Pai, sa imi spuna de ce ar vrea sa mearga la acel concert, de ce il plac pe Smiley, si sa-mi cante cateva dintre Hit-urile lui, sau sa-mi spune date despre el. sa vad cine isi doreste cu adevarat sa mearga.
Pun intrebari despre mine, iar cel ce raspunde la cele mai multe, castiga biletul
Ii supun unei lupte : care ma linguseste mai tare castiga biletul mult dorit.
Daca as alege sa il dau doar unui prieten celalalt s-ar supara... asa ca le spun ca i-am promis unei verisoare ca ii dau biletul ca sa nu supar pe nimeni.
II pun să cânte piesele lui Smiley. Care le cântă pe cele mai multe, primește biletul. :3
Daca ei sunt cei mai buni prieteni cu mine, mai bine le dau lor cele doua bilete si eu ma uit pe net la concert.
Cred ca l-as lua pe varul meu... Ma inteleg mai bine cu el decat cu prietenii...
Ii pun sa manance pe fiecare cate o lingura de scortisoara, care reuseste merge cu mine
Pentru ca nu vreau sa se supere, nu iau pe nici una dintre ele la concert. Ci pe altcineva cu care ma inteleg destul de bine.
Pun o intrebare care numai cei mai buni preiteni ai mei o stiu si cel care raspunde primul si corect il dau
Din oceanul Pacific a iesit un peste mic
Si pe coada lui scria
Iesi afara dumneata!
Care imi demonstreaza ca e cel mai mare fan al lui smiley si a lui bartos il castiga
Il sun pe Bartos sa vorbeasca cu Brenciu care il suna pe Moga care se cearta un pic cu el, dupa care moga il suna pe smiley si el spune...Ii impaci pe amandoi, ii dau biletul meu la celelalt prieten iar cel pe care il aveam in plus celuilalt prieten....Si asa impacam pe toti.
Le pun intrebari...sa aflu care imi este prieten mai bun si care merita sa ma acompanieze!