| MangoGirl a întrebat:

am un cont webkinz de mult timp dar nu ma descurc cu ceva.La atelierul KinzStyle sunt aceleasi hainut mereu, dar eu vad la alte animalute haine speciale.De unde pot face rost si ce hainute pot pune in masina de croitorie pentru a obtine hainute frumoase, nu din petice?

125 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta si vei gasi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. poti sa pui urmatoarele haine: palaria de printesa, pantofi rosii cu inimioare si ochelari rosii cu inimi. Stii ce iti iese? PANTOFI CRISTAL

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami mie contul tau si ati facu eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...http://webkinzmania.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi inventiva...:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le poti combina la atelierul kinzstyle dupa cum ai tu chef:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hainele acelea speciale le pot primi daca acele animale sunt membru deluxe si daca esti membru deluxe primesti un cadou cu hainute lunar le poti avea si tu daca, te duci la trading room clubul prietenilor si le dai ceva special in schimbul acelor hainute speciale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu o idee...lasate de webkinz fomeie ca la varsta aia niciun idiot nu joaca webkinz! Multumesc pentru ca ai luat o decizie mai buna in viata ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe google combinati de haine la masina de croitorie webkinz. Si acele haine speciale sunt de la activitati speciale si infata lui Polly J. Polly.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu retete dar de pe webkinz insider poti afla sau poti face rost de la clubul prietenilor la trading room!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt poti dar prin schimburi in masina de croitorie poti pune aproape:dai la retete webkinz si acolo o sa iti arate cum sa combini hainutele ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu niste haine de:rochie de cauboi, pantofi de cristal si pantaloni de argint.Hainele pentru rochie de cauboi sunt:rochie de vara, palarie de cauboi si bluza de cauboi.Pentru pantofi de cristal sunt:pantofi rosi cu inimioare, ochelari in forma de inima si palaria de printesa.Pentrupantaloni de argint sunt:pantaloni de costum kaki, pantofi de smocing si fundita roz mica cu inimioare.Si mai am multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma descurc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam asa,. iei o hainuta, prima hainuta care ai avut-o si pur si simplu pune-o in cercul din mijloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami contul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Qrice combinatie de hainute e buna. Daca vrei pantaloni combini pantaloni de diferite modele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot incerci o sa faci haine tari dar le poti cumpara si de la magazinul colectionarilor cateodata si de pe masa de la kinzstyle eu am multe haine superbe insa si raluca 98 are dreptate dar daca le combini cu alceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa-ti faci haine exclusive le ai in site-ul asta http://www.webkinzinsider.com/clothing-machine-recipes care se pot face numai la masina de croitorie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu o reteta de haine daca doresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

RETETE HAINE WEBKINZ
Bright Spies Trench Coat
Wing Tip Shoes - Cowboy Hat-Dark Shades

Cowgirl Dress
Cowboy Hat - Cow Poke Top - Smocked Sundress

Detective Cap
Tan Suit Jacket - Blue Ball Cap - Red Ball Cap

Glass Slippers
Princess Hat - Funky Girl Glasses - Ruby Slippers

Highland Kilt
Funky Plaid Hat - Kilt Skirt - Purple Kilt

Patched Denim Jacket
Jeans - Green Layered Tee Purple Layered Tee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sti nu ie atat de greu te duci pe www. webkinzinsider si si sus de tot o sa vezi ca scrie webkinz tools apasa pe elsi o sa vezi multe imagini da. make it. da pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia care au haine frumoase au abonament de lux!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, MangaGirl! eu ma numesc Alexia, pot sa iti fac 200 de haine superbe, crede-ma le-am numarat.de exemplu pot sa iti fac rochia de bal cu masca si pantofiori sau pot sa iti fac o rochie care in functie de anotimp isi schimba lucul, toamna e din frunze vara este din floarea soarelui, ptrimavara din petale de flori, iar iarna din gheanta si zapada. pot sa iti bag 5 animalute webkinz pe cont si sa iti fac 49 de mancaruri deliceoase care ii vor marii sanatatea, fericirea, foamea d la 0 la100.doar trimite-mi pe adresa de mess alexia. ivascu2001@yahoo.com parola si numele de utilizator+iti voi face 19000 de chinsches.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna conbinatia pe care a zi-so miruna 99
au iesit pantofi din sticla am incerca-to acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna hainutele din Webkinz care le vezi pe alte animalute sunt MEMBRI LUX daca te duci la magazin de adevaratelea iti poti lua un Webkinz LUX si poti sa ai ahine care nu le poti lua de la magazin.Acceseazami emailul carladrimbe@yahoo.com si poti vorbi mai milte cu mine despre Webkinz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa cauti pe webkinzinsider.com retete pentru haine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De exemplu pune papucii aia cu inimioare pe violet, palaria de printesa si ochelarii inimioara si va iesi niste pantofi transparenti sclipitori.altceva nu mai stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haine speciale nu stiu nici eu de unde se gasesc dar in masina de croit poti pune urmatoerele haine :bluza student, pantalon de culoare neagra si coif de magician

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu poti pune pentru pantofi de cristal astea:pantofi de rubine, coif de printesa si ochelari in forma de inimioara.