Dai biletul in plus unui alt prieten si asa nimeni nu se va supara.
Sau nu le spui despre biletul in plus.
Le dau si biletul meu si-mi pastrez prietenii.
Eventual, le pun la dispozitie o camera de fimat, sa gust si eu apoi din magia pe care o vor trai ei.
Daca as alege sa il dau doar unui prieten celalalt s-ar supara... asa ca le spun ca i-am promis unei verisoare ca ii dau biletul ca sa nu supar pe nimeni.
Le iau fiecaruia telefonul sau MP3 playerul
si le verific play-listul. Cine are cele mai multe melodii de-ale lui Smiley vine cu mine la concert. Daca amandoi au numar egal de melodii il chem pe Varu' sa ne rezolve.
Il chem pe Bartos si il pun sa spuna cateva glume. Care rezista si nu rade merge la concert .
I rup pe al meu si apoi il rup si pe celalat ca sa salvez 2 oameni, care puteau sa foloseasca aceste bilete, de un concert de rahat.
Ii provoc pe fiecare sa cante melodiile lui Smiley. Cine le stie pe toate primeste biletul, cine nu asta e.
Mai cumpar inca un bilet sau le vand pe cele doua bilete pe care le am si imi iau din banii aceia trei bilete la un concert a lui Smiley sau alt artist pe care le impart cu prietenii mei.
Le voi pune mai multe intrebari despre Smiley si vom vedea ce vor zice fiecare
1) as vedea care e cel mai mare fan de al lui
2) care este celmai bun prieten
Ii pun sa manance pe fiecare cate o lingura de scortisoara, care reuseste merge cu mine
Nu i-as rani! mai bine le dau biletul meu lor si prefer sa ascult de acasa pentru ei