Nu faci si tu o reducere acolo? Mie imi trebuie doar capul, eventual si parul, nu cred ca fac mai multe de 20 de kile amandoua.
Păi şi cu restul de grăsime ce fac, că nu o ia nimeni pe piese
O duci la abator, scoti profit, si iti iei bere de bani.Seems legit.
Mmm,prea mult de muncă. Nu mai bine o iei tu toată? Hai că o las la 70.
Ma,ultima mea oferta e 40 de beri si un butoi de vin de 5 litri,daca nu accepti asa, poti s-o pastrezi, ca pot sa cumpar destui sclavi ieftini.
Bă, ce dracu e aici? Păi se poate?
Momentan îs groaznic de răcită(măcar nu mă duc la școală), deci n-aveți ce face cu mine acu'. Nici măcar cu fălcuțele...
Meh,ba avem ce face cu tine, cu toate ca esti racita.Indiciu: Ion Clamparu.Prin asta o sa facem rost de bani de bere si alte licori. Google the mo'fo.
You're going to kill me for this.
Păi ai zis că mie nu-mi mai dai fălcuţe, deci te vând. Iar tu nu ai cum să te opui
Ba, in incultura mea...n-am auzit de personaj, si-am dat un Google.
Wooden..., Mister Vlad...care ar vrea niste falcute cu 39.5 grade? Ziceti voi. nimeni!
Ca n-ai auzit nu-i problema, da' cineva ingenios si rau intentionat te-ar trimite sa lucrezi pentru el.
Daca ai 39, 5 grade, deja putem sa venim la capataiu' tau sa iti facem un Maslu si sa iti zicem ruga de moarte, ca e cam mult.Si eu am fost racit, da' am balotat niste beri, ia incearca si tu.Eu le-as vrea, sa le pun in frigider la racit.
Nu stiu de ce cred c-o sa borasc daca-mi dai bere...mai bine nu.
Da' pe langa temperatura ce simptome mai ai? Sau s-o datora temperatura asta faptului ca ai o greutate, incat nici vanduta nu mai poti fi, fara rusine pentru vanzator si cumparator?
Mi-e rau si atat...s-ar putea sa am rubeola, la fel ca vreo 15 din clasa mea, desi nu cred. Vanduta nu ma las...dar iti las tie falcutele mele!
Da' prin ce se manifesta rubeola asta,ca eu nu stiu o boaba de biologie? Ma multumesc cu falcutele, dar trebuie sa mai slabesti, ca altfel te dau lui Falci.Ala din film.
Pff, deja câte știu despre boala asta, că-i epidemie. Păi apar niște pete roșii care mănâncă și ustură vreo 2 săptămâni. Nu e prea fain...decât faptul că stai degeaba acasă.
De slăbit, o să slăbesc. Și-ți dau fălcuțele mele, dar n-ai voie să le împrumuți sau să-ți placă altele. :-W
Adica te astepti de la un necredincios ca mine, sa fie credincios, si sa se multumeasca doar cu o pereche de falucte? Challenge denied! Te pastreaza Wooden!
Atunci o ducem intr-un sat din Buzau ca tot ninge acolo, si o lasam in zapada, sa se mumifice.
Eu zic să o urcăm pe un munte înalt,şi să-i dăm drumul de acolo să se rostogolească până jos,distrugând şi câteva gospodării
Filmăm, punem pe youtube, facem milioane de vizualizări şi sjungem bo$$i
Pai,la ce gabarit ai,cam greu sa tinem, fara sa te pravalesti pe noi, si noi nu vrem asta.
Dar problema se pune altfel? Putem sa o facem rotunda,ca un bolovan,si uniforma,ca sa ii dam drumul la vale? Si, mai e o problema, oare ea o vrea sa ajunga celebra prin metoda asta?
Da ce trebuie să vrea? Suntem 2 la 1...nare nici o şansă!
Seems legit.Da' decat cu forta, nu mai bine un pistol cu electrosocuri, si o facem peste balon electric?
Sau mai bine o ademenim cu mâncare. La asta chiar nu poate rezista
Tu ziceai acu' ceva vreme ca îs slabă...mi te-a corupt Wooden.
DaciaRomania întreabă: