as pune trei piese de la smiley si ei sa cante partea de la care se opreste piesa, cine le nimereste pe toate 3 primeste biletul

| Hiruno_Sara_1997 a răspuns:

O iau pe sora mea sa nu se supere nimeni :3

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Il rup in doua

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Fac un tes sa vad care dintre ei este mai amre fan Smiley, gen ii intreb despre melodiile lui big grin

| SlenderWomen a răspuns:

Orice experiment as face, ei s-ar certa intre ei, ba si cu mine ca nu sunt o prietena buna. Daca le-as da cate un bilet la fiecare si nu as merge eu in locul unuia as dovedi ca sunt o prietena si mai buna si cei doi ar merge impreuna la film

| 718 a răspuns:

Cred ca biletul in plus l-as da unei persoane oarecare decat sa se supere unul dintre ei si sa-mi pierd prietenul.

| alidod a răspuns:

Fac tragere la sorţi, Mai fac încă un bilet care să fie fals si cel care alege adevăratul câstigă biletul.

| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

Sa aleaga ei persoana cui sa ii vanda biletul iar cel care cedeaza primul acela este ales.

| alealexuta a răspuns:

Le-aş da biletul meu. Însă, ca să aleg dintre cei 2, le pun multe întrebări despre Smiley, şi cel care ştie cele mai multe din întrebările puse, primeşte biletu' meu. Celălalt, vine cu mine la o Pizza, ca să îi treacă supărarea. Aşa toţi sunt fericiţi :*.

| LeMousiqe a răspuns:

Haha rolling on the floor
Pai ii pun sa-mi faca chestii ca-n desene laughing)

| teo2345 a răspuns:

Le zic fiecaruia pe rand, ca nu il iau cu mine si care reactioneaza mai urat nu vine cu mine!

Întrebări similare