Am coduri webkinz 5 valabile si nefolosite cine vre unul il dau cu 12 lei il puteti procura de pe sit www.webkinzcodes.ro si puteti achita cu un card sau prin factura telefonica dati pe cumpara coduri si achitati!
Salut imi dati va rog si mie un cod nefolosti scrietim pe mesaj privat mersi
Va rog frumos dati-mi si mie un cod webkinz va rog frumos puteti sa ma gasiti la id sandra.anna86
Salut cine imi da coduri la webkinz cu diferiti caii la idul meu:melnic.vero va primi un cont vip la webkinz real si cu animale va rog mult papa ne vedem pe yahoo
Nu am dar poti sa iti faci cont si fara cod secret. Doar dai pe "New member" si acolo scrie iti scrie "As vrea sa creez un cont de proba" dai acolo unde scrie asta si completezi casetele pentru raspuns si atunci cand iti expira contul te mai poti loga. Trebuie sa scrii Username-ul si Parola si logat.
Draga Andreea, sa stii ca nu stiu cum sa-ti raspund deoarece si eu caut coduri webkinz nefolosite. Eu am cont limitat pe webkinz si as vrea sa am un cont ca toata lumea! Si mi-am rugat parintii sa-mi cumpere un animalut webkinz de plus cu cod dar au spus ca sunt prea mare pentru jucarii de astea. Sincer, nici eu nu mai stiu ce sa fac!
Ai pute ca sa nu pari hoata sa iei un cod de la un animal scump(ab.de lux(99lei) si sa il bagi in folie le unu ieftin pasare(20lei)
Eu nu stiu am ceva coduri mis e pare 3 hai ca ma glumit si eu caut o sa imi caut cod la magazin ca nu am de unde altundeva
iti dau 1 cont: nini345 si parola berty980 sunt nefolosite si facute in anul acesta + 8776 bani + 67 camere si 87 weakinz iti spun este o oferta de nerefuzat
Du-te la kaufland sau la un supermarket unde are webkinz.
te duci si intrebi la casa unde este raionul cu webkinz
te duci acolo notezi pe palma codul de pe ticheta si cand te duci acasa bv
In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)
Salut! eu am multe coduri la webkinz nefolosite sora mea lucreaza la fabrica webkinz
FlaviElena întreabă:
miranda667 întreabă:
Julyly2089 întreabă: