Tudor, daca nu le dai, de ce ai mai raspuns la intrebarea andreei?asa de curiozitate...nu ca am eu ceva cu tine.Si in plus, hai sa inversam rolurile, oke? adica tu pui intrebarea iar andreea raspunde:da dar nu le dau.Cum te'ai simtii? nu vreau sa te simti prost pentru ce am zis, pentru ca ma simt eu. Dar pe bune acum frate.Bye! Si nu te supara pentru ce am zis!:*
Va rog frumos in dati si mie un cod Webkinz nefolosit? Daca vreti ID-ul meu de Mess e tomescuandreealia va rog astept.
Daca nu ai cont Webkinz, te sfatuiesc sa-ti faci un "cont de proba" exact cum am avut si eu inainte(dar acum am 2 Webkinz-uri). Dar, desi tine doar un an, iti poti face altul mereu. Dar sa nu te astepti sa iti dea voie la tot.Iti va interzice multe lucruri(ex:unele camere, mersul la scoala, unele activitati). Deci, Andreea, fa bine si ma asculta pentru a avea un catelus sau o fisicuta.
Salut! Si eu vreau un cod si scuza-ma ca iti spun dar nimeni nu o sa-ti dea un cod nefolosit sau un cod corect.Mai bine fa ca mine. Spune-i mamei tale sau tatalui tau ca daca o sa fii foarte cuminte sa iti ia un webkinz. Apoi scrie un afis cu : trebuie sa fiu cuminte...Si incepe sa respecti si mai fa si un careu cu bile albe si bile negre. O fapta buna, bila alba, o fapta rea, bila neagra si apoi vezi si tu care sunt mai multe.Crede-ma.Eu asa am facut si acum o sa-mi primesc webkinz-ul. Fundita?
Si eu doresc un cod nefolosit care sa mearga. Daca ati dori sa imi dati va multumesc mult, dar daca nu tot va multumesc. Eu de cand a aparut jucarioarele webkinz mi-am dorit unul, dar mama tot mi-a zis si inca imi zice: -,, esti prea mare pentru asa ceva. `` deci daca vreti...
Va multumesc!
Imi dati si mie va rog foarte frumos un cod webkinz nefolosit? Adresa mea de messanger e andreealia11 dau accep tuturor celor ca vor sa imi dea un cod. Va multumesc!
FlaviElena întreabă:
miranda667 întreabă:
Julyly2089 întreabă: