In viata anterioara ai fost: 'Nimic'
Esti la prima ta viata. Mult succes la urmatoarele reincarnari!
Sunt cea mai mica dintre voi deci va rog, putin respect
Uite si domnu` Traian Basescu ce a fost...
In viata anterioara ai fost: 'Marilyn Monroe'
Ce-ti mai placea sa fii in centrul atentiei! Iti mai place si azi, pacat ca presedintii de stat nu mai sunt ce-au fost...
In viata anterioara ai fost: 'Chimist in devenire'
Ti-ai inceput cariera de chimist incercand sa combini apa cu uleiul. Inca mai muncesti la asta si mai ai in derulare si alte proiecte asemanantoare.
'Amiba'
De-aia matematica, fizica si chimia te-au dusmanit toata viata. Da’ si tu pe ele! "__
In viata anterioara ai fost: 'Lamaie'
Iti placea sa te coci la soare si, in timp ce alte citrice se-ndulceau, tu sa ramai acra. Nu s-au schimbat prea multe, nu?
In viata anterioara ai fost: 'Mafalda'
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice.
Deci ati inteles acum de ce am aparut in viata voastra si pe TPU ))
Am fost periuta de dinti
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi.
În viaţa anterioară ai fost: 'Păpădie'
Te îngălbeneai la soare în fiecare zi, te bătea vânticelul cald pe câmpii. Cel puţin ai păstrat puţin din culoare şi ai o atracţie specială către rucola.
Şi la testul lui Bacemi:
Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.
In viata anterioara ai fost: 'Nimic'
Esti la prima ta viata. Mult succes la urmatoarele reincarnari!
@bacemi. ce zici de niste prajiturele si lapte cald, asa cum trebuie sa-i lasi lui Mosu pentru a primi cadou?
Rezultatul tau:
La testul lui bacemi -> Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.
Ce tare sunt
Comform testului gabitzei.
In viata anterioara ai fost: 'Punga biodegradabila'
De-abia fusesei inventata. Mureau suratele plasticoase de invidie. Tu urma sa fii eroul secolului 21, ele ramaneau inamicul poluator numarul 1
iar comform testului lui bacemi
Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat.
Fiind apa calda in viata anterioara cred ca aproape toti v-ati folosit de mine, exclus extraterestii si zidul chinezesc.
In viata anterioara ai fost: 'Strabunicul lui Scooby-Doo'
Ai prieteni buni care stiu ca abilitatile tale de detectiv s-au transmis din generatii. Dar ei nu inteleg de ce tii sa iti bagi nasul peste tot. Iti tot cauti snacks-urile?
Deci la numele meu mi-a dat : conducator de osti.
La crizantema: veriga lipsa.
Eu am fost MAMUT
Tie iti e mai greu ca altor oameni sa gasesti un loc de parcare decent.
"In viata anterioara ai fost: 'Blonda'
Deci orice ai face... acum stii ca ai o scuza. Zambeste frumos si mergi mai departe. "
Genial...astia m-au dat de gol.
In viata anterioara ai fost: 'Tabacar fruntas'
Ce-ti mai placea sa bati poc-poc-poc pielea pana se netezea! Si acum iti mai place sa bati poc-poc-poc, dar te limitezi la caloriferele vecinilor prea galagiosi.
In viata anterioara ai fost: 'Descoperitorul Americii'
Ai plecat intr-o zi si plecat ai ramas. Aveai o civilizatie de exterminat. Mayasii te venerau.
In viata anterioara ai fost: 'Marilyn Monroe'
Ce-ti mai placea sa fii in centrul atentiei! Iti mai place si azi, pacat ca presedintii de stat nu mai sunt ce-au fost... [mi-am stris ambele nume]
In viata anterioara ai fost: 'Sarpele de "incredere" al Cleopatrei'
Unii zic ca versi venin cand deschizi gura. Tu stii insa ca ceea ce e pentru unii venin, pentru altii e medicament. Si ce daca se mai intampla sa cada victima si cate o regina egipteana antica?
In viata anterioara ai fost: 'Lampa de birou'.
Interesant, de-aia ma aprind asa repede
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: