Am mintit.Nu esti slaba,am zis asta ca sa par gentleman, si sa te fac sa bagi mai multi hămbărgăi, sa te faci mai grasa.
Atunci o mancam, ca avem ce.Nu mai trebuie sa merg la piata sa imi iau ceafa si costita.Da' nu se sinucide,ca e prea greu pentru ea sa se desparta de saorma si carne rosie, nu-i asa, Alice?
Eu iau altceva...si trimit la necrofilul satului...if you know what I mean
Cum să mă sinucid? Hehe, ai vrea tu să scapi de mine așa de ușor...
Nu mănânc shaorma, ultima dată cred că aveam vreo 12 ani. Eu îți zic că te-a corupt...te-a văzut mai mic, am eu grijă de el! Șiii... ai o minte care mă sperie.
Dar nu vreau să mori aşa.
Sau, dacă tot mori, lasă-mi şi mie ceva
Nu conteaza ca esti mic, poti sa minti cu subtilitate la orice varsta.Si eu sunt mai incoruptibil ca un procuror suedez! Si stiu ca mananci saorma,pentru ca,vorba lui Deliric:
Si,printesele,dupa doispe se transforma,
Ca e buna o salata, da' mai buna-i o saorma!
Nu trebuie sa te sperii, asa m-am nascut.Si inca mai poate scoate din ale sale strafunduri, idei si mai grind si gore.
Cum ar fi? Și să nu te aud că vrei fălcuțele. Mă gândeam să i le dau lu mister Vlad, dar sunt în dilemă. Toți vreți ceva de la mine. Deci, tu ce vrei?
Păi cu fălcuţele oricum nu mai am ce face, că intră în putrefacţie, deci Vlad. distracţie plăcută cu moaştele lu' Alice
Eu mă gândeam la moţ.
Aaa, moțul meu.
Mi-l lași în pace, nu ți-l dau, ce să faci cu el?
DaciaRomania întreabă: