Am eu unul si nu ma joc pe webkinz ca mior disparut tate lucrurile din casa si aveam atatea lucruri exclusive! nu stiam ce sa fac cu ele da mior spar contul hecari si ...asta e da eu mai am codul de la animale
Daca vrei am eu un cont webkinz care nul mai folosesc dar e cont de proba e o pisicuta si mai am unu cu un catel dar nu e al meu e alu verisorul meu daca le vrei pe unul dintre ele sau pe amandoua ia id meu si eu o sa til dau : miley_fluturash02@yahoo.com.Cu placere!
Nu am daca cineva poate sa imi dea nefolosit cod sa ma adauge cu ID: v.thebestgirl
Exista posibilitati fa-ti cont fara jucarie cere contul unui prieten si schimba parola si daca te intreaba ceva ii supui ca a expirat
Am. Dar de ce sa ti-l dau tie ma joc eu pe el > Ce nu ai 20 lei sa iti cumperi un webkinz?eu am 29 de conduri (25 lux si 4 conuri normale)esti invidioasa ca tu nu ai?
Du-te la market auchan cora etc i-a un webkinz du-te in cabina de schimb si iei codul succes
Nu nu am, dar este intre 25-30 de lei, de ce nu incerci sa iti cumperi? Nu e mult...
Daca vrei sa castigi coduri Webkinz, poti participa la concursurile de pe www.WebkinzRomania.ro vei primi animalutul acasa cu tot cu cod. Mult succes la concursuri! A, si apropo, daca ai in orasul tau vreun magazin, Penny Market, du-te si cumparati de acolo, pentru ca sunt 20 de lei. Ma bucur ca te-am ajutat!
Si Eu Caut Coduri Dar Nu Gasesc...Am Apelat La Toate Siteurile Dar nimicDaca Aveti Voi Coduri dati-mile Pe Idul fabian_camprock
Nu mai e mult pan' de craciun...
de ce nu-i ceri lu mos craciun?
eu i-am cerut si mi-a adus
Nu mai e mult pan' de craciun...
de ce nu-i ceri lu mos craciun?
eu i-am cerut si mi-a adus
Sti dc nu merge, spiridonsorina? Pentru ca codul trebuie sa aiba 8 litere! Asa ca daca nu merge, du-te si cumparati!
Uite cea mai mare Revista facuta doar de copii ~ Revista cu coduri Webkinz Romania!
http://WebkinzRomania.ro/revista ♥
FlaviElena întreabă:
miranda667 întreabă:
Julyly2089 întreabă: