O sa ii pun sa cante toate melodiile lui Smiley, ca sa vad cine este cel mai mare fan.
Le spun ca sunt intr-o mare belea si ca am nevoie de ajutorul lor!
Atunci o sa vad cine e prieten cu adevarat!
Cine imi face curat in casa, aranjeaza hainele si alte treburi, ia biletul.
Dupa aia le dau la amadoi bilelele si nu mai merg eu.
Le voi pune diferite teste iar, unul dintre ei sigur va ceda la un momentdat.
Cred ca l-as lua pe varul meu... Ma inteleg mai bine cu el decat cu prietenii...
Cel mai corect, ii pun sa-mi cante o piesa a solistului si care se apropie cel mai bine de vocea si interpretarea lui Smiley, acela va primi biletul.
Care'i fanul mai mare al lui Smiley. O se le pun o multime de intrebari despre el si care raspunde corect la cele mai multe, acela castiga!
II pun să cânte piesele lui Smiley. Care le cântă pe cele mai multe, primește biletul. :3
Le pun intrebari...sa aflu care imi este prieten mai bun si care merita sa ma acompanieze!
As alege sa i-l ofer celei mai speciale persoane : MAMA. Si tot odata acesta este un test pentru ca ei sa imi demonstreze ca imi sunt prieteni, adevarati! Si ca nu`s doar pe interes
O intrebere cu raspuns neasteptat...gen: Ce-i zice Batman lui Spiderman cand urca in masina? Urca!
O intrebare cu raspuns neasteptat...gen: Ce ii spune Batman lui Spiderman cand urca in masina? Urca!