@DeeDee, cand am fost eu pe luna nu am vazut nici o gaina acolo. Deci zero
@cristacheceliute, deci, 3+3-3*(100/100)=ghici... Si asta fara sa fiu fan Justin Bieber
Acum serios.de unde crezi ca stiu ei un astfel de raspuns? e prea greu pentru ei.trebuie gasita una mai simpla...stiu eu:cate oua fac gainile pe luna?
Deci @andreea merita fundita pentru ca "ne-a rezolvat" problema si e si fan Justin Bieber.eu nu o merit ca nu sunt fan
@roby67 daca nu esti fan nu dau fundita, si oricum esti prea mare pentru astfel de probleme
Andreea ne-a rezolvat dilema. Dupa cum a spus si DeeDee. Asteptam acest raspuns ca sa pot da fundita, sunt absolut convins ca esti cel mai mare fan dintre cei de aici, andreea
Scz cine e Justin Bieber? cumva e de pe la disney channel? scuze ca nu stiu:-s
Il urask pe asa zisul justin bieber ~x(... nu stau prea bine cu matematica dar eu cred ca sunt 3 min
Loool. Cum să mănânce în 100 de minute? Ce aveţi în cap? ). Dacă trei pisici mănâncă trei şoareci în trei minute înseamnă că o pisică mănâncă un şoricel în trei minute. 100 de pisici mănâncă 100 de şoareci tot în trei minute, logic.
Este un filmulet simpatic pe youtube cu o fetita care plange dupa acest oarecare. Intra si cauta o sa razi garantat. Fetita aia chiar sufera dupa el! Si are cam 3-4 ani.
Julyly2089 întreabă: