Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ai doar 1 bilet in plus la un concert de-al lui Smiley si 2 prieteni care il vor neaparat. Cu ce test fantastic alegi cui il dai?

225 răspunsuri:
| MariaCristinnaa a răspuns:

Sa cante o melodie de a lui!

| rarepearls a răspuns:

Celui care imi spune ce are Mosul cu ETA laughing)))

| MoglanEliza26 a răspuns:

Eu il scot la licitatie...

| alidod a răspuns:

Fac tragere la sorţi, Mai fac încă un bilet care să fie fals si cel care alege adevăratul câstigă biletul.

| 0Claudita0 a răspuns:

Ii dau un bilet prietenului care ma convinge ca merita!

| adilan a răspuns:

Care e pe Cosmote primeste biletul.

| vasile999 a răspuns:

Care imi aduce cele mai multe iubite

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Fac un tes sa vad care dintre ei este mai amre fan Smiley, gen ii intreb despre melodiile lui big grin

| CleopatraElena a răspuns:

Pai.......Sa vedem! Mai intai,incerc sa le spun:Bun, va fi o competitie grea! Amandoi ce-ti intra in pestera, si doar unul va iesi mandru! Apoi, incerc sa vad care are vointa mai mare. Dupa ce am aproximat, vreau sa vad daca e adevarat! Il pun pe el la munca cel si cel mai multtongueroba 1:Le pun o hartiuta agatata de o creanga de copac pe care scrie Smiley,le pun creanga agatata de tricou,astfel incat hartiuta sa le vina in fata, si presupunem ca e bilet.Ii pun sa alerge dupa el. Cel care alerga cel mai mult sa prinda biletul, castiga. Dar eu, dupa ce am vazut castigatorul spun:Runda 1, este castigata de(numele lui/ei). Apoi, incerc sa-i pun sa fredoneze cantecul preferat pe care il canta Smiley. Cel/Cea care canta cantecul cel mai frumos, si cel mai bine va castiga runda.Eu o sa spun:Bravo,(numele lui/ei)! Runda 3, urmeaza! Apoi,in ultima runda(a treia), o sa-i pun sa se deghizeze in Smiley.Cel/Cea care l-a reprezentat cel mai bine pe Smiley castiga! Apoi eu, spun:Felicitari,(numele lui/ei), ai castigat biletul! Iar apoi, mergem la concert!

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

Îi trimit să-mi aducă niște cai verzi pe pereți.

| bobolina27 a răspuns:

L-as vinde unei persoane total necunoscuta

| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Pur si simplu ii intreb.

| danadanuzza a răspuns:

Le dau biletul meu

| cMmHaarpCord a răspuns:

Testul reprezinta o singura intrebare: "Care-i mai sexy?" Daca vreunul raspunde "Bartos" primeste biletul. Sau o
sa arunc un bilet pe jos si ii las sa se bata pe el.

| ana72 a răspuns:

Pai as avea 2 posibilitati.
1.Nu le spun de bilet si daca am frate/sora probabil as merge cu el/ea.
2.As pune intrebari despre Smiley.

| Lunabrisa a răspuns:

"Bun dragii mei prieteni" M-am hotarat sa va dau un bilet pentru. un concert al lui smiley. Dar mi se arde friptura si trebuie sa... FUG! big grin " Asa as folosi un pretext

| Maria_alexutza_1993 a răspuns:

C ine imi daruieste cel mai frumos cadou laughing

| Mihaela_Buzduganmih_1998 a răspuns:

Cu test telefonuluiwinking

| RaMonaaaBaa a răspuns:

Il dau lui Bartos si merg cu el.

| iulian6861 a răspuns:

Le-as da biletele lor 2 si le-as da o camera sa vad si eu cum a fost

| denisaijd a răspuns:

Poi le-as da lor biletul in plus si biletul meu si le-as spune sa faca poze si sa filmeze sa vad si eu big grin

| DouăPuncteParanteză a răspuns:

Ala bala portocalalaughing)

| NicoTery a răspuns:

Fac rost de un bilet.Si-i chem pe amandoi la fata locului(pana in acel moment ei sa nu stie nimic).Si asa ii suprind intr-un mod placut.

| EclipseXXX a răspuns:

Testul va fi urmatorultongueentru cel mai mare fan ii voi pune un set de intrebari, si cel care va raspunde cel mai bine il va primi.Dar pot si altfel, daca ne gindim bine noi tot avem un bilet si unul in plua=2 bilete, le dau lor si nu se vor supara!

| Codreanu_Tudor_1972 a răspuns:

Le dau lor biletele.tongue

| Lorelei2121 a răspuns:

Care imi trimite mai multe mesaje in 10 minute, castiga!

| AnotherMe a răspuns:

Dau biletul cui vreau...nu folosesc niciun test

| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

Sa aleaga ei persoana cui sa ii vanda biletul iar cel care cedeaza primul acela este ales.

| Georgekaka a răspuns:

Le-as face testul "cine ma cunoaste mai bine" dar eu le-asi da biletele lor fiind ca le merita mai mult decat mine happy

| LuckyCharm1 a răspuns:

Piatra vs. Hartie vs. Foarfeca

Întrebări similare