Doamne fereste, auzi la ei, cica am fost periuta de dintiObisnuiam sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi am pastrat meteahna, dar ma focusez sa perii niste oameni intitulati generic Sefi.uite cum ajung dintr-un test
In viata anterioara ai fost: 'Blonda'
Deci orice ai face... acum stii ca ai o scuza. Zambeste frumos si mergi mai departe.
Cica eu am fost neanderthaleu sunt fata, asta da, am mai facut un alt test mai demult si mi-a iesit ca am fost o plantaEu sunt stramosul vostru deci...hmmm,foarte interesant.
A, si mi-am facut si testul ala de pe clopotel "ce ai fost intr-o viata anterioara" eu am fost un bucatar albinos.Am trait in Portugalia si am murit de dizenterie.
Aveai supusi cata frunza si iarba. Crezi ca sunt intamplatoare apucaturile tale de sef? raspuns: nu!
Cu primul nume a iesit: "periuta de dinti" si cu intregul nume:
In viata anterioara ai fost: 'Gripa aviara'
Vreme trece, vreme vine, ieri era la moda, azi e AH1N1 sau porcina. Deh, nu toti reusim sa fim chiar in trend.
Aha...
Eu conform testului http://www.clopotel.ro/......a-131.html am fost un filozof egiptean, mana dreapta a Cleopatrei. Va recomand sa faceti si voi testul si sa postati va rog rezultatul. Am fost ou de ciocolata conform testului tau.
Eu conform testului http://www.clopotel.ro/......a-131.html am fost un filozof egiptean, mana dreapta a Cleopatrei. Va recomand sa faceti si voi testul si sa postati va rog rezultatul. Am fost ou de ciocolata conform testului tau. Scuze pentru dublu post.
@Paula, ce ai zice de un sarut pasional? De mult nu am mai primit un cadou asa de dulce
Buna!, conform testului mi-a iesit : In viata anterioara ai fost: 'Ciocan'
Numai astfel iti poti explica durerea groaznica de cap de dimineata, la trezirea dupa un chef monstru. mmmm parca e adev. , Numai bine, pa Jess!
In viata anterioara ai fost: 'Ou de ciocolata'
Surpriza! Cu surpriza: o jucarioara pentru copilul din tine! Nu-i asa ca-ti plac?
In concluzie am fost si sunt o dulceata de fata...
Asta scria la miere de albine:Ca si atunci, si acum toata lumea te iubeste si te lipesti de cele mai bune afaceri.
"De-abia fusesei inventata. Mureau suratele plasticoase de invidie. Tu urma sa fii eroul secolului 21, ele ramaneau inamicul poluator numarul 1."
In viata anterioara ai fost: 'Un mic Napoleon'
Intr-o zi ai reusit sa enervezi un cocos, un caine si pe primarul din sat… pe toti in acelasi timp
Comform testului dat de bacemi am fost un vestit marinar. Ai trait in Africa de Sud si ai murit de ciuma.
Mie mi-a iesit: Papagal.
Erai tare-n cioc si repetai fiecare cuvintel al stapanului. Eh, ce vremuri... izbitor de asemanatoare, nu?
)lol
Si in testul lui bacemi :i fost alchimist in Tibet. Ti-ai sfarsit viata prin sinucidere.
)
Aiurea, oare m-am taiat cu lama?
In viata anterioara ai fost: 'Fulger'
Azi o arzi gen aiurea cu alti confrati ai tai.
Eu sunt extraterestu )In viata anterioara ai fost: 'Extraterestru'
Nu ti-e frica de nimic, tu ai fost acolo!
Iat la tesul lui @bacemi...Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat.
Iar la celalalt nume al meu uite ce am fost )In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi.
Buna! In viata anterioara ai fost: 'Balsam de rufe'
Pana in ziua de azi ai o atractie deosebita fata de centrifuga masinii de spalat. Ai plonja inauntru si ai canta de fericire.
anonim_4396 întreabă: